reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Mamo Ady- ja Ciebie prosze....czekalam az ktos mi to zasugeruje! Niestety wiatropylna nie jestem...czyt. libido zerowe ..wciaz...i nie ma opcji aby to bylo to!:tak:
Hehehe i trafilo na mnie:-D Nie no ale oczywiscie zartowalam... Raczej bys sie chyba domyslila sama, gdyby taka opcja byla brana pod uwage;-)

aaa - i jeszcze się pochwalę - mój Igorek właśnie dzisiaj kończy 5 miesięcy:tak: i ma już dwa zębolki:-)
Wszystkiego najlepszego dla Igorka i wielkie gratulacje z powodu zabkow:tak:

IMPREZA JEST W NASTEPNA NIEDZIELE! MYSLE, ZE SPOTKAMY SIE KOLO 20 W KLUBIE 903 KOLO CUBY!:tak:
Yyyyyy... Ja nie mam jak zwykle pojecia, gdzie to jest:confused::zawstydzona/y:
Ale jakbys potrzebowala transportu, to wiem gdzie mieszkasz i moge Cie odebrac a pozniej Ty powiesz gdzie jechac...

A tak w ogole, to Dziendoberek...
My zaraz wybywamy na przejazdzke o ile wczesniej mojego A. szlag nie trafi i krew nie zaleje:baffled: Walczy od 30 min. z odkurzaczem, bo mu wpadl kaktus za szafke. Jak juz go wyciagnal i poopdkurzal, to... spadl mu znowu:-D:-D:-D Ma lekkiego wk... i kilka igielek w rece:-D Teraz juz prawie opanowal sytuacje tylko musi dosypac ziemie do doniczki, bo wiekszoszc znalazla sie w odkurzaczu...
Ja ide sie szykowac a Wam zycze milej niedzieli

reklama
Witam w niedzielny poranek.Ja dzis sama caly dzionek bo mezu m targi slubne:sorry2:

Gastone ale ci dobrze twoje dziecie da ci sie ostrzyc a moje tak panikuje ze szok. Najwyzszy czas obciac mu wloski bo wyglada jak Chopin, ale az sie boje tego placzu i krzyku jakbysmy go ze skory obdzierali.
Chodzimy do fryzjera od kiedy skonczyl roczek.Jest bardzo grzeczny,siedzi patrzy w lusterko i jest zadowolony.Sama w sumie jestem w szoku:-D
Ciao Dziewczynki!

No i co ja jeszcze chcialam....?

Jestem chora...:-( Jak nie urok to...wiecie co...
Wypluwam pluca. Za kazdym razem jak kaszlne to mam taki bol w klacie, ze az sie zwijam. Na dodatek zupelnie stracilam apetyt. Wydaje mi sie, ze jestem glodna, a jak chce cos zjesc to mi sie robi niedobrze na widok pelnego talerza i odkladam na potem. W rezultacie prawie nic nie jem...Tylko herbate pije ciagle z miodem i cytryna. Tylko od tego mnie nie cofa...naprawde dziwnie sie czuje...:sorry2::baffled:
Noo to jak juz dodalas ze libido u ciebie zadne to juz nie bede mowic tego co mama Ady:-D A z kaszlem ja mam ostatnio brzerabane..Jak mi sie chce kaszlnac,pomomijam to ze musze kucac bo wizadla mnieciagna tak ze jak bym nie kucnela to bol niesamowit,ale najgorsze ze nad kiblem musze kaszlecbo odrazu nmam zwrotke:baffled:
Anineczka- a ja juz sie podjaralam, ze bedziesz!!!:tak: Wszytskie przyjezdzajcie!!! Bedzie super!!!! Zrobimy wielki zlot!!!!!

IMPREZA JEST W NASTEPNA NIEDZIELE! MYSLE, ZE SPOTKAMY SIE KOLO 20 W KLUBIE 903 KOLO CUBY!:tak:

Andzulina, Margaritta- ja nie musze zapraszac osobno! Wszytskie badzcie!!!!!! Sluze noclegiem w razie W :-)

Strasznie zaluje ze i mnie nie bedzie.W sumie nie bylo y problemu z dojazdem alepozytku ze mnie zadnego by nie bylo bo ja sie wieczorami bardzo zle czuje.Ale jeszcze zlot zrobimy ale zaluje ze nie bede na panienskim bo wieki nie bylam,pewnie bedzie cholernie wesolo!

Ok...potrzebuje kogos,zeby sie "doczepic", bo nie znam sie na klubach w centrum, a samej to tak...dziwnie jakos!
mama ady?Moze do ciebie sie doczepie?Tzn spotkamy sie gdzies autami?Albo na jakis wspolny parking sie umowimy po 7? np kolo polskiego sklepu "smak"?Moze tam?

Anineczka- a ja juz sie podjaralam, ze bedziesz!!!:tak: Wszytskie przyjezdzajcie!!! Bedzie super!!!! Zrobimy wielki zlot!!!!!

Andzulina, Margaritta- ja nie musze zapraszac osobno! Wszytskie badzcie!!!!!! Sluze noclegiem w razie W :-)
witam sie moje drogie a misia czy jakis stroj jest obowiazkowy tzn:jakies dodatki do stroju???????diabełki ,kroliczki itd??????

no widzę, że nalot się szykuje:tak: fajnie by było;-) zobaczymy tylko, co Misia na to...:-D
a ja od prawie godziny walczę ze zmaną zdjęcia w suwaczku, bo to stare jest już trochę nieaktualne. no i cały czas lipa:no: wkleja mi suwaczek, ale bez zdjęcia. mam dość.:wściekła/y:
aaa - i jeszcze się pochwalę - mój Igorek właśnie dzisiaj kończy 5 miesięcy:tak: i ma już dwa zębolki:-)
frog - jak tylko się dogadam z A, to "przykleję się" do ciebie, cobym trafiła a właściwą imprezkę...:sorry2:

Nie ma problemu Andzulunko:-) a co do suwaczka ja tez sie umeczylam w koncu skasowalam stary, wkleilam zdjecie a potem skopiowalam nowy suwaczek z poczty i dziala. Ale kombinowalam ze 2 godz. Innaczej nie chcialo nic wejsc:baffled:
Najlepszego dla Igorka w koncu to juz 5 mies:-D:-D:-D no i gratuluje 2 zebola.

Yyyyyy... Ja nie mam jak zwykle pojecia, gdzie to jest:confused::zawstydzona/y:
Ale jakbys potrzebowala transportu, to wiem gdzie mieszkasz i moge Cie odebrac a pozniej Ty powiesz gdzie jechac...

Ok...potrzebuje kogos,zeby sie "doczepic", bo nie znam sie na klubach w centrum, a samej to tak...dziwnie jakos!
mama ady?Moze do ciebie sie doczepie?Tzn spotkamy sie gdzies autami?Albo na jakis wspolny parking sie umowimy po 7? np kolo polskiego sklepu "smak"?Moze tam?

Dziewczyny a co wy na to - umowimy sie u nas na Knocknacarze zabierzemy sie wszystkie:-) co by aut nie brac a skoro i tak nie macie zamiaru pic moglybyscie nas potem odtransportowac. To odpadlaby nam kolejka kilometrowa na taxi a samochody mazna zostawic miedzy TKmaxem a Deberhamsem. Mam nadzieje ze nie przesadzilam z propozycja.:-p:sorry2:Oczywiscie bysmy jakos dogadaly sie co do paliwa:tak::happy2:

Witam sie cieplutko
Dzis ostatni dzien samotni:-) jutro wraca mezus z tesciowa wiec bedzie przyjemniej w domu - bede miala do kogo buzie otworzyc. Trza jakis obiadek zaraz wymyslic a potem chyba jakies prasowanko bo sie tego troszke nazbieralo.
Jakos mi sie dzis strasznie dluzy ... brat wpadnie to moze jakos czas zleci

Julia- nic mi o tym nie wiadomo....hehe...chcialam to raczej potraktowac jako okazje do imprezki w wiekszym gronie, bez dzieci niz typowy panienski tzn. nie zamawialam zadnych atrakcji w stylu Panow w koralikowych gatkach itp..:-D Mysle wiec, ze i rogi diabelkow sobie podarujemy;-)

Klub 903 znajduje sie na placu Eyre SQare, na tej samej scianie co TKMax

Julia- nic mi o tym nie wiadomo....hehe...chcialam to raczej potraktowac jako okazje do imprezki w wiekszym gronie, bez dzieci niz typowy panienski tzn. nie zamawialam zadnych atrakcji w stylu Panow w koralikowych gatkach itp..:-D Mysle wiec, ze i rogi diabelkow sobie podarujemy;-)

Klub 903 znajduje sie na placu Eyre SQare, na tej samej scianie co TKMax
spoko,spoko tak tylko spytałam hheheheh bo spotykalam sie pare razy z takimi dodatkami ze maly byc:-)

froq jesli chcesz to mozesz zabrac sie ze mna, podjade pod Ciebie i andzulina tez chciala sie do Ciebie doczepic, to w 1 strone moge wam zagwarantowac zawiezienie. Mi bedzie razniej,bo nie bede sama. A jak bede chciala wracac(napewno z 2-3h zostane:-)) to spytam czy kogos podrzucic do domu .Bez zadnej kasy na paliwo :-D Jesli bedziecie chcialy dluzej zostac, to napewno ktos sie znajdzie, kto was potem podrzuci, no albo cab. Zastanowcie sie :-)
Jak ktos z knocknacarra to mam jeszcze miejsca wtedy, ktos jeszcze moze sie zabrac.A spowrotem mozecie sie na cab zlozyc. Ja najwiecej za cab zaplacilam jadac z eyre square do roscam 10 euro.Wyjdzie wam malutko jak wrocicie w pare dziewczyn.

Ostatnia edycja:
reklama
Tak wiem. Tutaj panuja takie obyczaje:-D Niektore moje kumpele sie przebieraja na maxa...ale ja taka panna z odzysku jestem, na dodatek dzieciata wiec sie chyba nie bede wydurniac..hihihih:-D:-D

Wyszlo mi, ze bedzie dziewczyn:
1. Monia
2.Frogus
3. Wilwia (?)
4. Andzulina
5. larcia
6 Mama Ady
7. Julia
8. Agusiek
9. Aniaa (?)
10. Wiesienka (?)
11. Margarittka (?)
12. Anineczka (?)
13. Martuska

Czy o kims zapomnialam...? Bo pisze z pamieci....Jak tak to prosze sie odezwac:tak::-)
Pytam, zeby wiedziec jak duzo miejsca zarezerwowac bo musze zadzwonic jak najszybciej. Kilka Dziewczynek jest ze znakami zapytania, bo jeszcze na bank nie wiedza prawda?

I mysle, kto tu jesczze z galway....Madbebe- ale ona karmi cycusiem wiec watpie zeby mogla sie wyrwac. Wiki to glodomorek:-) Ale napisze do niej:tak:
A moze Kemaya? Tabasia? by wpadly? Heloooooo
I jeszcze chyba mary mary jest z Galway?

Do góry