reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Misia bardzo się cieszę,że masz udany dzień w pracy za sobą ;-):tak::tak:
I faktycznie nieciekawie z chorobą,no ale choróbsko odbiera apetyt :sorry2:
Może grzaniec Cię postawi na nogi :cool2:

Wolfia to bardzo fajne i przemyślane z tym fryzjerem.Fakt w Portlaoise nie widziałam takiego :tak:
Choc przyznam szczerze weszłam ostatnio do Mothercare po body z długim rękawem dla Matta i za 2 sztuki wołali sobie po przecenie 10e.No i nie kupiłam.:sorry2:
A wczoraj za 3 sztuki w Penneys zapłaciłam całe 4 euro :tak:
Wogóle chłopaki od wczoraj mają pękające szafy,jednak opłaca się w Peeneys kupowac ubranka :-D

aaa widze,że wkleiłaś linka do fryzjera.Wiem,że szukają pracowników w Portlaoise bo był ostatnio nabór na www.jobs.ie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Wiem,że mają otworzyc w Portlaoise bo był ostatnio nabór na www.jobs.ie :)
Bardzo możliwe, bo ostatnio jeszcze nikogo nie było:-p A Ty nie wysyłasz CV?;-)

To fakt Penneys króluje pod tym względem:tak: Do mnie też przemawiają ubranka z Tesco i Dunnes:-) Prawdę mówiąc w Mothercaer kupowałam coś może kilka razy tylko i to najczęściej w jakichś promocjach;-) Lubiłam swego czasu Adams'a, ale teraz nie chce mi się jakoś specjalnie do niego gdzieś jeździć, niby jest w Shaws, ale tam prawie nigdy nic nie ma na tych kilku wieszakach:-p

Shaws? A gdzie to jest? :zawstydzona/y::sorry2:
Adams super,co jestem w Galway to koniecznie do niego wchodzę :tak:
A powiedź mi czy nasz Dunnes ma dział z ciuchami?
Nawet nie wiem....

No ja nie składam CV.Nie szukam pracy na pełen etat :sorry2: A tam potrzebowali właśnie na full.
Mnie zadowalałby part time a w szczególności sobota i niedziela.Szczerze to własnie przymierzam się do wydrukowania CV i poroznoszenia gdzieś.Wiem,że jakiś chłopak,polak pracuje w Tesco na dole.Muszę się tam przejśc :tak:
Bo pomimo,że Antek ma te trzy godziny dziennie nie opłacało by mi się wziaśc opiekunki :-(

[...] Na dodatek zupelnie stracilam apetyt. Wydaje mi sie, ze jestem glodna, a jak chce cos zjesc to mi sie robi niedobrze na widok pelnego talerza i odkladam na potem. W rezultacie prawie nic nie jem...Tylko herbate pije ciagle z miodem i cytryna. Tylko od tego mnie nie cofa...naprawde dziwnie sie czuje...:sorry2::baffled:
Hehehe, no ja mialam takie objawy przez ostatnie 3 mies... :-D:-D:-D Tyle, ze to nie byla choroba...:-):-)

Adams jest tez w Carlow;-)

Przeczytalam tylko ta strone....wybieramy panele i drzwi do domu i nie mam czasu czytac wiecej....

Frog hop,hop!jestes tutaj?
Mam pytanie do Ciebie...
Kochana powiedz mi jak sie nazywa ten sklep w Skarzysku z artykulami budowlanymi?
Chodzi mi o ten nowy kolo Carrefour tu zaraz jak sie zjerzdza z E7....
Pamietalam i wylecialo mi z glowy:sorry2:

Emili- wylalas miod na moje serce! Bardzo sie ciesze, ze im sie zajecia podobaly!!:-):-):tak::tak: Twoj Kludiusz jest najbardziej charakterystyczna osoba w klasie:tak: Dzis na boisku pokazywal mi jak tanczy Michaela Jacsona!:-D A jak go zapytalam, czy chcialby w przyszlosci tak tanczyc jak on, to odparl, ze on juz tak tanczy, bo to jest bardzo proste:-D No bosko!:-D;-)

Mamo Ady- ja Ciebie prosze....czekalam az ktos mi to zasugeruje! Niestety wiatropylna nie jestem...czyt. libido zerowe ..wciaz...i nie ma opcji aby to bylo to!:tak:

Shaws? A gdzie to jest? :zawstydzona/y::sorry2:
A powiedź mi czy nasz Dunnes ma dział z ciuchami?
Anineczko Shaws jest na tej głównej ulicy w Portlaoise;-) Idziesz w górę od Poloneza i po prawej (jak skręcisz w ulicę przez nim to dojdziesz do szkół).
Shaws Department Stores
Zawsze można coś tam znaleć;-)
W obu Dunnes są działy z ciuchami, oczywiście przy tym gdzie TkMaxx jest więcej:tak:

Ewelcia gdzie Adams jest w Carlow? Ja jeszcze nie jestem aż tak obeznana, bo byłam dopiero 3 razy:-p
Ale masz fajnie z tym wybieraniem sobie rzeczy do domu:blink: Zazdroszczę:sorry2:

Wolfia wiesz gdzie jest penneys?
Prawie na przeciwko jest dinn ri i parking kolo tego.....od wejscia dinn ri idziesz w prawo i tam jest taka waska uliczka jednokierunkowa miedzy budynkami i w tym po lewo jest:tak:.....W srode Szymkowi tam buty z clarkasa kupilam za 30e przecenione oczywiscie z 45:-)

Tam jest tez shows....ale to od drugiej strony...

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelcia dzięki:tak: Kojarzę gdzie jest Penneys, bo przejeżdżaliśmy niedaleko. Jak będzie jakąś ładniejsza pogoda to się tam wybierzemy;-) A może jakieś spotkanie w Carlow zorganizujemy?;-)

Ja to się już żegnam i życzę spokojnej nocy, dobranoc:blink:

Do góry