reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Noo faktycznie busy tu ze hej.Ja zrobilam w koncu dlugo oczekiwany porzadek w Maxa bawialni.Wyrzucilam polamane zabawki,smieci bo sie tego nazbieralo.Moje dzieckociaga tam wszystko co mu w reke wpadnie.Pudelka na piersconki,na okulary,pudelka po pytach,winie.Normlie smieciarz mi chyba rosnie.No ale opanowalam balgan.ale i tak sie zlapalam za glowe bo kolejne pojemniki na zabwakimusze kupic bo miejsca znow brakuje..
No to zajrze pozniej ,moze wiecej bedzie sie cos dzialo.
Sofik dzieki za info

reklama
Sofik ja jestem chętna zawsze he he :szok::-D
To znaczy na weekendy :sorry2:
Może byc spotkanie u mnie ;-)
Ale jak się troszkę pod kuruję i ogarnę burdello bum bum :baffled:

Tichonku schowałaś te ciasto przed dytą i zjadłaś sama z mężem,przyznaj się :cool2:

Gastone
ja właśnie mam zamiar wejśc do play room chłopaków,ale zastanawiam się czy lepiej tam kóz i krów nie wpuścic...lepiej by to wyglądało :szok::baffled::-D

Ewelcia
widzisz nie zrozumiałam Cię :-D:-D
No nie trudno zauważyc i usłyszec ,że ktoś się tam wprowadza :-D:-D
W końcu sąsiedzi ocieplą mi chatkę.
Ale wynajmują identyczny dom o 50 euro mniej.Od tej samej agencji.trzeba iśc prosic o obniżkę rentu :-D:-D:-D
Dziś nam agentka powiedziała,że w przyszłym tygodniu będziemy mieli alarm he he chyba jej się pomyliło i chciała powiedzie,że w przyszłym roku :evil:

edit: już lubię mojego sąsiada :-D właśnie mi kosi trawę z przodu domku :cool2:

Ostatnia edycja:
hejka...
ale tu cisza
ja tez na chwilke... sprzatam bo 26-ego mamy inspekcje z agencji a nas nei bedzie wiec musze dom zostawic ladny... no i pakuje sie bo dzisiajwieczorem juz do dublina i fruuuu do Krakowa a pozniej do Bukowiny na tydzien...
a do tego wszystkiego jeszcze Ewa sparki do pasa i to takie bleee.. no jak nei urok to ...ale coz...oby nic sie nie rowinelo ..dostaje Pyrosal na zmiane z calpolem za wczasu

ok..lece wstawic obiadek do piekarnika..
wpadne jeszcze pozniej

Tichonku przyznaj sie sama z m zjadlas caly placek a teraz piszesz ze Dyte zapomnialas poczestowac;-)

Aanaa i jak tam Kacperek dzisiaj?

Sofik no nie wiem kiedy:confused:musze wiedziec wczesniej jakby cos zeby moj m sobie niedzieli nie zaplanowal....on czasami na fuchy jezdzi.
Nie wiem czy w ta niedziele jedzie,wieczorem moze bede wiedziala....no ale Anineczka chora:-(.

A propo uszow-mnie bolalo lewe tydzien temu,ale po 3 dniach przeszlo samo.

Pralka juz dziala:-)
Henio sie postaral:tak:;-)
Moj mu zasugerowal zeby w kuchni postawic bo nowka sztuka i w ogole,a on mowi ze nie bo kuchnie moze zalac:baffled::cool2:

Witamy dziewczynki już z irlandzkiej ziemi:-)
Cały dzień spędziłam (no prawie) na nadrabianiu zaległości od 20 stycznia, no ale na razie mi się nie udało:-D;-). Od środy wieczorem już jesteśmy w Rush, ale dopiero wczoraj zasiliśmy neta. Jednak strajk na lotnisku w Dublinie nas dopadł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Na liście odwołanych lotów naszego nie było, bo samolot z Dublina do Rzeszowa miał wylecieć o 7.30 a strajk miał się zacząć od 9 czy coś takiego. Więc miał być. No i faktycznie był, znaczy do Rzeszowa doleciał. Wyobraźcie sobie, że obsługa zaczynała wpuszczanie na pokład i nagle słyszymy ogłoszenie: samolot do Dublina będzie opóźniony, za 30 min podamy dalsze szczegóły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:. Wkurzyliśmy się, no bo jak: od 8 rano byliśmy w drodze, od 10 na lotnisku (mieliśmy wylecieć o 12). No i podali, że nasz lot będzie opóźniony i dopiero o 16.50 wylecimy, bo strajk ma potrwać do 15:szok::szok::szok::szok:. Samolot stał, obsługa była, bagaże spakowane, a my jak wariaci czekamy na lotnisku. Najpierw chcieli, żebyśmy opuścili wszyscy gate:wściekła/y: i potem jeszcze raz przechodzili odprawę:wściekła/y::szok::baffled:. Ale rodzice z dziećmi się zbuntowali, no bez przesady:baffled::dry:. Potem poprosili wszystkich do gate 1, żeby dać nam posiłek, robili straszne zamieszanie z tym, Ania bidulka spać nie mogła, bo dzieci szalały, jak to dzieci:-p. No a potem stwierdzili, że polecimy z gate nr 2, gdzie my staliśmy na samym początku kolejki, a potem na końcu. Ania zaczęła płakać ze zmęczenia, wkurzyliśmy się, bo nie mogliśmy się dopchać do kolejki priority. W końcu M powiedział kilka słów i się udało. lot przebiegł dobrze, Ania przespała start, potem się bawiliśmy z nią. Jak dotarliśmy do domu, wykąpaliśmy małą, bo zgrzana była, zjadła i padła w sekundzie i obudziła się dopiero o 6 rano. A wczoraj byliśmy u nurse na bilansie 3 miesiąca. Dzisiaj zaliczyliśmy długi spacer, bo pogoda piękna

Ciao dziewczynki!!!

Ale mamy dzis piekna pogode!!:-) Pol dnia spedzilismy na spacerku nad oceanem!
Gastone- szczepic mozna do 6 mies zycia. Kosztuje 90 e dawka ,a potrzebne sa 2.

Dziewczynki! Bardzo wazne mam zapytanie! Chodzi o ten wieczor panienski. Chcialabym zarezerwowac stolik i musze wiedziec kto bedzie...mam nadzieje, ze sie nie rozmysliscie...;-) Mysle o klubie 903. W nastepna niedziele!!!! Dajcie znac pliissssss i mam nadzieje, ze pojawi sie jak najwiecej mamusiek! Nalezy nam sie troche zabawy nie????:tak::-)

misia w niedziele nastepna mojego m nie bedzie :-:)-:)-:)-:)-:)-( bo ma ten wyjazd sluzbowy, no ala ja twojego panienskiego nie odpuszcze , znalazlam w koncu opiekunke ufff :-):-):-):-) wilwia cos wspominala o jakims klubi gdzie sama robila panienski

Asienka, witamy, witamy:-) Podrozy nie zazdroszcze. Nienawidze takich niespodzianek- no ale w sumie kto nawidzi:baffled:
Co do nadrabiania, to ja jestem gdzies na... 15.12.08:-D:-D Ale powolutku, powolutku i juz wszystko bede wiedziala...:tak: Najgorsze tylko, ze mialabym cos od siebie do dodania w odpowiedzi na niektore posty ale teraz juz po ptokach:-D:-D
Ciao dziewczynki!!!

Dziewczynki! Bardzo wazne mam zapytanie! Chodzi o ten wieczor panienski. Chcialabym zarezerwowac stolik i musze wiedziec kto bedzie...mam nadzieje, ze sie nie rozmysliscie...;-) Mysle o klubie 903. W nastepna niedziele!!!! Dajcie znac pliissssss i mam nadzieje, ze pojawi sie jak najwiecej mamusiek! Nalezy nam sie troche zabawy nie????:tak::-)
BEDE

reklama
Ciao dziewczynki!!!

Witam sie
Ja co prawda rzadko jestem na forum ale jesli moge to ja tez chetnie:zawstydzona/y::happy2:.

Do góry