reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień doberek :-)

Śniadanko spałaszowane...zaraz jadę odebrać klucze do nowego mieszkanka i zacznie się zabawa w przewożenie :sorry2: MartaF łącze się z Tobą w bólu :tak:
Mam nadzieję że jutro mi podłączą internet :dry: bo bez tego jak bez ręki ;-) chciałabym żeby już wszystko było na miejscu i było po przeprowadzce a to dopiero wszystko przede mną :baffled: wczoraj w trakcie pakowania to tylko mi ciśnienie skakało w górę i w dół mam nadzieję że dzisiaj będzie spokojnie chociaż z tym:sorry2: do zobaczyska później kobietki :-D

reklama
I ja się witam.
MartaF,dzięki:tak:
...Tichonku to co ty za chacinę masz?
Nic landlord nie zrobił od poprzedniego zalania? :szok:...
:no:Nie,nic nie zrobili:wściekła/y:Tydzień temu miałam mokro i wczoraj znowu:wściekła/y:P ma dziś zadzwonić do nich,ale pewnie znów facet z aparatem przyjedzie i tyle będzie:dry:
KasiuIrlandko,miłego pobytu Twojej "siostry";-)..Aaa..chciałam powiedzieć,że przeszłam Wasz Quiz na szóstkę:-DZaznaczając w pierwszym pytaniu,pierwszą odpowiedź:-D:-D
Dobrze,że pogoda się uspokoiła,bo muszę Radka wlec na drugi koniec miasta(bagatelka-godzinka drogi:wściekła/y:)do pracy:dry:,a on nadal kaszle:baffled:
Do później,miłego dzionka!

Tichonek a gdzie TY jezdzisz do tej roboty?
A jak w pierwszym pytaniu zaznaczylas pierwsza odpowiedz to dalej juz nie musialas rozwiazywac. Masz zaliczone :) ;)
A tak wogole dzien dobry wszystkim., Tylko sie witm i zmykam troche chalupke ogarnac bo dzis jak juz wspomnialas Tichonku mam goscia.
Postrafiam ..pa

Tichonek a gdzie TY jezdzisz do tej roboty?
A jak w pierwszym pytaniu zaznaczylas pierwsza odpowiedz to dalej juz nie musialas rozwiazywac. Masz zaliczone :) ;)
A tak wogole dzien dobry wszystkim., Tylko sie witm i zmykam troche chalupke ogarnac bo dzis jak juz wspomnialas Tichonku mam goscia.
Postrafiam ..pa
Chodzę,chodzę,nie jeżdżę:tak:No,do opieki nad maluchem.Na pewno wiesz,ale zapomniałaś:sorry2:
Matko jedyna,widziałyście to?: http://www.gadu-gadu.pl/5429192517112913754

Ostatnia edycja:
Hello
Ale sobie dzisiaj pospalam:zawstydzona/y: :zawstydzona/y:Obudzilam sie o 10.!!!
Moj A. jak wychodzil do pracy, to Ada jeszcze spala. Przyniosl dla niej mleko i zostawil na komodzie kolo jej lozeczka. No i jak sie obudzilam, to Ada byla juz po mleczku. Chyba nie chcialo jej sie czekac az sie szanowna mamusia obudzi i obsluzyla sie sama:-D Siedziala sobie i bawila sie cichutko:-) A moze nie cichutko, tylko ja mam taki mocny sen:confused::confused:
Ide wziac sie za robote, pozniej na jakis spacerek skoczymy a po drzemce do Tuam na kawke:tak:
To milego dnia dla Was wszystkich

Ja szpieg?
Eee pewnie połowa z nas czasem tak ma,że nie chce im się pisac,a czytają,co nie?
Już nie wspomnę o tych kobitkach,które nas podczytują ,a nawet się nie przedstawią,co nie babki podczytujące?
Nie o to mi chodzilo:-p
O Twoich nowych sasiadow:-D
Ale zesmy sie dogadaly;-)...

Mamo-Ady ale masz bystra corcie...
Moj Szym wstawal ostatnio o 6:42 pozniej 6:43 raz mus ei zdarzylo o 6:20 a wczoraj i dzis o 6:40 normalnie budzik ma zamontowany w sobie...
Z jednej strony to super bo m nie zasypia do pracy;-):-D.
W lozeczku sam nie chce sie bawic musze go zabierac i schodzic na dol......

po ostatnich mrozach wczoraj pralka calkiem odmowila posluszenstwa i dzis mamy miec nowke sztuke:-) no tak Heniek powiedzial...mam nadzieje ze sie postara...

Witam sie troche pozno.Spalam az 16 godzin:szok: Jestem nie do zycia:baffled:

Didi- Ja dzis busy dzien. Wypelniony towarzysko po brzegi. Kumpeli synek pojechal do PL i okazalo sie, ze podlapal rotawirusa jeszcze przed wyjazdem. Poszla do jego przedszkola (tu w Irl) i pani powiedziala, ze dwojka dzieci w szpitalu i jeszcze kilka w domu z tym samym, takze chorobsko panuje!! Dobrze, ze Al szczepiony!!:tak:

Misia
a szczepilas na rotawirusy tutaj czy w pl?
Wogole do jakiego wieku mozna szczepic?

Zycze milego dzionka,u nas sloneczko wiec u was pewnie tez.:-)

witam

Misia a szczepilas na rotawirusy tutaj czy w pl?
Wogole do jakiego wieku mozna szczepic?
rotawirusa chyba do pol roki z tego co pamietam...
Wiem ze Agulusia szczepiła Nikosia tez tu i placila 80e. Ale pospałas...

Ja juz na nogach o 7

Ewelcia pierwsze buciki super, no mnie tez to czeka ale moj jeszcze sama nie biega...

Ewelcia, Anineczko i reszta To kiedy jakies spotkanko ??????????????????????? :-D

reklama
Dziewczyny,gdzież Wy?:szok:Mały śpi,Radek się bawi,myślę-zajrzę,nadrobię,a tu nie ma co nadrabiac:baffled:Dzwoniłam do karolinynicoli,wiedzą nadal tyle co do tej pory,ale za to Karolina od dwóch dni nie miała gorączki:tak:
A dyta13,zrobiła mi dziś niespodziankę:szok:Przyszła rano i przyniosła mi prezent na imieniny:tak:Perfumy i body lotion;-)Ale mnie zaskoczyła,do tego stopnia,że jej nawet ciasta nie dałam:zawstydzona/y:Wstyd jak nie wiem:zawstydzona/y:Burak ze mnie:sorry2:Edytko,jeszcze raz dziękuję:tak:
A propos ciasta:dobre wyszło:-pale dużo się go nie da zjeśc bo prawie sama masa:blink:Zasłodzic się można.Ale i ja i P bardzo lubimy kokosowe ciasta:-p

Do góry