reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

No narazie od rana nie wymiotowal. Raz rano i spokuj:tak: Wiec zobaczymy... moze powoli przechodzi. W sumie marudny jest ale kto nie byl by gdyby 10 dni wymiotowal.:no:A ze tak zapytam to te wrzeszczace dzieci to ty widzisz na fearann ri???:) Mieszkalam tam wczesniej i jest ich tam od cholery;-)
no to super, że Kacperkowi już lepiej. a co do mieszkania, to akurat jest na an fiodan:sorry2:
właśnie wróciłam z oglądania chatki i tragedia:baffled: ściany porysowane kredkami, syf i w ogóle... będzie problem...

reklama
Tichonek Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!

Witam
Podczytuje Was ale wczoraj była u nas wiosenna pogoda niechcialo sie nawet w domu siedziec...
Dzis znów pogoda barowa zwariowac mozna...
Moj syn rozkreca sie na maksa ale ejszcze nie pokonuje wiekszych odleglosci jak 3 kroki...

Aniaaa super ze z kacperkiem juz troche lepiej i ze nie wymiotuje!!!!

Moniadan super ze opiekujnka OK

ps. pislam tego postra 1,5 h :baffled:

Dalam mu smoka ale wypluwa, on chce cyca:sorry2: Wiem ze nie powinnam takdlugo go trzymacprzy cycu ale juz teaz to ciezko mi wyczuc kiedy n jest glodny :no:
No coz dziekiza rady, bedziem walczyc:tak:

Hej dziewczynki
Ominelam kilka dni ale moj Olus do spokojnych nie nalezy. Cycki nadalbola a ten on stop na nich lezy:no: Dzis np od 10 rano do prawie 16 wisial na cycku a ja cierpialam. Chwilami juz mysleo butelce ale zaraz potem mam wyrzuty sumienia:zawstydzona/y: Napiszcie mi na w azie czego jakiego mlka uzywacie dla takich maluszkow i jakiego w szpitalu uzywali jesli wiecie. Jesli sie poddam bede wiedziec po co do sklepu leciec:zawstydzona/y:
Milego wieczru i spokojnej nocki:tak:

Jola..spokojnie maly ma dopiero tydzien i chce sie przytulac ..potrzebuje twojego ciepla i chce sluszec Twoje serduszko ..dla niego jego bicie to jak balsam dla duszy i czuje sie bezpieczny ...Albert jak mial tyle samo to wisial mi dokladnie caluski dzien. na cycku..lez kochana z nim i nie martw sie on nic najwazniejsze aby byl on zadowoli=ony i nauczyl sie porzadnie ssa... cycki niedlugo przestana bolec..smaruj bepanthen masc..i bedzie ok..nawet jak posmarujesz moze malu ciagnac cyca nie zaszkodzi mu ta masc.. karm na zyczenie taka zasada.. uwietrz karmienie piersa to wspaniala rzecz..nie zamieniaj tego na butelke skoro mozesz karmic...wytrzymaj jeszcze kilka dni a wszystko sie unormuje...
on jeszcze nie wie co to specjalnie wisiec na cycku tak jak pisze Moniadan.. mozesz dac mu smoka..ale nie wyrywac mu sutka z buzi..musi sam puscic.. wiesz chlopcy juz tak maja ..uwielbiaja piersi od pierwszych dni
jak masz pytania co do karmienia wal smialo..ja mam za soba 2 lata cyckowania

Didi- swiete slowa!! Podpisuje sie pod Twoim postem rekami i nogami i .....cycami tez!! :-D Jola badz dzielna! Karmienie cycem to cudowna sprawa, a pierwsze dni sa zawsze najgorsze. Alex jadl co 1.5 godziny przez dobre 3 miechy..tak naprawde dopiero w 4 mies zycia zaczal sie stabilizowac jak mu zaczelam inne jedzenie dawac takze...:sorry2: Butla tylko w ostatecznosci, przy niemoznosci karmienia z roznych powodow.

Ja dzis busy dzien. Wypelniony towarzysko po brzegi. Kumpeli synek pojechal do PL i okazalo sie, ze podlapal rotawirusa jeszcze przed wyjazdem. Poszla do jego przedszkola (tu w Irl) i pani powiedziala, ze dwojka dzieci w szpitalu i jeszcze kilka w domu z tym samym, takze chorobsko panuje!! Dobrze, ze Al szczepiony!!:tak:

Heloł
Tichonek - wszystkiego naj z okazji imieninek - spełnienia marzeń... :-)
(...) mowia ze jak dziecko sie przewraca czy spada z wysokosci to aniolki podkladaja rece aby zlapac :)
Ładnie powiedziane :happy2:
Papatki - sorki, że tak na sekundę weszlam - ale zmykam bo siorkę muszę podszkolić matmy.

Ewelcia,Julia,Sofik,Joannn i Wam dzięki wielkie za życzenia:tak:

Ludzka głupota nie zna granic:confused2:Debilizm to delikatne słowo w tym przypadku:wściekła/y:
A ja właśnie obejrzałam "Rozmowy nocą"na Polsacie i się spłakałam jak bóbr:sorry2:A teraz idę nynkać bo mnie oczy bolą:baffled:Dobranoc...
Ps.:deszcz mi pada z sufitu:wściekła/y:.Zbieram do miseczki i bynajmniej nie po to,żeby się w deszczułce umyć:baffled:Szlag...
Wróć...Nie do miseczki,ale do miseczek:growl:

Ostatnia edycja:
witam:-)

tichonku spóźnione ale szczere zyczenia spełnienia marzeń:zawstydzona/y:;-)

aaniaa super ze z Kacperkiem lepiej:tak:a jak dzisiaj??

a ja sie przewracam o worki:baffled::sorry2:jeszcze tyle roboty:shocked2:

miłego dnia:cool2:

reklama
Witam.
Słoneczko pięknie świeci.
Ucho i gardło dalej mnie boli,ale co tam :tak:

Tichonku to co ty za chacinę masz?
Nic landlord nie zrobił od poprzedniego zalania? :szok:

Aaa Anineczka Ty szpiegu;-):-D
Ja szpieg?
Eee pewnie połowa z nas czasem tak ma,że nie chce im się pisac,a czytają,co nie?
Już nie wspomnę o tych kobitkach,które nas podczytują ,a nawet się nie przedstawią,co nie babki podczytujące?

Do góry