reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

...Tichonek ja tam nie będe podpowiadała jak zbałamucic męża ,a gadałaś z nim tak poważnie,na poważnie :confused:
Jakie ma argumenty teraz po odstawieniu przez Ciebie tabletek?
Teraz to on musi zobaczyć jak z pracą tu będzie:wściekła/y:A rozmowa była poważna jeszcze przed końcem roku,ale zdaje się,że następna się odbędzie bo ja szału niedługo dostanę:angry:
Wilwia,mamo_ady,dzięki:tak:
A brzuch,to faktycznie na razie mam duży od jedzenia:confused2:

reklama
Hej dziewczynki
Ominelam kilka dni ale moj Olus do spokojnych nie nalezy. Cycki nadalbola a ten on stop na nich lezy:no: Dzis np od 10 rano do prawie 16 wisial na cycku a ja cierpialam. Chwilami juz mysleo butelce ale zaraz potem mam wyrzuty sumienia:zawstydzona/y: Napiszcie mi na w azie czego jakiego mlka uzywacie dla takich maluszkow i jakiego w szpitalu uzywali jesli wiecie. Jesli sie poddam bede wiedziec po co do sklepu leciec:zawstydzona/y:
Milego wieczru i spokojnej nocki:tak:

Jola, tyle godzin na piersi non stop?? on po prostu chce sobie ssac, daj mu smoka, wiekszosc z nas daje Aptamil i jest w porzadku

Dziewczynki mamy opiekunke!!! :-):-):-) Bardzo fajna dziewczyna, studentka inzynierii biomedycznej, przychodzi w niedziele na probe zostac z Erykiem

zmykam na Majke

Hej dziewczynki
Ominelam kilka dni ale moj Olus do spokojnych nie nalezy. Cycki nadalbola a ten on stop na nich lezy:no: Dzis np od 10 rano do prawie 16 wisial na cycku a ja cierpialam. Chwilami juz mysleo butelce ale zaraz potem mam wyrzuty sumienia:zawstydzona/y: Napiszcie mi na w azie czego jakiego mlka uzywacie dla takich maluszkow i jakiego w szpitalu uzywali jesli wiecie. Jesli sie poddam bede wiedziec po co do sklepu leciec:zawstydzona/y:
Jala a próbowalaś silikonowych nakładek na sutki?? ja z W. od samego początku musiałam ich używać bo nie potrafił moich złapać bo mam wklęsło-płaskie :-:)dry: ale dzięki tym nakładkom nie wiem co to jest boląca brodawka :tak::tak::tak:

No,aleś teraz wymyśliła:-DRaz,że mój P jak wypije to dostaje małpiego rozumu i mnie wk ***ia,czepliwe o wszystko ma:sorry2:,a dwa:Tak bym mogła jeździć,aż on zaśnie,albo ja padnę z wysiłku:-DPo pijaku odpada:sorry2:
Tichonku - nie poddawaj się ;-) faceci zawsze się boją i mają wymówkę - że to praca, że pieniądze itp a potem jak się okaże, że jest fasolka, to chodzą dumji jak pawie:tak: spróbuj porozmawiać...

Tichonek jak coś to ja mam zestaw materiałowych kajdanek do nóg i rąk i opaskę na oczy :tak::tak::tak: jak coś to służę pomocą:-D:-D
Pauletta - oj szalona kobitko;-)

Andzulina a gdzie ta chatka?? no i co to za "Twoje dziewczyny" ja myslalam ze ty mezatka jestes, a to jakies trojkaciki, czworakaciki :-p:-D
Moniadan i Wilwia - chatka jest na tym samym osiedlu, tylko po drugiej stronie ulicy... ale jest tansza. jedyny minus - sąsiedztwo...:sorry2: nie żebym była rasistką, ale często chodzę tamtędy i widzę te biegające i wrzeszczące od rana do wieczora dzieci... i ciągle myte samochody pod domem... moniadan - mężatką jestem od ponad 5 lat:tak: hehehee... a tutaj mieszkam jeszcze z 2 koleżankami...

A ja dzisiaj w koncu usiadlam i zrobilam laurki na dzien babci i dziadka:-) Leci moj brat do pl to im poda. A z reszty ozdob co mi zostaly zrobilam napis nad lozeczkiem:-D:-D:-D Tak jakos nie mialam co z tym zrobic:-) Ale moj syn ma pomyslowa mame:-D:-D:-D
Aaniaa - no zdolna mamuśka:-) a jak Kacperek dzisiaj?

Hej dziewczynki
Jola - tyle czasu na cycu??????:szok: to bardzo długo - za długo... on widocznie ma potrzebę ssania, więc próbuj ze smokiem. żeby nie nauczył się zasypiać przy piersi, bo będzie potem problem...

Witam!
Ja jak zwykle ostatnio ostatnia!

Tichonku zycze Ci fasolki w brzuszku a nie w garnuszku.....a takze wszystkiego naj!

Misia nie obwiniaj sie ,kazde dziecko predzej czy pozniej zaliczy opadek z lozka...
Jola ale masz malego glodomorka....
Moniadan oby opiekunka przeszla "probe":tak:

wiecej nie pamietam:sorry2:

Aaa Anineczka Ty szpiegu;-):-D

Kupilam wczoraj Szymkowi buty bo juz chodzi jak ta lala.....smiechu bylo w sklepie jak mu zaloylam ...normalnie zwial:-D.
Chodzil na poczatku dziwnie,ale teraz juz jest ok.
Przyzwyczail sie

Lece nalesniki smazyc

Dalam mu smoka ale wypluwa, on chce cyca:sorry2: Wiem ze nie powinnam takdlugo go trzymacprzy cycu ale juz teaz to ciezko mi wyczuc kiedy n jest glodny :no:
No coz dziekiza rady, bedziem walczyc:tak:

reklama
Aaniaa - no zdolna mamuśka:-) a jak Kacperek dzisiaj?

No narazie od rana nie wymiotowal. Raz rano i spokuj:tak: Wiec zobaczymy... moze powoli przechodzi. W sumie marudny jest ale kto nie byl by gdyby 10 dni wymiotowal.:no:A ze tak zapytam to te wrzeszczace dzieci to ty widzisz na fearann ri???:) Mieszkalam tam wczesniej i jest ich tam od cholery;-)

Do góry