reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek - niechaj zywi nie traca nadziei... plemniki jak zapewne wiesz znajduja sie juz w plynie ejakulacyjnym takze czasem to uwazanie nic nie da bo one juz moga byc w Tobie przed wytryskiem. :D i tego wlasnie Tobie zycze :) zeby sie znalazl jeden taki silny i sprytny i szybko odnalazl droge do celu.

reklama
Sa tez danonki od 4 miesiaca,robione na mleku modyfikowanym.:-)
O proszę o tym nie wiedziałam;-) a jak one wyglądają??
wow :szok: ale z was kociaki w sypialni :-D:-D:-D
teraz to ze mnie w sypialni leniwiec a nie kociak ehhh:sorry2:
A ja dzisiaj w koncu usiadlam i zrobilam laurki na dzien babci i dziadka:-) Leci moj brat do pl to im poda. A z reszty ozdob co mi zostaly zrobilam napis nad lozeczkiem:-D:-D:-D Tak jakos nie mialam co z tym zrobic:-) Ale moj syn ma pomyslowa mame:-D:-D:-D
No jaka z Ciebie Aniu artystyczna dusza :-D:-D super

Ciao!

No dobra juz doszlam do siebie. Byla kolezanka, zjadlysmy szarlote. Przyszla druga. Dzieci trojeczka i mi przeszlo! Al ma sie dobrze takze chyba wszytsko ok. Tylko A wydzwania ciagle. Jak maly spadl to byl na gorze w sekunde i od razu sie poryczal!:szok: (w sensie A sie poryczal!! ze strachu)....

Tichonku- ty mnie tak nie cytuj z tymi Papatkami bo walnelam ta wioseczka tak wiesz....ja nie mam nic do wsi. Wrecz przeciwnie. Kojarzy mi sie z dziecinstwem i wogole...takze zeby nie bylo, ze mi Kasia zaraz palcem pogrozi!:-D
No i oczywiscie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Moniadan- ja wlasnie daje Alowi jogurty naturalne. Mieszam z owocami albo z niczym i on tez lubi takie same naturalne.

Aniaa- super kartki. Ja tez wysylalam i ciekawa jestem czy juz doszly!

Acha! Macie pozdrowienia od Madbebe- ktora sie urzadza w nowej chatce!

No i to chyba na tyle narazie...

Ide bo mi sie krowa spali na gazie...:-D

Oho mam sąsiadów :blink:
Do tej pory nasz bliźniak stał pusty obok.Mam wrażenie,że to Polacy lub Litwinie :tak:
Właśnie się rozpakowują i z tego co widziałam jest tam chyba dziecko małe :tak:

aaaniaaa super laurki.:tak::tak:

My się nie wysilamy jeszcze,wystarczy telefon.Nie,żeby dziadki nie zasłużyły,ale zmuszac Antka nie będę do tworzenia,a on nie pała zapałem a Matt jeszcze nie umie :shocked2:

Tichonek ja tam nie będe podpowiadała jak zbałamucic męża ,a gadałaś z nim tak poważnie,na poważnie :confused:
Jakie ma argumenty teraz po odstawieniu przez Ciebie tabletek?

AAniaa,superanckie karteczki:tak:,napis z odzysku,zresztą też:-D

Tichonek - niechaj zywi nie traca nadziei... plemniki jak zapewne wiesz znajduja sie juz w plynie ejakulacyjnym takze czasem to uwazanie nic nie da bo one juz moga byc w Tobie przed wytryskiem. :D i tego wlasnie Tobie zycze :) zeby sie znalazl jeden taki silny i sprytny i szybko odnalazl droge do celu.
Kasia,ja to tym wszystkim wiem,dlatego,jak pisałam wcześniej co miesiąc mam nadzieję:sorry2:A wolałabym być "przy nadziei"
Misia,dzięki za życzenia
A do dziewczyn,które nie wiedzą,chciałam powiedzieć,że te życzenia są na imieniny,a nie na ,broń Boże-Dzień Babci:-D
A propos Dnia Babci,właśnie w Teleexpressie pokazywali czworaczki,które dziś się urodziły w Sosnowcu:happy2:Tyle szczęścia na raz babcia dostała:tak:

Ostatnia edycja:
Hejka.
Maly zasnal to mam chwilke.
Tichonku ja rowniez zycze Tobie wszystkiego najlepszego,no i tego najwazniejszego-aby jak najszybciej ktos zamieszkal w Twoim brzuszku:-)
Moniadan zdaj relacje jak tam rozmowa z potencjalna opiekunka.A co do tego przelazenia przez plot to chyba naprawde musimy cos wymyslic.:-D
Misia
najwazniejsze ze Alexikowi nic nie jest.I tak jak pisza dziewczyny jeszcze nie jeden upadek przed nami.
Frog duzo zdrowka dla Wiktorka.Jak tylko bedziesz mogla to jak najbardziej zorganizujemy jakies spotkanko.
Andzulina gdzie ogladasz domek??

reklama
Ufff, nadrobilam te kilka dni, ledwie ledwie.
Ale za to juz wiem wszystko:-)

Karolina... Szok:szok::szok::szok: Kiedys, jak podczytywalam forum, to doczytalam, ze masz jakas grype czy przeziebienie ale pojecia nie mialam, ze skonczylo sie to szpitalem!!!
Zycze Ci duuuuzo zdrowka i dobrych wynikow!!! Trzymam kciuki;-)

Tichonku, zdrowia, szczescia, pomaranczy- niech Ci maz na stole tanczy:-) Zdrowia, szczescia i slodyczy mama_ady Tobie zyczy
No a przede wszystkim wielkiego brzuszka (bynajmniej nie od jedzenia):-D:-D:-D
mam nadzieje ze zobaczymy sie przed Twoja wizyta w szpitalu ...moze cos wyedt zmieni sie z moich przeczuc...
ale teraz to za wszczesnie na stwierdzenie przez lekarza kto w Tobie mieszka bo sa teraz widoczne oba narzady plciowe u maluszka..ale na wizycie w szpitalu juz powinni powiedziec..
mam nadzieje ze ja tez powiem jak se spotkamy i sprawdzi sie..
wiesz u mnie inaczej na odleglosc a co innego jak osoba jest obok
Hehehe, teraz to juz wiadomo, ze "bede Ci wygladala na chlopca":-D:-D
Zreszta nawet przed USG kilka osob mnie tak ocenilo.
Ja w sumie nie wierze, ze da sie to ocenic po ladnym czy zlym wygladzie czy ksztalcie brzucha. Kazda kobieta ciaze znosi inaczej, kazda ma inne predyspozycje, uwarunkowania genetyczne i nie zawsze to, co u jednej oznacza "A" u drugiej oznacza to samo:tak: Takie moje zdanie...
Lekarz na razie zobaczyl u mnie w brzuchu chlopca i my tez to wyraznie widzielismy:-) i cieszy mnie przede wszystkim to, ze (do tamtej pory) wszystko z dzieckiem ok:tak: a plec jest dla mnie malo istotna.
Chlopiec czy dziewczynka... pokocham jak swoje:-D:-D:-D
Do mojej wizyty w szpitalu zostal miesiac i mysle, ze dotre przez ten czas do Galway:tak: No chyba, ze ktoras z Was ma ochote pooddychac swiezym, wiejskim powietrzem i skusi sie mnie odwiedzic...:-) Moge zaplanowac kilka atrakcji specjalnie na ta okazje :-D Wszystkie chetne serdecznie zapraszam:tak:
Powiedzcie czy dajecie swoim maluchom danonki, bakusie, danio, tego typu deserki?
od kiedy mozna podawac w ogole?
Ja dawalam Adzie te jogurty z Cow&Gate. One sa od 4 mies. Pozniej, jak Ada byla starsza i miala kolo 10 mies, to odkrylam cos takiego jak Danonki, ktore sa od 6. mies. Jednak w niekazdym sklepie mozna je dostac. A nazywaja sie (o ile dobrze pamietam Baby-Danone) ale nie jestem pewna.

Do góry