reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam w ten pochmurny dzionek:sorry2:
MartaF - teraz z dnia na dzień Szymonek będzie cię zadziwiał nowymi umiejętnościami:tak:

Tichonku - wszystkiego naj naj naj i spełnienia marzeń,a w szczególności fasolki;-)

Misia - tak jak pisały dziewczyny - nie pierwszy i nie ostatni raz Al nabił sobie guza:sorry2: jak zacznie chodzić, to wtedy się zacznie...

aaniaa - ty może lepiej idź do tego lekarza... tylko teraz pytanie - do którego???

coś nie mam weny do pisania dzisiaj - to chyba ta pogoda :baffled: miałam zabrać teściową do centrum, ale w taką pogodę, to nie ma co z domu wychodzić...
aaaa - i idę oglądać dzisiaj chatkę:tak:

reklama
Andzulina,dziękuję bardzo:-)
Tichonek Wszystkiego Naj i pochwal sie jakie ciasto ci wyszlo ;-)
Dziękuję,a ciasto jeszcze nie naruszone:blink:Wczoraj zrobiłam,ale jak pisze w przepisie ponoć najlepsze na drugi dzień.Zresztą czekam na mojego P z degustacją,co tak będę sama wcinać:-pAle jak już rozpoczniemy to dam znać jak wyszło:tak:
Tichonek - a jakby go tam przywiazac do loza? :D i upic :D ze niby taka zabawa... :D:-p:-p
No,aleś teraz wymyśliła:-DRaz,że mój P jak wypije to dostaje małpiego rozumu i mnie wk ***ia,czepliwe o wszystko ma:sorry2:,a dwa:Tak bym mogła jeździć,aż on zaśnie,albo ja padnę z wysiłku:-DPo pijaku odpada:sorry2:

Powiedzcie czy dajecie swoim maluchom danonki, bakusie, danio, tego typu deserki?
od kiedy mozna podawac w ogole?
Co do Danonków to je powinno się podawać jak dziecko skończy 2 latka wcześniej nie ze względu że one są robione metodą jakiejś fermentacji a do tego posiadają zbyt dużą ilość wapnia jak dla takich maluszków. Ja Wiktorkowi jak już to daje Danio i jogurty wszelakie ale nie pamiętam od którego miesiąca zaczęłam mu to wprowadzać:sorry2:
Tichonek - a jakby go tam przywiazac do loza? :D i upic :D ze niby taka zabawa... :D:-p:-p
Tichonek jak coś to ja mam zestaw materiałowych kajdanek do nóg i rąk i opaskę na oczy :tak::tak::tak: jak coś to służę pomocą:-D:-D

Tichonek - ale tak na maxa go upijac to nie, bo rzeczywiscie moglby nie wspolpracowac calym soba:-p:-p:-p ale wiesz tak na rozluznienie...zeby nie byl taki spiety i skoncentrowany ...a tak z drugiej strony metoda ktora obecnie stosujecie jest jedna z najbardziej zawodnych,. takze chocby nie wiem jak uwazal to zawsze jest szansa...

Co do Danonków to je powinno się podawać jak dziecko skończy 2 latka wcześniej nie ze względu że one są robione metodą jakiejś fermentacji a do tego posiadają zbyt dużą ilość wapnia jak dla takich maluszków. Ja Wiktorkowi jak już to daje Danio i jogurty wszelakie ale nie pamiętam od którego miesiąca zaczęłam mu to wprowadzać:sorry2:

Sa tez danonki od 4 miesiaca,robione na mleku modyfikowanym.:-)

wow :szok: ale z was kociaki w sypialni :-D:-D:-D
Andzulina a gdzie ta chatka?? no i co to za "Twoje dziewczyny" ja myslalam ze ty mezatka jestes, a to jakies trojkaciki, czworakaciki :-p:-D

Tichonek - ale tak na maxa go upijac to nie, bo rzeczywiscie moglby nie wspolpracowac calym soba:-p:-p:-p ale wiesz tak na rozluznienie...zeby nie byl taki spiety i skoncentrowany ...a tak z drugiej strony metoda ktora obecnie stosujecie jest jedna z najbardziej zawodnych,. takze chocby nie wiem jak uwazal to zawsze jest szansa...
Więc tak(wiem,wiem,nie zaczyna się zdania od więc:-D)Takie napojenie na rozluźnienie nic nie da,bo on na prawdę BARDZO uważa:baffled:Wie kiedy i jak ten,tego...No!
A,że to jest zawodna metoda to ja doskonale wiem i dlatego jak głupia mam co miesiąc nadzieję,ze może jednak jakaś jedna kropelka umknęła uwadze mojego męża:sorry2:I tak już 3 miesiąc czekam:wściekła/y:A poza tym przed Radkiem tośmy tak samo"uważali" i przez 1,5 roku się nam udało:sorry2:A Radek jest,że tak powiem nie wykapany tylko z pełnego:sorry2:Tzn.poszliśmy na całość,a że tyle co przyjechaliśmy do Irlandii to pewnie mi się organizm rozregulował i dzień miał być bezpieczny,a tu bach i mamy syneczka:tak:Tak więc,nie sądzę,żeby mi się udało wpaść:baffled:Musi być strzał w dziesiątkę,a nie obok tarczy:sorry2:

reklama
A ja dzisiaj w koncu usiadlam i zrobilam laurki na dzien babci i dziadka:-) Leci moj brat do pl to im poda. A z reszty ozdob co mi zostaly zrobilam napis nad lozeczkiem:-D:-D:-D Tak jakos nie mialam co z tym zrobic:-) Ale moj syn ma pomyslowa mame:-D:-D:-D

Załączniki

• LGIM0098.jpg
    LGIM0098.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 65
  • LGIM0099.jpg
    LGIM0099.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 61
  • LGIM0100.jpg
    LGIM0100.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 57
Do góry