reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka
U mnie masakra Wiktor znow przeziebiony, w nocy stan podgoraczkowy rano cherlanie i katarzysko:wściekła/y:. Ja juz nie wiem co mam robic. Kaszel w sumie ma od miesiaca z tym ze roznie z nim raz uporczywy raz mniej:-(. Zadne witaminy ani syropki nie pomagaja wiec rece mi juz opadaja.

Larcia sorki wielkie sorki za dzis. Az mi wstyd ze wobec ciebie wychodze na nieslowna:zawstydzona/y::sorry2:

Pauletta jesli do jutra sie mlodemu nie poprawi niestety nie bede mogla ci pomoc bo nie zostawie go w domu samego nawet pod opieka kogos innego:sorry2::no:

Alex spadl mi z lozka na podloge....walnal glowa o ziemie bo spadl na plecy...Wciaz nie moge dojsc do siebie a on ma guza...:-( narazie nie moge wiecej pisac...wyglada, ze nic mu sie nie stalo, zachowuje sie normalnie. Mam wyrzuty sumienia....:-(

Misia kochana wiem co czujesz W pierwszy raz spadl mi jak mial 7 mies. glowka w dol i prosto na kark. Te ulamki sekund byly dla mnie jak wiecznosc serce zamarlo i prawie odretwialam. Dopiero placz mlodego mnie otrzezwila ponoszac go sprawdzalam czy wszystko z nim w porzadku...to byl szok. Widzac w jakiej pozycji uderzyl o podloge balam sie najgorszego i szczerze ze trzy di dochodzilam do siebie. A mlodego z rak nie wypuszczalam. Potem spadl mi jezcze dwa razy jak mial 1,5 roczku tydzien po tygodniu. To jest tak jak pisza dziewczyny ze dziecko nic sobie nie zrobi ma takie elastyczne cialko ze jesli to nie my je skrzywdzimy samo sobie nic nie zrobi:-) Głowa do gory, choc wiem ze przerazenie i nerwy jaki teraz odczuwasz musza oslabnoc, a to troszke potrwa:tak::happy2:

Wilwia, Moniadan spacerek czy kawka obie propozycje kuszace niestety teraz przez kilka dni niestety nie bede mogla potowarzyszyc a juz tak dawno nie widzialm Wilwi:tak: No chyba ze poniedzieli jak tesciowa z R przyjada to uda mi sie wyrwac samej

Tichonek wszystkiego najlepszego :-):-)

Karolinko zycze ci zdrowka duuuzzzooo zdrowka:-D:-D:-D

reklama
Tichonku
2522_22252522_499.jpg
wszystkiego najlepszejszego na swiecie :) Jakbys mieszkala blizej to bym wpadla na kawuche.. ale Swords to ho ho ....i jeszcze Radziu troche chory,. lepiej nie roznosic wirusa...

Hejka
U mnie masakra Wiktor znow przeziebiony, w nocy stan podgoraczkowy rano cherlanie i katarzysko:wściekła/y:. Ja juz nie wiem co mam robic. Kaszel w sumie ma od miesiaca z tym ze roznie z nim raz uporczywy raz mniej:-(. Zadne witaminy ani syropki nie pomagaja wiec rece mi juz opadaja.

Pauletta jesli do jutra sie mlodemu nie poprawi niestety nie bede mogla ci pomoc bo nie zostawie go w domu samego nawet pod opieka kogos innego:sorry2::no:
Ja rozumieć :tak::tak::tak: i życzyć młodemu jak najlepiej:tak:

Hehehe, Didi oczywiscie to taki zarcik. Zreszta jeszcze nie jest powiedziane, ze faktycznie sie pomylilas:tak:
Tak jak lekarz powiedzial, jest jeszcze za wczesnie, zeby w 100% potwierdzic, ze to chlopiec.
Dlatego nie nastawiam sie, bo nie chce sie pozniej rozczarowac. Oczywiscie jest mi obojetne, co sie urodzi ale jak juz zaczne sie cieszyc z synka (i przygotowywac wyprawke) a urodzi sie coreczka, to nie chcialabym byc rozczarowana... Wiecie o co mi chodzi...:-)
24. lutego mam pierwsza wizyte w szpitalu i USG i licze na to, ze ostatecznie sie juz okaze, co w brzuchu piszczy, tzn. siedzi:-D

mam nadzieje ze zobaczymy sie przed Twoja wizyta w szpitalu ...moze cos wyedt zmieni sie z moich przeczuc...
ale teraz to za wszczesnie na stwierdzenie przez lekarza kto w Tobie mieszka bo sa teraz widoczne oba narzady plciowe u maluszka..ale na wizycie w szpitalu juz powinni powiedziec..
mam nadzieje ze ja tez powiem jak se spotkamy i sprawdzi sie..
wiesz u mnie inaczej na odleglosc a co innego jak osoba jest obok

Tichonek jam sierot6a i nie zyczyla ci WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Tez bym wpadla na kawe ale ja to mam dopeiro daleko hih poza tym za wirusa dziekuje.

Justysia,aaniaa,frog4,Kasia Irlandka,Margaritta,gastone,pauletta,dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna za życzenia i kwiatuszki:tak:.Na kawkę,miło by było,żebyście wpadły,mam przecież ciacho:-p,ale możliwe,że faktycznie poza pełnym brzuchem,wyniosłybyście ode mnie z domu jakieś choróbsko:baffled:Ale bym zrobiła dobre pierwsze wrażenie:errr::baffled::-D
Margaritta,mój P ma ksywkę Konik,więc ciężko na nim usiedzieć,jak nie chce:baffled:Zacznie wierzgać i jeszcze się połamię:baffled::-D
Za życzenia fasolki najbardziej dziękuję,ale jak na razie to mam co najwyżej fasolkę w barszczu ukraińskim na dzisiejszy obiad:baffled:

Tichonek Wszystkiego Naj i pochwal sie jakie ciasto ci wyszlo ;-)

do nas o 16 ma przyjsc opiekunka na rozmowe trzymajcie kciuki zeby byla jakas sensowna
Didi jak Ewa dzisiaj? ktoredy ty chodzisz do przedszkola, masz jakis skrot?
Powiedzcie czy dajecie swoim maluchom danonki, bakusie, danio, tego typu deserki?
od kiedy mozna podawac w ogole?

reklama
Monia - ja Ci powiem szczerze - ... danonki i bakusie to sam cukier jest..ja nie daje. Stasiu tylko Danio podjada. Pewnie tez za zdrowe nie jest, ale jakbym miala unikac nioezdrowych rzeczy to... A czytalam ze najzdrowsze i najlepsze to sa wlasciwie swieze owoce - zmiksowane czy rozdrobnione z naturalnym jogurtem.

Do góry