reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczko a gdzie tam sasiadkami(choc szkoda bardzo)- widzialysmy sie raz i Radzio nie opuszal Niki a i ona sie az trzesła zeby z nim biegac :-D
No to fajno bardzo :tak::tak:
A ja pamiętam jak przyjechaliście do nas po krzesełko i jak Antek zobaczył Twojego męża i uwiesił mu się na nodze :zawstydzona/y::-D
A dziś mój Antek do ekspedientki w Dunnes,która była polką powiedział:
"Ale Pani ma piękny głos" :szok::zawstydzona/y::-D
Później opowiedział jej połowę historii naszej rodziny i gdybym go siłą nie odciągnęła to stałby do północy i opowiadał i zachwycał się jej głosem:baffled::-D

aaniaa oby było dobrze.Może mu się coś teraz tam odrywa? Jakaś flegma czy cóś :sorry2:

reklama
anineczka
smiech.gif
normalnie sie popłakałam!!!

Ostatnia edycja:
Anineczka dziekuje za zaproszenie:-)
Tamten Admin tez byl sprawiedliwy-wedlug mnie...ale madrzejszy "Polak" prawda? wiesz jacy sa czasami Polacy? ech szkoda gadac...ciagle jakies klotnie byly...jak Admin wkraczal do akcji to jezdzili po nim....
Znam bylego Admina osobiscie dosc dobrze...;-)

Heh ale Twoj synek rozgadany...kiedy moj tak bedzie gadal?

Dzis Szym skonczyl 11 miesiecy:szok:

Ewelcia no to Szym będzie gadał tak dobitnie i podlizująco się za jakieś 3 lata :-D
Bo mój udawał dziś aniołka i w czasie rozwożenia podań do szkół dostał 2 lizaki:sorry2:
A w domu nie chce mu się posprzątac kredek :evil:
I nie wiem jak mam go zmusic do tego.

Margaritta nie ma co :-D
Ale czasem zastanawiam się czy jak listonosz nie wejdzie w moje drzwi,Antek się przytuli do nogi listonosza a mąż nie posądzi mnie o zdradę :dry:
No bo to przecie cygańskie dziecko i z każdym pójdzie na koniec swiata :sorry2::-D

Andziulina zdrówko :-)

anineczko on mnie wtedy tak rozczulił :rolleyes2: tylko moj szanowny nie bardzo wiedzial co ma począc:sorry2::-D:-D z jednej strony to takie cyganskie dziecko jest ok, ale ta "druga" strona :-D w kazdym razie nie otwieraj listonoszowi jak mąż bedzie w domu :dry::-D:-D:-D

anineczko on mnie wtedy tak rozczulił :rolleyes2: tylko moj szanowny nie bardzo wiedzial co ma począc:sorry2::-D:-D
:-D:-D:-D:-D
Zmieszał się i zastanowił "czyje to dziecko" :-D:-D
No mój Antek wylewny.Nawet ostatnio jak byli u nas agenci ubezpieczeń to jedna agentka układała klocki z Antkiem:-D a drugi nas namawiał na ubezpieczenie :-D
Kobieta wyszła wymęczona z naszej chaty...bo młodszy poszedł w brata i też nikogo nie przepuści w naszej chacie :sorry:

ja już uciekam... coś mi się tak słodko zrobiło po tym martini:sorry: ale na szczęście mój A powiedział, że wstanie rano z Małym...
spokojnej nocki Dziewczynki:-)

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam,ale ty z Tichonkiem byłaś sąsiadką?
Myśmy tylko interesy na boku kręciły:-D

...A dziś mój Antek do ekspedientki w Dunnes,która była polką powiedział:
"Ale Pani ma piękny głos" :szok::zawstydzona/y::-D
Później opowiedział jej połowę historii naszej rodziny i gdybym go siłą nie odciągnęła to stałby do północy i opowiadał i zachwycał się jej głosem:baffled::-D
:errr::-D:-DTo może podskocz z Antkiem do mnie,chłopak coś miłego powie i mi pewność siebie podskoczy?:-DGorzej jak mówi prawdę:baffled:I mi powie,np:ale ma pani ładny brzuszek,dzidzia tam jest:oo:,albo:po co pani kółko do pływania w pasie,przecież zima jest:eek:To się załamię i co?:-D

reklama
Tichonek
oczy.gif
gdzie to kolo o którym piszesz ???? widziałam na własne oczy nic takiego nie mialas przy sobie :dry:;-) poza tym ....masz strasznie podogne usposobienie-reszte olac:-p a szanowny juz wrócił,ze tak spytam:sorry2:

Do góry