reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Gorzej jak mówi prawdę:baffled:I mi powie,np:ale ma pani ładny brzuszek,dzidzia tam jest:oo:,albo:po co pani kółko do pływania w pasie,przecież zima jest:eek:To się załamię i co?:-D
To fakt mówi prawdę,ale umie jak prawdziwy facet co nieco przemilczeć,bo matce już nie raz by mówił "Matka kiedy ty urodzisz to dziecko" :-p:sorry2::baffled:
coś czuję,że mamy podobny problem,choc go nie widac na zdjęciach :-D:-D

reklama
Tichonek
oczy.gif
gdzie to kolo o którym piszesz ???? widziałam na własne oczy nic takiego nie mialas przy sobie :dry:;-) poza tym ....masz strasznie podogne usposobienie-reszte olac:-p a szanowny juz wrócił,ze tak spytam:sorry2:
Może i wrócił,ale co najwyżej do pubu na jeszcze jedno piwo:baffled::-DPodejrzewam,że na czterech to się tak szybko nie wraca:-DW końcu to 30-te urodziny kumpla,to jeszcze chyba nie pora na powrót;-)
anineczko:bo to się pokazuje te zdjęcia,na których dolnej części nie widać:-D,o-fryzurę,na przykład:happy2:

Ostatnia edycja:
ale z was krejzolki!!!
sie naczytalam uffff godzine mi zajelo ale co mialam napisac to nie pamietam wybaczcie!!!!
no pamietam ze Sto lat dla Lubiczanki troszeczke tylko spoznione ale szczere :)
Misia trzym sie :) bedzie dobrze ja mojej w ogole nie karmilam najpierw poranione sutki mialam ze mi krew leciala a pozniej moja mala cyca za rzadne skarby nie chciala zlapac i tez sie napalakalam ze jestem beznadziejna matka i takie tam ahhhh szkoda gadac mam nadzieje ze teraz mi lepiej pojdzie

i co najwazniejsze Julci chyba przechodzi.... chyba..... bo robila dzisiaj jeszcze rzadkie kupki i to kilka ale juz lepiej bo zostawaly w pampku a nie na calej Julci.... dalam jej ta smecte..... i w ogole ona w dzien caly czas pogodna ladnie sie bawi nie marudzi tylko te kupki....

no nic zmywam sie bo i tak nie pamietam co mialam jeszcze napisac a drugi raz czytac to nie dam rady.....:zawstydzona/y:

taaa faktycznie młoda godzina jeszcze :dry::-D:-D:-D ale nie trac wiary - a nusz Cie miło zaskoczy :confused::-D:-D znaczy nie ,ze od tyłu zajdzie:sorry2::-D
No,od tyłu to by na mnie naskoczył:-D
Zaskoczyłby mnie,gdyby już był w domu:tak:Ale teraz to już mnie niczym nie zaskoczy,chyba,że wcale by nie wrócił:baffled:Ale to się mu jeszcze nie zdarzyło:-D

Zmykam do wyrka i ja. W końcu nadrobiłam Was ale już nie pamiętam co miałam napisać:zawstydzona/y:( i ja też dziś powinkowalam nieco z M i siorą)
Pewnie jestem ostatnia no cóż lepiej późno niż wcale Lubiczanko najserdeczniejsze życzonka:-)
Spokojnej nocki, dużom zdrowka dla wszystkicch chorowitków
Lepiej się położe zanim mje dziecie wstanie:tak:

Zapomnialam się pochwalić! Od dzisiejszego wieczora mamy wode!!!!JUUUUUUPPIIIIIIIIIIIII!!!!

Ostatnia edycja:
Myśmy tylko interesy na boku kręciły:-D

:errr::-D:-DTo może podskocz z Antkiem do mnie,chłopak coś miłego powie i mi pewność siebie podskoczy?:-DGorzej jak mówi prawdę:baffled:I mi powie,np:ale ma pani ładny brzuszek,dzidzia tam jest:oo:,albo:po co pani kółko do pływania w pasie,przecież zima jest:eek:To się załamię i co?:-D

Dzień dobry wszystkim:-)
Tichonku ty nie przesadzasz z tymi kółkami do pływania troche?/:errr:
Widziałam Cie zaledwie dwa dni temu i patrz kurcze,ze nic takiego nie zauważyłam:no::baffled: A wogóle chciałam zapytać czy na siłownie i basen nie miałabyś ochoty pochodzić ze mną? Wczoraj wykupiłam sobie karnet na 4 mies,chciałam na rok,ale z tym chodzeniem to się może różnie skończyć:-D:-D Może karolinenicole namówimy jak już wyzdrowieje,bo wiem,ze miała ochote:tak:
Mam jeszcze jedno pytanko...
Czy któraś z Was chodziła z dzidzią swoją na basen? Pytałam,są specjalne lekcje dla maluchów,ale się nadal zastanawiam...Co wy na ten temat myślicie?Doradźcie mi prosze!:baffled:
Miłego dnie życzę:-)
PS>A małemu Kacperkowi dużo zdrówka życze:tak:

:-)witam

Szymon marudny całą noc a mamusia niewyspana:sorry2:

aania mój tez kaszle i ma katar ale u lekarza nie byłam bo nie chce zadnego antybiotyku,daje mu kropelki i wcześniej nurofen:tak:i juz jest lepiej:-)zycze zdrówka dla Kacperka

tyle nabazgrałyście ze zapomniałam co tam było bo w międzyczasie moje dziecię wstało:sorry2:
więc życze miłej soboty:-)u mnie będzie miły wieczorek bo K zostaje z dziećmi a mamusia idzie na urodzinki do sąsiadki(będzie ponad 20 osób:eek:)

reklama
Do góry