reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Julia jeśli jest czerwone i swędzi to grzybica. :sorry2:
no właśnie niekoniecznie:sorry2: ja miałam taką samą sytuację i się okazało że to nie grzybica tylko tak jak pisałam odparzenie od nadmirnego pocenia :tak: także Julcia niech młody pobiega trochę bez kapci i wywietrzy troszkę te nóżki i bardzo dobrze że już mu nie nakładasz skarpetek na noc a jeżeli masz ciepełko w domu i dywany to niech nawet z gołymi stópkami go puszczaj na jakiś czas :tak: jak nie będzie przechodziło to przejdź się do lekarza:blink:

reklama
A ja niedawno wrocilam z zakupow, wykapalam sie i teraz M usypia corcie. Wynalazlam wkoncu cud samoopalacz, ktory nie smierdzi, ma ladny zapach. Bo zawsze, co sie wysmarowalam jakims, to po paru minutach czuc bylo taka eee stechlizne fuuj. A teraz kupilam sobie Loreal i polecam, odrazu jest przeciw celulitowi, takie 2 w jednym. A juz 3 raz sie wysmarowalam i naprawde skora nabiera ladnej barwy i nic nie smierdzi.

lubiczanka,anineczka ja i tak sie wybieram do Ikei:-)zobaczymy jak K sobie poradzi bo wiadomo ze moje dziecię nie lubi jeździć:sorry2:

.
andziulina napewno sie gdzies mijalysmy a moze nawet z widzenia znamy:tak::-) Skoro tak blisko mieszkasz to moze sie na kawke kiedys umowimy???:-)
pewnie - zapraszam, kiedy tylko znajdziesz czas i chęci;-)

Witam wieczorkiem my dzis pracujemy nad kalendarzem Oliviera dla dziadków i pochwale sie wam kilkoma zdjeciami:) Jestem pewna że dziadkom sie spodoba prezent i bedą płakac ze wzruszenia:)
Zmykam bo zaraz odwiedzaja mnie znajomi:)
kamcia - zdjęcia super:tak: i pomysł z kalendarzem również. ja jestem na etapie tworzenia czegoś w stylu laurki:sorry2:

A ja wybrałam się dzisiaj na spacerek...:baffled: myślałam, że nie dojdę do domu. wózkiem majtało mi na wszystkie strony, wiatrzysko spychało mnie na boki. tragedia :szok: całe szczęście, że miałam mp3, to włożyłam sobie do uszu, bo oczywiście zapomniałam czapki...
dzisiaj wieczorkiem postanowiłam w końcu napić się jakiego drinka - po ponad rocznej przerwie...;-) mój A kupił mi wczoraj butelkę martini i wsadzil do lodówki, żeby się schłodziło. zapowiadał się miły wieczór. wykąpałam się, usiadłam przed tv i poprosiłam o drinka:-) no i co? A. wrócił z kuchni i z przepraszającą miną przyznał się, że zapomniał wczoraj wyjąć butelkę z zamrażalnika:szok: w związku z czym - mam lód w butelce:baffled: i tyle z mojego "drinkowania" :wściekła/y:

Heloł
Tak szybciorem bo siorka mnie wygania z kompa..:sorry2:

Wszystkiego NAJ dla Lubiczanki :-)

Gratuluję Igorkowi pierwszego zębolka :happy2: Adziulina ale Twój skarb sporo już waży..mój dopiero teraz przekroczył 8 kilosów ;-)
Kamcia - śliczna sesja
Tichonek - fajniusi przedszkolak..:tak:
Duuużo zdrówka dla wszystkich chorowitków :happy2:
Widzę, że nasze moderatorki wzieły się za kolejne dzieła internetowe..blogi, fora.. Powodzenia :-) KasiaIrlandka - fajny tekst: "okrutny los spełnił moje marzenie" :-D
Zmykam bo siorka stoi nade mną i jęczy..bo jutro idzie na studniówkę, więc dziś musi nadrobic czas w necie.. heh :-p

witam ponownie ;-)

lubiczanko droga masz racje w zupełnosci co do wyczynu wyjscia przy dzieciach:-Ddlatego niewazne na co i gdzie...wazne ,ze w ogole:-D

misia słońce... dla pocieszenia napisze Ci,ze to nasze pierwsze tu w Irlandii wyjscie odkąd Niki sie urodziła:sorry2: takze wszystko przed Wami;-) I tak wiem,ze caaały film bedę myśłała co u dziewczyn moich:confused::-D i powiem Ci po cichu,ze tez szlochalam jak dziewczyny me cyce olały :nerd:;-) i jesli coś pozyczonego trza z bizuterii to smialo sluze;-):-) pocztą moze:confused::-D

larcia a powiedz mi czy ten Loreal ma jaks wersje do ciemnej i jasnej karnacji? i nie masz takich smug bo wysmarowaniu sie?:confused: sie naoglądalam takich :cool2:

andzulina upsss:sorry2: a to peszek no:sorry2: moze postaw obok grzejników- szybciej pusci:confused::-D;-)

anineczka no nie mów,ze w kimę poszłaś :-p

Tichonku- przedszkolak na medal:cool2: a jeszcze pare m-cy temu sie ganiał z Niki wokół plotu a tu prosze jaki męzczyzna;-):-D

No to co... lampeczka winka;-)

Lubiczanko100lat!!!
Spoznione ale szczere:-):tak:......
{Prezent sliczny...

Anineczka forum bardzo przejrzyste i czytelne....oby znalezli sie chcetni do udzielania;-)
Wlasnie Carlow'skie forum zostalo wylaczone z powodu braku uzytkownikow a takze....madrego/przemadrego "wielkiego brata" Admina...

Julia ja mialam na lewej nodze takie czerwone i swedzialo mnie to...raz bardziej a raz mniej...bylam u dermatologa w PL dala mi jakies smarowidla i powiedziala ze to jest od butow... a ja faktycznie jakos przed tym kupilam buty...posmarowalam kilka razy buty wyrzucilam i jest git....
Moze Twoj synek tez ma od butow albo skarpet/ciapkow?

Kamcia fotki sliczne!

Wszystkim chorowitka zycze zdrowka:-):tak:

Dzis praktycznie caly dzien byla u mnie kolezanka a wczoraj byla piekan pogoda wiec spedzalam czas z malym a pozniej znajomi byli i siedzielismy do 23....

Teraz tez juz lece lulu bo zmeczona jestem kapeczke....

Dobranoc dziewczynki;-)

Margaritta ja spac? Eee nie :-D:-D
Przyjechał chrzestny Matta i tak posiedzieliśmy w trójeczkę,ale że ja nałogowiec to laptopa mam włączonego.:-D
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam,ale ty z Tichonkiem byłaś sąsiadką?

Ewelcia no ja mam nadzieję będę sprawiedliwa,moderowanie tutaj dużo tolerancji mnie nauczyło :-D:-D
Dobrej Nocki i pamiętaj że ja też zapraszam na kawkę.

andziulina no ja bym na kaloryfer położyła napitek :-D:-D

Ostatnia edycja:
no właśnie niekoniecznie:sorry2: ja miałam taką samą sytuację i się okazało że to nie grzybica tylko tak jak pisałam odparzenie od nadmirnego pocenia :tak: także Julcia niech młody pobiega trochę bez kapci i wywietrzy troszkę te nóżki i bardzo dobrze że już mu nie nakładasz skarpetek na noc a jeżeli masz ciepełko w domu i dywany to niech nawet z gołymi stópkami go puszczaj na jakiś czas :tak: jak nie będzie przechodziło to przejdź się do lekarza:blink:
zgadzam sie ze to nie koniecznie grzybica to moze byc odparzenie albo przegrzanie!

A moj biedny synalek przestal zwracac tak mocno ale za to dostal taki kaszel odrywajacy i przy tym pluje, a po jedzeniu jak zaczyna kaszlec to tez zwraca. I katar jeszcze sie pokazal. Masakra jakas. Chyba jutro i tak wyladuje znowu na emergency ale nie z wymiotami a z kaszlem i katarem. Boje sie zeby to nie bylo jakies zapalenie pluc albo oskrzeli.:-( Boje sie o niego jak cholera.:-(Ale nie goraczkuje, tyle dobrze.

andziulina dziekuje za zaproszenie. Jak moj Kacper dojdzie do siebie to sie umowimy:-) a ja dzisiaj tez kupilam sobie pierwszy alkohol (bez alkoholu) znaczy sie Karmi bezalkoholowe ale narazie nie mam natchnienia ani weny zeby je wypic. Mysle caly czas o moim skarbku. :-(

Jutro wam napisze co i jak z Kacperkiem!
pozdowionka

reklama
anineczko a gdzie tam sasiadkami(choc szkoda bardzo)- widzialysmy sie raz i Radzio nie opuszal Niki a i ona sie az trzesła zeby z nim biegac :-D

Do góry