reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam wieczorkiem my dzis pracujemy nad kalendarzem Oliviera dla dziadków i pochwale sie wam kilkoma zdjeciami:) Jestem pewna że dziadkom sie spodoba prezent i bedą płakac ze wzruszenia:)
Zmykam bo zaraz odwiedzaja mnie znajomi:)

Załączniki

• oli do kalendarzakkkk-nnn2-4.jpg
    oli do kalendarzakkkk-nnn2-4.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 63
  • oli-do-kalendakkkkrza-knnnolarz-5-zdjec.jpg
    oli-do-kalendakkkkrza-knnnolarz-5-zdjec.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 66
  • oli-do-kalendarza-2435nnn-finish2.jpg
    oli-do-kalendarza-2435nnn-finish2.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 58
  • oli-do-kalendarza-poprawionnnne-7189-finish.jpg
    oli-do-kalendarza-poprawionnnne-7189-finish.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Mnie straszebnie naszło na omleta :tak: więc zrobiłam wysmarowałam suto dżemem na wierzch śmietana i posypałam startą czekoladą :-):-):-) no i co...malizną mi zaleciało:szok::baffled: no to musiałam dosmażyć ale już takie bardziej naleśnikowate omlety :tak::tak: wyszły mi 4 :-D no ale żeby mój schorowany mąż poznal me litościwe serduszko to mu jeden oddałam aby zjadł sobie jako deser po obiadokolacji :-D:-D:-D ale teraz czuję przynajmniej że coś zjadłam :tak:

Witam wieczorkiem my dzis pracujemy nad kalendarzem Oliviera dla dziadków i pochwale sie wam kilkoma zdjeciami:) Jestem pewna że dziadkom sie spodoba prezent i bedą płakac ze wzruszenia:)
Zmykam bo zaraz odwiedzaja mnie znajomi:)
kamcia:prześliczne te zdjęcia,a Oli model pierwsza klasa:tak:Na bank żadni dziadkowie nie przeszliby obok takich zdjęć swego wnuka z suchymi oczami:-D
A mój P już wybył na popijanko:baffled:,Radek Franklina ogląda i zaraz idzie spać.Wykąpana sobie siedzę i nie wiem co ze sobą zrobić:errr:Polatam trochę po necia,a może coś w tv ciekawego się trafi:confused:
A za oknem tak targa,że szok,tylko czekam jak telewizja padnie:sorry2:Kotary mi się w salonie ruszają:huh:,a huczy jakbym morze za oknem miała:oo2:
Pokażę Wam mojego przedszkolaczka:

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 59
  • 2.jpg
    2.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 51
Ciao dziewczynki!

Uhh...ale sie najadlam...:-) Trza zapic likierkiem!:-D

Mam tyle rzeczy do zrobienia, posprzatania ale za kazdym razem jak poloze Ala to juz nie mam na nic sily ani ochoty. Smece tylkop rzed kompem az padam na klawiature i ide w kime...bezsensu...:baffled:

Ale co ja tu chcialam skomentowac..?

acha- dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia. Ja wiem, ze to sie moze wydawac takie hmm...maloproblemowe, chociaz gadalam wczoraj z moja mama i ona powiedziala, ze miala tak samo. Ze to absolutnie naturalna reakcja bezwzgledu na to jak duze jest dziecko, kiedy przestajemy je karmic. Wciaz jest mi smutno i pewnie dlugo jeszcze bedzie. Brakuje mi bowiem tego tulenia i ciumkania:-D Wiem, ze karmilam Ala wystarczajaco dlugo, dostal wszytsko to, co moglam mu dac najlepsze. Nie mam wyrzutow sumienia. To tylko taki smutek rozstania z tak przyjemna bliskoscia. :tak: A. chcial mnie wczoraj pocieszyc i proponowal, ze przeciez moge dawac Alusiowi cycka do pociumciania bez mleka:-D hehehe..tak zdesperowana to ja nie jestem:-D

Julia- a ja mysle, ze to moze byc stan grzybiczy. Objawy sie zgadzaja. Ale skoro Paula mowi, ze od odparzenia tez tak jest no to ja passuje. ;-) Od grzybicy powinno sie luszczyc i byc czerwone i popekane.

kamcia- zdjecia jak zwykle rewelka. Dziadkowie sie na bank wzrusza:tak:

No i Lubiczanko- przyjmij spoznione ale szczere zyczenia wszytskiego naj naj:-) Bizuteria piekna. Rozpieszcza Cie...:tak::-)

A ja tez musze w koncu zakupic jakas bizuterie na slub bo jeszcze nic nie mam...:confused:

Monia- a dokad lecisz? Ja tez musze kupic bilety. Teraz to nawet tanie sa...tylko z kasa krucho nawet na takie tanie...:-(

A u nas coraz lepiej. Zeszlej nocy Al obudzil sie juz tylko raz!! Spal od 19 do 4.30. Godzine hasal i potem obudzil sie o 7.20. Ale nawet w tej godzinnej aktywnosci w nocy nie plakal tylko polazil po lozku, pogadal, polozyl sie i zasnal:szok:
Takze bylam happy. Jednak na butli lepiej przesypia noce. I tak mu sie fajnie reguluje wszystko:tak::-) Dalej ma katar- na widok mnie z frida w reku zaczyna beczec i robi wszytsko abym nie mogla mu dziadostwa wsadzic do nosa. :-D Ma tez biegunki ale nie robi duzo w ciagu dnia tylko raz ale za to jak woda...podejrzewam, ze to od przeziebienia.

Dzis zaliczylisy male zakupy w POlskich sklepach. Kupilam sobie w Foodlandzie prazynki ziemniaczane. 100 lat nie jadlam i taaakkk mi smakowaly!!!

Bede tez piekla szarlotke na platkach owsianych wiec sobie kupilam skladniki:-)

Margaritta- zal mi tylek sciska, ze ja nie mam szans na taka randke z moim A....tak mi brakuje naszych eskapad do kina...ja oczywiscie tego Avatara to juz chyba nigdy nie obejrze....:-( a tak chcialam...:(

No a jutro pierwszy dzien w pracy:-) tzn. jutro ide na obserwacje i zobacze moja klase:-)

Mysle duzo o Karolinie i martwie sie. Tichonku prosze przekaza jej, ze o niej mysle i pozdrawiam:tak: Nawet sobie nie wyobrazam jakbym musiala isc do szpitala i nie mogla widywac ALA:szok::no: Ocip...alabym:tak:, ze sie tak brzydko wyraze:zawstydzona/y:

Misia-gdybym mieszkała bliżej pożyczyłabym Ci cosik(a ostatnimi czasy trochę mi przybyło)-zgodnie ze zwyczajem(coś pożyczonego:-)).A życzenia wcale nie spóznione-przecież jeszcze15-ty jest:tak:i oczywiście dziękuję za nie(Agusiek-Tobie również).Powodzenia dzisiejszej nocy również-sama widzisz,że są postępy:tak:
Kamcia-naprawdę świetna robota:tak:
Tichonek-że też ja wcześniej nie wpadłam na pomysł zrobienia fotki Dadzi w przedszkolu:dry:Ale jaki zadowolony ten twój Radzio:tak::-)
Monidan-zazdroszczę planowanego wyjazdu...może i nam się uda coś wykombinować:confused:
Margaritta-pewnie,że trzeba korzystać z każdej możliwości wspólnego wyjścia sam na sam z mężowskim:cool2:Przy dzieciach to nielada wyczyn;-)
Pauletta-na zdrówko...Ale masz dobre serduszko,że męża uraczyłaś swoim rarytaskiem:tak::-D
Marta-a może się niedługo wybierzemy w okolice PortLaoise(nie wiem czy dobrze napisałam:zawstydzona/y:)i osobiście przekażesz ubranka?
A tak w ogóle to słodkich snów,bo j już na mnie czeka-cosik będziemy oglądać:D

to może być odparzenie:tak: mój Wiktorek tak często miał w starych kapciach strasznie pociły mu sie nóżki i właśnie skóra zaczęła pękać i schodzić...a jest to zaczerwienione?? u mnie pomógł puder sypany do skarpetek i bieganie bez kapci:tak: a powiem że ja sama tak często mam jak za długo w butach biegam:baffled:
tak tam gdzie pekła skóra!!!!!

reklama
Do góry