reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Gastone - antygwalty ?? tzn takie jak nosila Bridget Jones?
Lubiczanko - najlepszego :)
6443_64346443_17.jpg

reklama
lubiczanko wszystkiego naj najlepszego!!! a ja mam do was pytanie drogie panie wczoraj zauwazyłam u justina popekana skore miedzy paluszkami u stóp i tak sie zastanawiam czy to stan grzybiczy????czy moze ktoras z was mnie poratuje i podpowie co to moze byc???????:tak:

Ja apropo postu misia83_83
Wiem, że ja tu tylko pytam i proszę o rade na tym forum, ale chciałam pocieszyć misia83_83 i powiedzieć, że wiem co czujesz, ja musiałam odstawić od cyca 3,5 tyg. maluszka... płakałam 2 dni i rany myślałam, ze mi serce pęknie... to chyba najgorsza rzecz jaka mnie spotkała odkąd pamiętam... to było straszne... te wyrzuty sumienia... brak bliskości... Ale dałam radę i wiem, że Ty też dasz.
Tak jak pisały moje poprzedniczki, co miałaś mu dac z tym mleczkiem to juz dostał - teraz to juz "duży" chłopak i na pewno sobie doskonale poradzi, mając taką oddaną i kochająca mamę u boku...
A mi do dziś to zostało...mam na myśli kontakt z małym przez karmienie piersią... dlatego zawsze kiedy mi żle i on ma zły dzień biorę go na ręce i tulę i śpiewam i tulę i tak w kółko.
Mój maż się na mnie wścieka, że czemu ja Go nosze ciągle, całymi dniami, ale on tego nie zrozumie, mi go strasznie brakuje i mnie jemu pewnie też, bo się domaga przytulania- pieszczoch mały...i tak już prawie 4 miesiące... a jest co nosić hihihihi :-)

Pozdrawiam o głowa do góry.

Anineczko super to forum:tak: Dopracowane i przejrzyste:-) Mam nadzieję, że się rozkręci:-) Polaków to Ci tu pod dostatkiem, tylko żeby jakiegoś gdzieś na forum uświadczyć to cud:-p
Do polskiego sklepu mam jakieś 20-25min chodem 3-latka, ale bez jakiegoś wielkiego pośpiechu;-) Parę razy byłam nawet z dzieciakami w Lidlu i chyba 2 razy w Argosie, więc da radę, tylko Vicek czasem wysiada, ale ma prawo, dlatego nie wybieram się tak daleko zbyt często, ale do polskiego sklepu chodzimy bez problemu. Spacer + zakupy i godzinkę nas nie ma w domu;-)
O kremach to ja też nie wspominam, czasem jak już czuję potrzebę, albo mi się przypomni to używam:zawstydzona/y: Strasznie się zaniedbałam pod tym względem:sorry2: Dobrze, że żelu do mycia twarzy używam i toniku:-p

Mam nadzieję,że forum nie umrze śmiercią naturalną i Wolfia się zapisze i szepnie słówko swoim koleżankom z Portlaoise :sorry2:
No i mężczyźni też mają swój kącik tam,tak więc O może też wpaśc.
Jakbym miała koleżanki w Portlaoise to bym im szepnęła słówko:-p Miałam jedną, ale wróciła do kraju przed Świętami:-(
Mój O. to rzadko buszuje po forach, no chyba że ezoteryczne albo do gier, ale może się na coś skusi, różnie to z nim bywa;-) Teraz to jest zajęty swoim WoW'em:-p:-D

anineczka kurde ale zła jestem na swoją skleroze,odłożyłam ciuszki dla twoich chłopców i teraz podczas pakowania je znalazłam:wściekła/y:a byłaś i mogłam ci je dać:sorry2:

Lubiczanko spełnienia marzen!!!!!
[ame=http://www.metacafe.com/watch/2378510/happy_birthday_to_you_the_monkey_version/]Happy Birthday to You! The Monkey Version - Video[/ame]

moze pozniej cos skrobne na razie nie mam jak:zawstydzona/y:

WolfiA, anineczka, lubiczanka... nie wiem czy zauwazyłyście jak "przyziemne' sa te moje powody do usmiechu :sorry2::-D ale i te ciesza;-) narzekac tez mam na co:zawstydzona/y: ale niespecjalnie lubie.

anineczko mlodziezy zostaje z "kolezanką" - jej corka i Martysia chodzą razem do polskiej szkoły tyle,ze tamta dziewczynka jest o rok młodsza.No i szanowny przywiezie je do nas- dziewczyny starsze sie pobawią a jej zostanie Niki do "przypilnowania". Pare razy jej córcia była u nas na "przechowaniu" to ten 1 raz moze byc odwrotnie;-) Nie wiem niunia do kiedy go grają:confused:

Ale powiem Wam,ze ja nie lubie takich bajek (czyt.Avatar):dry: no ,ale chyba nie mam co wybrzydzac jesli jest okazja wyjscia z szanownym co :sorry2:

lubiczanko wszystkiego naj najlepszego!!! a ja mam do was pytanie drogie panie wczoraj zauwazyłam u justina popekana skore miedzy paluszkami u stóp i tak sie zastanawiam czy to stan grzybiczy????czy moze ktoras z was mnie poratuje i podpowie co to moze byc???????:tak:
to może być odparzenie:tak: mój Wiktorek tak często miał w starych kapciach strasznie pociły mu sie nóżki i właśnie skóra zaczęła pękać i schodzić...a jest to zaczerwienione?? u mnie pomógł puder sypany do skarpetek i bieganie bez kapci:tak: a powiem że ja sama tak często mam jak za długo w butach biegam:baffled:

reklama
Hej mamuski, ja mialam taki zly humor, bo najpierw Eryk mnie zdenrwowal, a pozniej Emma plakala przez godzine, ale teraz juz lepiej, bo wlasnie przed chwila kupilam bilety do Polski na Wielkanoc :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: ale sie ciesze!!!

i dzieci juz w lozkach wiec w domu cisza :cool2::cool2::cool2:

Do góry