reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam ;-)
Witam się i ja
No i stało się-cała 3-ka D smarkata...:-(...J nie znalazł żadnej apteki i w super valu zakupił vick vaporu-jak się go używa?
uciekam,bo tak jak u Monidan u mnie też krzyki-razy3:dry:
musisz smarować tą maścią plecki i klatkę piersiową:tak: ale Danielek jest raczej za mały na nią jest zbyt intensywna :-(
mój P też chory samrczy okrutnie i czuje się bardz źle biedak w takim stanie do pracy pojechał :no:

reklama
Witam:-)

Lubiczanko wszystkiego najlepszego:-D:-D:-D

Ania ucięła wczoraj komara jak Wam pisałam i dopiero o 2 się obudziła, zjadła, przewinęłam ją i pospała do 6. Potem stwierdziła, że chyba się wyspała i pora się pobawić i porozmawiać z rodzicami:baffled:. W końcu usnęła na chwilkę i potem dopiero o 9, na razie śpi. M też, bo się obudził, jak Ania zaczęła pokrzykiwać, żebyśmy wstali:-D

Dużo zdrówka dla wszystkich chorujących dzieciaczków
:-):-):-)

Misia ja i tak Cię podziwiam, że dałaś radę. Ania po prostu po 3 miesiącach stwierdziła, że piersi nie chce:-(, chociaż pokarm nadal mam. Więc je z butelki odciągane mamine mleko i znowu jest zadowolona, nie wiem, co jej się stało. No ale walczyłam z nią, ale tylko cierpiała i złościła się na mnie.

Witam ;-)

musisz smarować tą maścią plecki i klatkę piersiową:tak: ale Danielek jest raczej za mały na nią jest zbyt intensywna :-(
mój P też chory samrczy okrutnie i czuje się bardz źle biedak w takim stanie do pracy pojechał :no:
Wiem,że Danielek za mały jest-chodziło mi raczej o starszaków...A na ulotce wyczytałam coś o inchalacji-tylko,że jak ją zrobić maścią:baffled:A dla mniejszych dzieci jest jakiś odpowiednik vick'a-pamiętacie może nazwę-ja jak zwykle nie zapisuję nigdzie przydatnych mi informacji:zawstydzona/y:.Mężowi współczuję-niewesoło jest pracować w takim stanie:tak::-(
Marta,Asieńka-dzięki wielkie

Wiem,że Danielek za mały jest-chodziło mi raczej o starszaków...A na ulotce wyczytałam coś o inchalacji-tylko,że jak ją zrobić maścią:baffled:A dla mniejszych dzieci jest jakiś odpowiednik vick'a-pamiętacie może nazwę-ja jak zwykle nie zapisuję nigdzie przydatnych mi informacji:zawstydzona/y:.Mężowi współczuję-niewesoło jest pracować w takim stanie:tak::-(
Marta,Asieńka-dzięki wielkie
Snuffle Baby jest dla mniejszych :tak:ale też lepiej sprawdzić na opakowaniu czy to od urodzenia czy od 3 m-ca bo nie pamiętam :-( i tak jak dziewczyny pisały możesz też kupić Karvol wkłada się go do kontaktu i masz inhalacje :tak: a co do inhalacji vickiem to wydaje mi się że można wsmarować trochę w chusteczkę i z tej chusteczki wdychać :tak:

No i oczywiście wszystkiego najlepszego :-):-):-)

To Lubiczanka urodzinkima dzisiaj :-) w takim razie, wszystkiego Najlepszego
imgzn9.jpg

Moj M ma wyjazd sluzbowy :-:)-:)-( i wlasnie chcialam was zapytac, czy znacie jakas opiekunke ktora przypilnowala by mi Emme zebym mogla Eryka do przedszkola zaprowadzic itp na kilka godzin dziennie, moze ktoras z was chcialaby mi pomoc i sobie dorobic przy okazji, najlepiej ktos z Knocknacarry i ktos bez dzieci, bo moja maruda potrzebuje 100% uwagi

Aniaa jak Kacperek?
u nas noc lepsza, aczkolwiek Emka raz sie obudzila z placzem

Witam Mamusie :-) po strasznie długej nieobecności:zawstydzona/y: postaram się być od teraz na bieżąco;-)
gratuluję szczęśliwym mamom nowych Fasolek :tak:
wszystkim "pociągającym" - życzę dużo zdrówka:tak:
a Lubiczance - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-)

u nas jakoś leci powolutku - Igor na szczęście zdrowy, je jak smok wszystko, co mu podam (a najlepsza jest zupka ugotowana przez mamę;-)), nie chce siedzieć, tylko stać, a mi przez to ręcę odpadają, bo utrzymać ponad 8 kilo nie jest łatwo. No i muszę się pochwalić:-) - 10 stycznia wyszedł pierwszy ząbek:-D

Witam:-)
Ja tak szybciutko bo muszę cosik zjeść i lecę po młodego do przedszkola,a dziś muszę wcześniej -na 12-tą muszę być u Dylana
.. Ponadto jeszcze kilka rzeczy wyszło w badaniu..:-(
Jak to?Co takiego?

Tichonku fajnie,że nawiązujesz nowe wiadomości.;-):tak:
Wiadomości to może nie,ale znajomości na pewno:-D:-D
Lubiczanko:Wszystkiego naj,naj!!!!
A to dla Ciebie:tak::
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=dePMU8R131s"]YouTube- happy birthday[/ame]

Witam
Moja Asia miala bardzo spokojna noc, o 1 jedzenie i potem o 7 , teraz od 8 znow spi:-D
lubiczanka -Snuffle Baby- jest dla maluchow od 3 m-cy wczoraj kupowalam dla Asi, a WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN
Misia - kobieto Ty sie nie zalamuj, karmilas i to jest najwazniejsze. Ja nie moglam wcale i tez to przezylam. Juz doszlam do siebie, ale jak pomysle to:-:)-:)-(
andziulina- witamy, witamy i gratuluje zabka
milego dnia wszystkim a chorym dzieciaczkom i doroslym duzo zdrowka:-D:tak::-D

reklama
Lecę,dziewuszki,odezwę się z mojego piątkowego miejsca pracy:-)Po drodze muszę jeszcze wpaść na pocztę,wrzucić list do SW,potwierdzający,że tak-jestem tu i tak-P nadal pracuje:tak:.Aaa..i muszę po receptę do przychodni wejść,bo moje wyniki wyszły wszystkie ok(morfologia,poziom cholesterolu,itp.,itd.),ale tarczycowe wykazały,że w tym momencie mam zbyt dużą dawkę leków,muszę zmniejszyć.W związku z tym new tabsy mam przepisane:tak:

Do góry