reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
A ja mam jakiś szósty zmysł czy co?Właśnie dziś chciałam pytać gdzieś Ty:-D
To tak jak i ja, też się zastanawiałam gdzie się podziewa Joannn?

A ja z ciekawości wyśledziłam co tam u Joli;-):-p
Witam dziewczynki
Wkoncu nas uwolnili i juz wrocilismy do domku:-) Maly jest boski,wymiekamy przy nim, caly czas je i spi (najlepiej na rekachbo w lozeczku to nie bardzo:-D) Porod mialam ...nie wiem czy ciezki:sorry2: opisze jak znajde chwilke na odpowiednim watku i oczywiscie wstawie fotki;-) Widze ze sporo rozpakowanych przybylo ale i niektore dzielnie sie jeszcze trzymaja:-)
Jak sie ogarne to postaram sie choc troche ponadrabiac:tak:
Trzymam kciuki za wszystkie co przed lub w trakcie,cale emocje i lzy szczescia przed wami:tak:

Ps maz przy porodzie bezcenny, gdyby nie on to polozna bym pogryzla:blink:
Może i nam Jola oficjalnie przedstawi swojego synka Olusia;-) Czekamy, czekamy:tak::tak:
A ja na razie ogromnie gratuluję:-)
BabyBoy.jpg

Ostatnia edycja:
I jeszcze gastone:tak:
A tak w ogóle to witam Cię,straaaaasznie dawno Cie nie było:happy2:A ja mam jakiś szósty zmysł czy co?Właśnie dziś chciałam pytać gdzieś Ty:-D
Gastone to już gratulowałam wcześniej :-) jeszcze przed świętami bylam tu..:tak:
A ja W Polandii jestem stąd mało czasu.. Powoli nadrabiam.. Obym więcej dobrych wiadomości poczytała :happy2:

Dziewczyny co wy tu z takimi zachciankami na noc jakbyście w ciąży były:-), z tego co widać po suwaczkach to tylko Pauletta jest usprawiedliwiona;-)

Heh tak na noc smaki robicie...ja tylko nalesniki dzis robilam ale m uwielbia wiec zadowolony byl....nawet Szym probowal:-D
Ewelcia i jak smakowały Szymkowi naleśnczki? Moja Emilka je uwielbia

A ja korzystając że Emilka już o dziwo od dłuższej chwili śpi obejrze sobie po raz kolejny Babel, stary filmik ale mi się bardzo podoba. Miłej nocki dziewczynki
Misia spokojnej nocki, oby Alowi pomogły te rozgrzewania
Ps u nas bez wody dzień 5!:no:

To tak jak i ja, też się zastanawiałam gdzie się podziewa Joannn?

A ja z ciekawości wyśledziłam co tam u Joli;-):-p

Witam dziewczynki
Wkoncu nas uwolnili i juz wrocilismy do domku:-) Maly jest boski,wymiekamy przy nim, caly czas je i spi (najlepiej na rekachbo w lozeczku to nie bardzo:-D) Porod mialam ...nie wiem czy ciezki:sorry2: opisze jak znajde chwilke na odpowiednim watku i oczywiscie wstawie fotki;-) Widze ze sporo rozpakowanych przybylo ale i niektore dzielnie sie jeszcze trzymaja:-)
Jak sie ogarne to postaram sie choc troche ponadrabiac:tak:
Trzymam kciuki za wszystkie co przed lub w trakcie,cale emocje i lzy szczescia przed wami:tak:

Ps maz przy porodzie bezcenny, gdyby nie on to polozna bym pogryzla:blink:

Może i nam Jola oficjalnie przedstawi swojego synka Olusia;-) Czekamy, czekamy:tak::tak:
A ja na razie ogromnie gratuluję:-)
O i kolejne dobre wiadomości :happy2:
Gratulacje Jolu!!!

reklama
Moniak smakowaly,biegal w kolo stolu , podchodzil do m otwieral buzie i wolal am i dalej biegal jak polknal to znow podchodzil....
Uuu wspolczuje braku wody....moze na dniach sie roztopi?

Do góry