reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

tichonek ja juz nawet nie nadążam prasować więc dałam sobie spokój,wróciła moja córcia a to mały brudasek więc teraz mam jeszcze więcej prania:-(i zero czasu go zrobić:baffled:

reklama
Ło,matko:szok:Ale ma chłopak melodię do spania:-D
Moje dziecię wciągnęło krupnik i Nemo sobie zażyczyło,ja kibelki obskoczyłam(sprzątając je,oczywiście,nie brudząc:-D),pranie poskładałam i czekam bo niedługo następne do rozwieszenia będzie.U mnie suszarka z praniem to już prawie element wystroju:baffled:Rzadko kiedy uda mi się ją złożyć i schować,wiecznie praniem zawalona,też tak macie?:sorry2:

U nas tak samo, tylko w niedzielę nic nie wisi:-)

Witam dziewczyny:-)

Widzę,ze na temat MC rozmwiacie.Ja mam takie pytanie czy pamiętacie jak długo po wysłaniu wniosku musiałyście czekać?:eek:Ja już w połowie września wysłałam i do tej pory cisza.Nie wiem czy dzwonić do nich, nastepny wysłać czy po prostu czekać.Słyszałam,ze często się im lubią zapodzieć papiery,ale nie wiem czy to prawda:confused2:

A tak wogóle byłam wczoraj z małym moim na przeglądzie,troche się zmartwiłam,bo mam tam wrócić na powtórke:-(Mówią,ze chyba oczko mu ucieka i muszą to jeszcze raz sprawdzićMam nadzieje,ze to nic takiego:baffled:

Pozdrawiam wszystkich i dzieciaczkom duuuuużo zdrówka życze;-)

Witam laski
Monia to sa zajęcia dla dzieci np zabawy gry slalomy tańce itp
Ja naszczescie mam MC bo inaczej bym zbankrutowala na leki i wizyty.
My bylismy z Olivierem w miescie kupiłam kilka ciuszków dla dzieciaczków w Polsce, i kilka prezencików dla rodziny. Teraz wybieramy zdjecia z Olivierem, i może kilka jeszcze mu fotek zrobimy i bedziemy robic kalendarze z Olivierem dla dziadków na dzien babci i dziadka i im dam z Polsce napewno sie ucieszą:)
Buziaki

Ja na jakas "rekacje " z ich strony czekalam prawie 3m - o MC mi chodzi....teraz od pazdziernika nic,ale jak nie przyjdzie mi nic do konca stycznia to chyba zloze wniosek jeszcze raz.....

Marta ale masz spiocha:-)

dyta wyślij jeszraz bo powinno przyjść po 2 tygodniach:tak:
Ups,Martuś,tak dobrze to w Swords nie ma:dry:,ja czekałam 10 tygodni:baffled:,a tak jak anineczka pisała,też słyszałam,że mają 3 miechy na to.Tak czy siak,dyta13 czeka już dłużej,może faktycznie się do nich przejdź,ale jak ich znam to na miejscu Ci nic nie powiedzą tylko jakiś numer telefonu wcisną:baffled:

dziewczyny zapominam ze wy w większych miejscowościach i dlatego dłużej czekacie bo jest więcej wniosków,ja jade do biura i dostaje od ręki:tak:

reklama
Myslicie, ze skladac wniosek juz teraz czy poczekac az bedziemy malzenstwem?

Monia- Zumba to jest taniec. Sama chce sie na niego zapisac z kumpela. :-) Reszta nie wiem. To ostatnie to mamy taka gre w Smyths co tak sie nazywa...:baffled:

Do góry