reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hehe to moze w gre graja, a Zumba taniec powiadasz :confused:
Misia, lepiej zaczekac, po co bedziesz znow nazwiska zmieniac itp, to juz w koncu nie dlugo ;-)
a gdzie wy te wnioski wysylacie?? my osobiscie zanosilismy, babka odrazu sprawdzila czy wszystko sie zgadza ect

reklama
misia poczekaj i zloz po slubie.Oszczedzi Ci to klopotu pozniej :-)
Tez potwierdzam,ze wysmarowanie klatki,pleckow i stopek Vickiem bardzo pomaga,bo rozgrzewa, nawet dla takich maluszkow,waze zeby nie przesadzac z iloscia, troszke wystarczy.

Misia kupiłaś już Karvol i snuffle baby?? jak nie to jak chcesz to ci jutro przywiozę mam a teraz nie potrzebuję Snuffle mam nawet dwa słoiczki więc jeżeli chcesz do daj tylk oznać jutro będe u frog a wiem że gdzieś niedaleko mieszkasz to mogę podrzucić :tak::tak::tak:
Własnie do domku wróciłam :-) w południe chwyciłam termomix pod pachę i ruszyłam do frog robić placki ziemniaczane :-D:-D w kupie raźniej a co ;-) frog zapomniałam zakosić trochę placków dla P :sorry2: chyba mu się teraz nie przyznam co u ciebie robiliśmy :baffled::zawstydzona/y:

Pauletta- dzieki serdeczne ale Karvol juz mam, a snuffle baby chyba nie bede juz kupowac skoro mam tego Vicka. Wysmarowalam go tym na dobranoc no i narazie gitara...:-)

Wogole moje biedne dziecko musialo duzo zniesc przed snem. Smarowanko, nurofen, potem woda morska do nosa, potem wysysanie glutow Frida...darl japke tak, ze szok! :-(

A ja czekam na nasza obiadokolacje czyli salomon sie robi na parze...mmmm:-)

Aga - dzieki za tego posta. Mamusia z takim doswiadczeniem to zdecydowanie autorytet !! Bez obaw bede wiec Ala nacierac tym vickiem. Ja sama go uwielbiam dla siebie. Spanie jest wted takkieee przyjemne:-)
Kiedys w PL mielismy taka masc 'kotek'- pamietacie?? W takiej tyciej puszeczce zakrecanej.

No i macie racje poczekam na ten slub najpierw. To przeciez lada lada dzien...:shocked2: A po co mam ppotem nazwisko zmieniac wszedzie....i tak wystarczajaco duzo miejsc mnie czeka do odwiedzenia.

Jeszcze mi sie przypomniało, ze wniosek na MC trzeba zaniesc do lekarza zeby podbil i ze zgadza sie leczyc na MC
Misia, ale masz pyszna kolację, a ja glodna siedze, moze M mi cos przygotuje :cool2:
Do jutra dziewuszki

Witam się Noworocznie.. :-)
Lepiej późno niż wcale.. :-p
Widzę, że mam duuuuuużo do czytania, więc na razie zmykam czytac co tam się u Was działo..:blink:

A ja mam ochote od wczoraj na sernik, ktory robilam na Swieta i ehh chyba sie skusze na weekend. Co prawda, rodzice przylatuja do nas 31 i planowalam pieczenie na wtedy, ale to co...zrobie kolejny raz, a co! I dostalam paczke z us od szwagra, z ciuszkami dla Amandy, ale sie ciesze!Uwielbiam dostawac paczki, a zwlaszcza takie :-) Zawsze to cos innego, niz jak kupie tutaj :-)

reklama
Salomon na parze :-:)-:)-( a za mną łazi od kilku tygodni własnie a Ty mi misia tak na gulu grasz:-p;-) a najbardziej mi sie marzy salomon zapiekany w folii z pesto z bazylii:sorry2: nie ma to jak ciążowe zachcianki :-D tylko zawsze zapominam jak jestem w sklepie żeby rybkę kupić :zawstydzona/y::baffled:

Do góry