reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam:-)

lubiczanka pomocy:sorry2:znowu:-(auto nie zapaliło:no:a facio przyjedzie o 9.10 z wykładzinami:tak:

jejku ja obydwa samochody wywioze na szrot:wściekła/y:troche mrozu i jeden albo drugi nie pali:wściekła/y:

a ja wam pisałam ze joannn w pl dobrze sie bawi:tak::-D

Witam laski
dziecko starsze odprowadzone do przedszkola..mlodsze wlasnie zanieczyszcza mi powietrze i cos tam po swojemu gada...
a mamunia z herbatka i pączkiem haha... ale nie bede taka i podziele sie z Wami
paczek.jpg

herbata.jpg

Witam??
a co to Tlusty czwartek dzisiaj?? jakies paczki widze ;-)

a u nas noc 'pelna atrakcji' :wściekła/y: ja jeszcze w szlafroku, bo dopiero pol godziny:szok:
temu wstalismy, do 3 w nocy bylo wszystko ok, o 3 Emma sie obudzila i jak pila mleko to placz, dalam smoka ale nie umiala zasnac i tak trwalo to pol godziny, chodzilam do niej co chwilke az w koncu wzielam ja do lozka, mysle moze ja przytle i zasniemy sobie razem, ale moje dziecko nie jest nauczone spac z nami i rozbudzila sie calkiem, zaczela na nas wchodzic ciagnc za wlosy itp

Moj M myslal ze t jzu 6 rano i ja wzielam ja mowie ze to 3, a on ze poszedl spac dopiero o 2, widze ze Emma nie zasnie z nami, no to odnioslam ja do lozeczka z powrotem mleka nie chciala, ale nie umiala zasnac, miala zatkany nosek, psieknelismy sola- ryk i znowo proby zasypiania

tym momencie obudzil sie Eryk, przyszedl do nas do lozka, nie chcial mnie puscic do Emki, w koncu postanowilismy ze damy jej nurofen, zeby jej ulatwic zasniecie, bo ewidetnie cos jej przeszkadzalo, po nurofenie 10 minut zasnela, ale nasz Eryk siei rozbidzil, najpierw opowiadal swoj sen o rybkach :sorry:
a pozniej sie pytal co chwile co to jest bo widzi jakies strach, a to byl cien na scianie, ja juz prawie zasnelam a on w placz ze nei umie zasnac i chce isc jzu ogladac bajki, :szok: godzina 4:40

M w koncu sie wyniosl do goscinnego,a Eryk jakos zasnal, jak powiedzialam ze jak natychmiast nei zasnie to idzie do swojego lozka, bo ja chce spac

no i tak spalismy do 9, a przeciez na 9 przedszkole

ach te dzieciaki, bez nich byloby tak nudno :-D

Witam się i ja...
A ostatnimi czasy jakaś dolinka mnie chwyta...Chyba dlatego,że za tydzień rodzinka przyjeżdża i żebym mogła wtedy doskonałym nastrojem tryskać:sorry2:
Joannn-miło Cię "widzieć"
Monidan-że Ci się w ogóle chciało wstawać...Ale co racja to racja+bez tych naszych pociech byloby straszliwie nudno:-):tak:
A u Marty w domku praca wre:tak:
uciekam bo mi dwojka wspanialych sie rozszalala)czytajcie Daniel i Szymek):shocked2:

reklama
Moniadan ale masz przeżycia:-), no ale przy dwójce dzieci nie ma się co dziwić:-). Panna Anna na razie tnie komara, M na naszą działkę pojechał. Potem jeszcze do miasta mamy wyskoczyć, a Ania zostaje z ciocią. Zawsze teściowa też była, ale ma do pracy na popołudnie. mam nadzieję, że szwagierka (14 lat) da sobie radę, bo Ania ostatnio krzykacz mały i ciągle chce się bawić, a po południu to już w ogóle masakra. Maruda totalna jej się włącza.

Do góry