reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ania śpi już od godzinki, zmęczyła się troszkę zabawami z mamusią:-).

Szkoda mi Waszych dzieciaczków, że takie siniaczki, guzy i rany mają. Ale masz rację Lubiczanko to taki chleb powszedni. Wiadomo, z dziewczynkami chyba łatwiej, ale i tak przy nauce chodzenia na pewno jakieś guzy będą

Ania śpi już od godzinki, zmęczyła się troszkę zabawami z mamusią:-).

Szkoda mi Waszych dzieciaczków, że takie siniaczki, guzy i rany mają. Ale masz rację Lubiczanko to taki chleb powszedni. Wiadomo, z dziewczynkami chyba łatwiej, ale i tak przy nauce chodzenia na pewno jakieś guzy będą

No nie wiem czy z dziewczynkami łatwiej:-D:-D:-D moi rodzice często lądowali ze mną na pogotowiu ...a to zmiażdżony palec...a to dziura w udzie do kości o średnicy 5cm .....o rozcięciach głowy guzach i siniakach nie wspomnę :-D:-D:-D

Witam i ja:-)
Misia biedny Al:-(
Tichonku nie ciekawie Radzio wygladal z tym czolem:-( niezle musial przywalic:-(
Paulette:-D:-D
Pralka mi wreszcie odmarzla HURRRRA!!!:-D:-D:-D m jej pomagal w tym od wczoraj;-).....
Szym spi juz 45 min ale znajc zycie zaraz wstanie.....

Wrocilismy od lekarza. Orzekl, ze to jakas infekcja wirusowa ale nic bardzo powaznego. W kazdym razie nie byly potrzebne zadne leki na recepte. POwiedziala, ze moge go nasmarowac Vickiem i uzywac Olbas Oil. No i wszytsko byloby pieknie gdyby nie to, ze kupilam obie te rzeczy, a na nich jest info, ze Olbas oil nie powienno byc uzywane ponizej 5 lat a Vick ponizej 2 lat...:baffled::baffled: No i sie teraz tak zastanawiam...co mu sie moze stac jesli bede uzywac..?? Jak myslicie?

Szlag mnie trafia troce na tych lekarzy ( i mowie tu teraz o polskich). Idziesz, jeszcze ci jakies zle leki kaza kupowac i 50 jurkow kasuja...a jakze za 5 minut wizyty). Strasznie to frustrujace. A etarz jeszcze musze kupic inne leki...!:wściekła/y:

reklama
Do góry