reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

czytam, czytam Was dziewczyny tylko jakos weny brak do pisania, my dziś na wizycie kontrolnej u położnej i z Asia wszystko OK:-D
Asia wazy 7120g, 64cm wzrost i główka 40.5. Idealne wymiary i waga tak orzekła położna. Sprawdziła czy siada,a Asia coraz chętniej i jak już siedzi to uśmiech od ucha do ucha. Potem na brzuszek a tu niespodzianka oparła sie na wyprostowanych raczkach:tak:. Ciemiączko tez w normie, potem zaczęła tłumaczyć ze powinnam po 17 tyg zacząć dawać jej stale pokarmy, ale z tym akurat to sie powstrzymam. Najlepsze jak sprawdziła czy Asia łapie w raczki przedmioty i trzyma, dala jej długopis a mała tak złapała w rączce ze nie chciała oddać. To tyle o wizycie.
MamaCzyTata.pl - Joasia
Jutro mam gości, wiec lecę trochę chatkę ogarnąć póki dziecko śpi:-D
miłego wieczorku

lo matko moja Jula zaraz 8 miechow konczy a cos kolo wagi Twojej Asi sie trzyma

Moniadan gratulki dla Emci :)

Misia gratulki dla Ala za wczorajsza noc oby ta tez taka byla :) u mnie na cale szczescie Juli wsio ryba kto ja kapie kto do snu utula hihihi ona sie zawsze podporzadkowuje mamusi i tatusiowi :) ale jak dziadek z nia zostaje to ojjj potrafi na nim wiele rzeczy wymuszac potrafi mala bestyja :p

reklama
Misia nie łam sie najwazniejsaze żeby próbowac i niech A wie ze predzej czy pozniej bedzie sie zajmowal dzieckiem i dlatego potrzebuje praktyki. A jak teraz odpuscisz to wszystko zostanie na twojej głowie.
Głowa do góry bedzie lepiej:)
Dobranoc

witam:-)

mój Szymon znowu jje częściej:dry:ale nie jest najgorzej:tak:teraz leży sam na górze i bawi sie pieluchą,a wogóle to ślina ciurkiem mu cieknie:dry:moze dlatego czasami mi tak krzyczy:sorry2:

misia mój K. na początku też sobie z małym nie radził ale teraz zostawiam go z małym i nie ma problemów,myśle ze A też nauczy sie radzić sobie z Alem:tak:czego ci życze bo przynajmniej odpoczniesz:tak:

miłego dnia:cool2:

witam
Sofik-z tego co mi wiadomo na doqwód osobisty można jezdzić(latać)tylko w krajach UE,ale najlepiej sprawdz sobie w googlach zadając pytanie o konkretny kraj:tak:
MartaF-przywozili coś do Was wieczorkiem?bo ciągle jakies auta dostawcze krążyły:dry:i elektryk też:tak:
Misia-jak tam nocka?jeżeli o syropki chodzi to na ból,gorączkę dostępny jest tu CALPOL(od 2-go mies.życia)
Ewelcia-nie ważne po co list przysłali,ważne,że wszystko się skończyło tak jak chciałaś:tak::-)
Tichonek-tak bardzo wczoraj zabalowałAś na tej kawusi;-):-D:confused:

lubiczanka nam nic nie przywizli:no:mam nadzieje ze dzisiaj podłogi przyjadą:tak:
a nie wiesz skąd były te samochody??bo durnie nie zadzwonią a przzyjezdzają a uprzedzałam ze nikogo w domu nie ma bo nie ma ogrzewania:no:

lubiczanka nam nic nie przywizli:no:mam nadzieje ze dzisiaj podłogi przyjadą:tak:
a nie wiesz skąd były te samochody??bo durnie nie zadzwonią a przzyjezdzają a uprzedzałam ze nikogo w domu nie ma bo nie ma ogrzewania:no:
! NA 100% ZE STAKELUMA...a inne-jakieś podłogi...jakiś biały z napisem furniture...no i elektryk

reklama
Witam:-)
Misia nie poddawaj się, wiem, że to ciężkie, ale teraz cały Ali jest na Twojej głowie. Próbujcie, w końcu się uda. Ani na szczęście nie przeszkadza ostatnio, kto ją uśpi, na początku to musiałam być ja, ale teraz sama usypia, czasem trwa to długo, czasem krótko.

Ania nauczyła się krzyczeć:-D:baffled::sorry2:. Sprawdza, czy któreś z nas przy niej jest. Tatuś próbował ją rano uśpić, ale się nie dała, ale za to z uciechy aż piszczała:-D:-D:-D. Bo on to maja takie swoje zabawy (czyt. łaskotanie):-D

Do góry