reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam Cie Emcia :tak:
Gdzie mieszkasz?

Ja mieszkam w kildare town. Przez dwa lata mieszkalismy w Cork i tam na swiat przyszla nasza coreczka! Bardzo mile wspomnienia...:tak: A tu mieszkalismy wczesniej 2 lata i teraz juz tez prawie rok, bo maz stad pochodzi no i jak wiadomo ciagnie na "stare smiecie":-D Poza tym tu jest jego rodzina i zawsze to latwiej, bo jak trzeba to jest komu mala podrzucic. No i wszyscy nasi znajomi, ktorzy sa meza przyjaciolmi od doslownie "pieluch":tak:

Biola ..ja tez mieszkam na parterze :) przy samej ziemi ze tak powiem a mieszkanko mam 2 beedroom i tez grzejemy jak juz trzeba ale noce juz sa zimne wiec tak pytam ale ncna taryfa jest tania a w dzien tylko tak z doskoku grzeje a mieszkam bliziutko oceanu to tu wieje jak trzeba

didi no my jeszcze takto nie grzejemy tulko na godz jak kapiemy malego ale juz niedlugo sie zacznie grzanie na okraglo bo zimno coraz bardziej a wy ile placicie,cos podobnie do nas.gdyby nie ta woda to byloby taniej

hej basia a ile chcesz za ta zamrazarke? apropo kiedy idziemy na spacer?

didi ale ci fajnie załacz jakies zdjecia.Myslimy z salome zeby cie odwiedzic co ty na to?kiedy jestes wolna?

a ja lece do Polski 11 pazdz i tez sie nie moge doczekac:)
a co do tematu oleju mu kiedys tez tankowalismy za 200 i starczalo na ok 2 mies. ale uwazam ze ogrzewanie gazowe jest wygodniejsze jak dla mnie.
pozdrowienia

Hejka
Witam wszystkie nowe mamusie :-)
A nam dzisiaj udalo sie mini forumowe spotkanko. Spotkalysmy sie z Kamcia :-)Kamcia to bardzo sympatyczna dziewczyna i niezla laska :tak:A Oliwierek jest bardzo slodkim i towarzyskim chlopczykiem. Bylysmy razem na placu zabaw, na spacerku, na goracej czekoladzie a potem jeszcze na krytym placu zabaw obok tesco.
Basiulka skontaktuj sie z Kamcia byc moze ona jest zaintersowana ta zamrazarka.
Didi fajnie ze juz jestes. Pewnie bedzie mozna was juz z daleka na Galway rozpoznac po tej slicznej opaleniznie :-) Czy Twoje zaproszenie jest nadal aktualne? Bo tak myslimy sobie ze moze moglybysmy razem z kamcia cie odwiedzic lub spotkac sie gdzies indziej??

Hej
Moj maz dostal propozycje pracy w Dublinie.
Ale chyba zrezygnujemy...Jeju jakie tam sa drogie mieszkania :szok:
biola ile placicie za chatke i jak sobie radzicie?
Jezeli to nie tajemnica oczywiscie:sorry2:
Czy dajecie sobie rade z jednej pensji?
Sorki za takie pytania,ale ta praca to krok w przod dla mojego meza i jest mi go strasznie zal,ze po podliczeniu kosztow chyba nie bedzie nas stac na mieszkanie pod lub w Dublinie.
Czy ktoras z mam mieszka w Clondakill (czy jak to sie pisze?).Tam jest siedziba firmy.

reklama
Do góry