reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam!!!!!! mam do sprzedania zamrazarke 3 szufladowa,moze ktoras z Was chcialaby kupic? pozdrawiam.A moze slyszalyscie o jakims komisie ze sprzetem AGD?:-)

Witam! Ja tez mieszkam w Irlandii, juz 7 lat! Maz jest Irlandczykiem (jestesmy 2,5 roku po slubie) i corcia tu sie urodzila. Wlasnie staramy sie o rodzenstwo dla niej:-) Pozdrawiamy wszystkie "irlandzkie" mamusie i ich malenstwa!:tak:;-)

emcia witamy serdecznie:-)

ponawiam moje pytanie odnosnie ogrzewania olejowego ile wy płącicie za litr oleju Tam gdzie mąż dzwonił wychodzi 65c za litr czyli 325 za 500l
I tak sie zastanawiamy czy to dużo??

Dzieki!;-)
A co do oleju to jest wydaje mi sie przecietna cena, my niedawno zamawialismy i wlasnie tyle zaplacilismy za 500l. Ale to tez napewno zalezy od tego gdzie mieszkasz! Polecam kupowanie oleju latem bo wtedy jest taniocha!:tak:

Witam Cie Emcia :tak:
Gdzie mieszkasz?
Didi podrozniczko,witaj.Pochwal sie jak bylo? Moze jakies foto?
Alez Ci zazdroszcze....Sycylia teraz Polska :sorry2:
Ja dopiero w marcu polece do domu :eek:

Rosania wiesz,ja nigdy nie patrzylam ile litrow mamy.Zawsze tankowalismy za 200 euro,ale ostatnio facet nam powiedzial,ze jak zatankujemy za 400 euro bedziemy mieli dodatkowo iles tam litrow gratis:tak:
W kazdym miescie inna cena,a u nas w Tuam ponoc o wiele taniej niz w Galway.Moze dlatego,ze mala miescina?
Bedziemy tankowac w poniedzialek to Ci powiem ile litrow wyszlo za 400 euro.;-)
A trzeba sie teraz zabezpieczyc na zime:dry:

na Sycyli bylo super ..pogode mielismy wymarzona i dopiero w przedostatni dzien wieczorem zaczelo padac ..wygrzalismy sie i to porzadnie opaleni jestesmy ja mniej niz chlop ale zawsze cos ...widoki super ...:) fotka moze pozniej

co do ogrzewania to ja mam elektryczne i powedzcie mi dziewczyny ktore maja takowe ile wychodzicie z rachunkami grzejac w ziemie

Witam, mam na imie Kasia mieszkam w okolicach Cavan mam 2 juz duze corki Martyne 13 lat i Julke 8 lat i w kwietniu spodziewam sie kolejnego babla.Pozdrawiam wszystkie mamusie Z irlandii i nie tylko.:-)

reklama
O ale nasz przybywa fajnie:)DiDi my mamy ogrzewanie na prad no i ogolnie to wszysko woda itd i wychodzi nam ok 100-150e na miesiac,a powiem ze nie grzejemy na maksa tylko jak juz naprawde jest zimno mieszkamy na samym parterzei od podlogi ciagnie jak trzeba.ale jakpyt sie sasiadow to im wychodzi kolo 80-120e a dodam ze mieszkamy w 1beedroom ale metraz jest dosc sporawy

Witam nowe mamuski:-)

Do góry