reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

sofik mój mały jak ojciec wiecznie głodny:dry:a chatka dopiero sie maluje,w poniedziałek dojadą wykładziny i sprzęt AGD:-)a dzisiaj jedziemy po panele i wybrac meble zeby we wtorek juz na gotowe przywieźli:tak:

a moje dziecię wstało o 9.40!!chociaż raz i mamusia ogarnęła chatke:-)
dobre z tym ojcem i jego glodem-usmialam sie normalnie:-)Widzisz-Szymus nie taki zly jak sie wydaje tylko sie mieczyl biedulek:tak:zaserwujesz mu wypasione mleczko i bedie jak aniolek-naje sie i bedzie chrapal:tak:
Fajnie tak sobie mebelki wybierac i domek urzadzac-to cos dla mnie:-DZeby mi ktos tylko jeszcze bagaznik pieniedzy przywiozl;-):-)
Robie przerwy w pakowaniu,jak dziecko glodne to je pach-na poduche i do komputra:-D

Witam!
JA tak na szybciora....
wrzucam Wam filmik jak Szymon chodzi.....:-D:-D:-D
Wrzuta.pl - P1080272
ekstra wyglada skrzacik maly:-)gratuluje raz jeszcze:-)
A moje dzieciatko wczoraj 3miesiace skonczylo...jak ten czas leci
dzizas ile tych gratow!:szok::szok:juz mi sie nie chce tego pakowac:no:moj a. to taki chomik ze masakra!Kilka godzin pakuje swoje graty/narzedzia/kable/srubki-zawsze znosi do domu wszystko co za darmo:wściekła/y::-)Mamy 3 odkurzacze-zadnego nie kupilam i pelno rzeczy ktore "na pewno kiedys sie przydadza":szok::-DOjjj latwo nie bedzie.Ze juz nie wspmne o 3ch akwariach z zawartoscia:szok::szok: (180l; 90l; 60l)

Ostatnia edycja:
reklama
Martuska gdzies między 13 a 14 jak mi wlosy troche wyschna i L wstanie bo ostatnio w nocy jechal do Dublina i wogóle nie spal wiec dam mu odespac teraz:)
Danka tez ma cos do zrobienia w domu wiec jakos tak zadzwonie wczesniej ale dzieci nie bierzemy twój jest w domu zostanie z Julka?:)
Lęcą powtórki Na wspólnej wiec nadrabiam hihi
buzka
To super to ja chetnie:happy2:Moj E jest w domu wiec niema problemu.

Kurcze ale chwaliscie sie tymi termomixami..Ile kosztuje to cacko?Bo tam chyba wiele rzeczy mozna robic nie??
A ta machina bagatela tylko nie całe 4000zł :szok:;-) jak moi rodzice kupowali jakieś 14 lat temu to kosztował 3500 przez te lata cena się za bardzo nie zmienila tylko design inny :-) a co do funkcjonalności urządzenia to nie zastąpiony jest :tak: zrobisz tam m.in. cukier puder , bułkę tartą, ubijesz śmietanę, wyrobisz ciasto drożdżowe i nie tylko, ugotujesz zupę, zrobisz pyszną kawę no i oczywiście utrzesz likier:-D:-D:-D

madbebe najlepsze jest to ze mi dali całą kase(no 320euro tylko musiałam wydać)i dodatkowo w czekach na zasłonki 600euro:-)ja mam tylko wybrac co chce:tak::-D

Misia jak tam noc????
Ania namiętnie wkłada palce i rączki do buzi, ślini się przy tym strasznie. Czasem aż takie siorbanie słychać:-D:-D:-D
moze to na zeby t6ak?

madbebe najlepsze jest to ze mi dali całą kase(no 320euro tylko musiałam wydać)i dodatkowo w czekach na zasłonki 600euro:-)ja mam tylko wybrac co chce:tak::-D
ale masz szczescie....super ze umiesz zawalczyc....
Nowy Rok sie zaczal i u Ciebie lepiej....oby juz caly byl taki dobry i nastepne rowniez.....bo 2009 to nie byl dla ciebie za super - prawda?

Moj Szym spi tylko w pajacu i przykrywam go cienka koldra i wsio....tylko ze on spi kolo grzejnika elektrycznego....w domu mamy ogrzewanie olejowe ale cos sie grzejnik zepsul u nas w pokoju i slabo grzeje wiec mamy taki maly elektryczny....chodzi cala noc...na jedynce i nie na caly opor tylko na polowie....
Szym budzi si e raz nad ranem.....

Lece przebrac malego i lecimy na ploty do kolezanki.....m ma nas zawiesc....

Ciekawe jak Tam Jola?

reklama
Ewelcia- jestem pod wrazeniem Szymcia! Zuch chlopak! Tak maszeruje pieknie! Szybko zaczal chodzic nie? Mam dwie kumpele z rocznymi dzieciakami i jeszcze nie chodza, a tu Szym zasuwa slicznie!:-)

Ali marudny jest od rana tak, ze szlag mnie trafia. Nie wyspal sie w nocy i teraz juz 3 drzemke uskutecznia, ale wszystkie krotkie i mam wrazenie, ze za kazdym razem jest coraz bardziej rozdrazniony!:wściekła/y:

Do góry