reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Didi- jak bysmy sie spotkaly na likier w dzien to ja przyjde bez Ala- bo A z nim zostanie. Ale wieczorem nie moge go zabrac bo on bedzie spal o tej godzinie, a ja wtedy nie moge go zostawic bo jak sie obudzi to bedzie masakra jesli Mamusi nie bedzie:-) Ala na noc poprzykrywalam tez kocykami i byl cieplutki:-) Ma tez taka misiowa pizamke takze dal rade. U nas w domu nie jest tak zimno i bylam w szoku bo mimo tego, ze nie grzalo sie cala noc to bylo nienajgorzej:-)

reklama
Witams ię dziewczynki z rana z zapchanym nosem ...drapiącym gardłem...i strzykającym kręgosłupem:no::no::no: masakra a jeszcze tak piździ na dworze:-:)-( ja lubię mróz ogólnie to piknie jest na dworze tak biało ...ale nie jak jestem chora:confused2: oby tylko mały mi sie nie rozłożył :eek: póki co się trzyma ..tfu tfu odpukać;-) czekam aż m wróci z pracy i ładuje się do wyrka:tak::tak::tak:
Ja jak usłyszałam wczoraj że ma być aż tyle na minusie u nas kazałam mojemu aby przyniósł Wiktora do nas do wyrka jak będzie szedł spać bo on się zawsze kładzie koło 2 w nocy a młody i tak robi w nocy wędrówkę ludów do naszej sypialni więc bez różnicy o której wyląduje czy o 2 czy o 5 ważne że nie zdążył zmarznąć bo się nie rozkopał :-)

misia hehe nie, nie odlew. Niestety takich bujnych nie posiadam :-( Dlatego chociaz niech moj maz sobie na torcie popatrzy hehehe

Dzieki jeszcze raz,milo mi, nie wiedzialam, ze tort bedzie mial az takie pozytywne komentarze :-) Robi sie go prosto, nic skomplikowanego, jak Amanda bedzie miala drzemke, to napisze wtedy.

Ja juz od rana w kominku pale, M pojechal, wroci dopiero wieczorem, Amanda ma zapchany nos i chyba gardelko ja boli, dlatego dalam jej nurofenik. Teraz ide sie wykapac i pora troche posprzatac chatke. Milego dnia!

Witam się błyskawicznie
Larcia-tort super 1-sza klasa
Ewelcia-pewnie,że zapraszam-wpadaj kiedy tylko masz ochotkę
Anioneczko-jak dzisiaj chłopcy?
Misia-a miał być dziś dzień przcujący...
Pauletta-nie robisz się pociągająca,bo takowa już chyba jesteś-a brzusio zapewne uroku Ci dodaje:tak:...Robisz się smarcząca;-):-D,ale oby nie
Tichonek-nic się na zapas nie martw.A jak tam śniadaniówa-nabyta?
Kamcia-ależ z Ciebie laseczka
Uciekam,bo lecimy(nie na sabat)na zakupki.Miłego dnia Dziewczynki...
I nie rozpisujcie się jak szalone,żebym miała szansę nadrobić;-):-)

Witam sie i ja z rana:)
Jak teraz mam wolne to śpie do póżno odsypiam te wstawanie o 5.30 do pracy. Pięknie biało na dworze:)
Musze sie cappucino napic i obudzic:) Jakis prysznic i dalej bede myslec:)

ojej!!! madbebe, tydzien bez wody!? to mnie pocieszyłaś! Ja miałam nadzieje że to takie może dwu- trzy-dniowe! Ja tego nie zniose!
:-)w miescie nie powinno byc az tak zle;-)spokojna glowa.Jak tylko odmarznie to zostaw odkrecona:tak:

Misia jak tam noc????
Ania namiętnie wkłada palce i rączki do buzi, ślini się przy tym strasznie. Czasem aż takie siorbanie słychać:-D:-D:-D
Wikta to samo:-DCzasem az jej sie cofa tak gleboko pcha paluchy:-DDo tego robi babelki ze sliny:-)

lubiczanka:dry::sorry2:wiesz o co chodzi:tak:na spacerek trzeba iść:tak:;-)

sofik mój mały jak ojciec wiecznie głodny:dry:a chatka dopiero sie maluje,w poniedziałek dojadą wykładziny i sprzęt AGD:-)a dzisiaj jedziemy po panele i wybrac meble zeby we wtorek juz na gotowe przywieźli:tak:

ewelcia kurcze nie doczytałam ze Szym chodzi:-)BRAWO!!!mam nadzieje ze mój tez szybko pójdzie:-)
didi widziałam wczoraj w sklepie SMA EXTRA HUNGRY BABIES mam nadzieje ze sie mały w końcu najje

misia mój tez o 1 w nocy sie rozgadał ale przytuliłam go do siebie i zasnął smacznie:tak:

a moje dziecię wstało o 9.40!!chociaż raz i mamusia ogarnęła chatke:-)

reklama
Mój małżonek nadal śpi jak zabity:baffled:A zakupy się same nie zrobią:dry:Właśnie ,jeszcze ten lunchbox muszę dziś kupić,lubiczanko,a poza tym dziecko do fryzjera zawieźć,bo go takiego kudłatego przecież do przedszkola nie puszczę:sorry2:
Ewelcia,no,kurczę pięknie Szymek zasuwa:tak:,brawo!

Ostatnia edycja:
Do góry