reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
zapomniałam wam powiedziec ze nie podłączyli nam jeszcze pieca i prądu nie ma w gniazdkach:wściekła/y:dzwonie codzinnie i ciągle słysze jutro jutro,zadzwonie:wściekła/y:

Wtam ale dzis pospałam:happy2:
Larcia ale z ciebie sexi kucharka:)
Skoro masz auto to przyjezdzaj jutro moze spotkamy sie w miescie na shoppingu i na kawusie szybką?:)Didi tez idzie chyba ze mna L zostaje z dziecmi hihih
Gosik ja tez mieszkam na Ballyban jak to mozliwe że ciebienie znam:)??? U mnie woda jest naszczescie.
Obejrzałam New moon fajny to kto ma ksiazke i mi pozyczy comon girls:)?
Teraz oglądam Drug me to hell:) I kończe butelke winka mniam:)
Kamcia a o ktorej idziecie do miasa tez chce ?

Ewelcia super:)
Ja mam na telefonie nagrane pierwsze przejscie Oliviera z pokoju do kuchni i czasem to oglądam to zdaje sobie sprawe jak ten czas leci:)

Martuska gdzies między 13 a 14 jak mi wlosy troche wyschna i L wstanie bo ostatnio w nocy jechal do Dublina i wogóle nie spal wiec dam mu odespac teraz:)
Danka tez ma cos do zrobienia w domu wiec jakos tak zadzwonie wczesniej ale dzieci nie bierzemy twój jest w domu zostanie z Julka?:)
Lęcą powtórki Na wspólnej wiec nadrabiam hihi
buzka

Hejka fajne zaczynacie piatek od likierkow :-)
A ja jak zwykle narzekanie, otoz wlasnie wrocilam od mojego Gp , kiedys tam wspominalam ze mam wysokie cisnienie , no ale jak narazie nic mi na to nie poradzili bo nie,,,, Dzis jednak po wizycie cisnienie 149/95 sladowe bialko w moczu i krew:confused:
dodatkowo po Swietach troche spuchlam, nie tam jakos mega ale nogi i troszke rece mam obrzekniete.Juz ostatnio zlapalam dola bo naczytalam sie tych wszystkich informacji o zatruciu ciazowym , a tu ci masz !!! Nie wiem co myslec moja gp czeka az pojde we wtorek do szpitala na wizyte ale tam tez nic mi nie doradza , ost jak pojechalam specjalnie bo cisnienie mialam za wysokie to pielegniarka zmierzyla mi 2 razy ale wpisala mi to nizsze :confused: i lekarz stwierdzila ze jest ok :baffled:
Ja juz sie boje i panikuje :szok: i jestem zla na ta sluzbe zdrowia
Nie wiem co robic buuuuu
Kurcze masz pecha chyba bo ja przy takim cisnieniu i bialku nawet sladowym zaraz lezalam w szpitalu.Ja mam dobrego GP.A kiedys raz odmowilam bo mi sie cisnienie podnioslo,bialka nia bylo a ten mnie bach do szpitala.Wspoluczje,moze w szpitalu bedzie lepiej.W domu te zmialam cosnienie nie za wysokie bo monitorowalam co godzine.Ale duzo odpoczywalam.Ale jak tylko wyszlam do lekarza odrazu sie podnosilo chyba ze strachu przy okazji.W szpitalu mialam wysokie,ale po kilku godzinach lezenia spadalo i po dwoch dniach mnie wypuszczali.Zaczelo sie u mnie w 35 tygodniu.Na moje szczescie dotrwalam do 40 dokladnie co do dnia,bez lekow,tylko z kilkudniowymi wizytamin a lozku szpitalnym.Ale dziecie mam zdrowe,tylko male sie urodzilo,bo przy tej przypadlosci rodza sie mniejsze czesto.
Justysia, przytargalam go z Polski ze soba, jak pierwszy raz lecialam, jeszcze centralwingsem, celnicy ogladali i sie dziwili co to za machina ale bez problemu przepuscili
W Irlandii jest niedostepny, no chyba ze zajme sie sprzedaza?? moze ktoras chetna? :-)
Kurcze ale chwaliscie sie tymi termomixami..Ile kosztuje to cacko?Bo tam chyba wiele rzeczy mozna robic nie??
moniadan hihi wazne, ze tez o alkoholu mowie, a czy to adwokat czy likier hihi :-p

a to fotka torta, ktory zrobilam na wczorajsze urodziny meza
Swietny torrt.Powiedz kochana to jest jakis krem czy bita smietana barwiona?

A na konie cpowiem ze bylam wczoraj u GP,wszytsko oki,upuscil mi wampir chyba z pol litra krwi :-D tylko probowki zmienial,a ja przyszlam do domu i zasnelam:-D

reklama
Do góry