reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Misia super!!!!!!!!!!!
Didi Martuska jak tam dzieciaczki pierwszy dzien w przedszkolu??

Mój M mi własnie mówei, ze chce zyc w swiecie Avatarow i w ogole chciał dzis isc do kina drugi raz zobaczyc, ale go ostudziłam ;-)
Pauletta widziałam chatke na dafcie, fiu fiu, juz nie moge sie doczekac jak parapetówkę zrobisz
to masz z Home Seekers, oni ogolnie sa w porzadku, tylko Polka ktora tam pracuje, nie potrafi niczego złatwic wiec nie gadaj nawet z nia bo i tak ci nie pomoze, wszystko najlepiej załatwiaj z szefowa

reklama
Misia....superanckie...naprawde świetne..:tak:

Monia..Albert ryczal na poczatku ze nie chce , ze nie lubie itd..ale mowily ze jak sie nie przestanie plakac zadzwonia..ale 5 minut pozniej dzwonil do nich P i Al juz bawil sie z dziecmi wiec luzik,..zobaczymy jak bedzie jutro

co dospotkanka jestem jaknajbardziej za... w ogole to jestem wolna do 22 - ego wieczora bo 23 lecimy na zimowiska do Bukowiny Tatrzanskiej..

a pzoniej wracam prosto na Misi Panienski ;-)

mowie juz dobranoc i zmykam lulu bo padam dzisiaj na pyszczek

Ostatnia edycja:
Hej Babeczki mam dzisiaj straszny problem moj filip wymiotuje dzisiaj juz 4 raz wogule ciagle płacze i jest marundy niewiem co sie dzieje od rana dostał tylko mleko wiec niewiem bo wogole niechce jesc teraz znmowu strasznie wymiotował:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(niewiem co mam robic jak mu masuje brzuszek to sie troche uspokaja jakos bardzo nie płącze ale widac ze cos jest nie tak od 2 dni zmeniłąm mu mleko na Aptamil 3 czy mozliwe ze to od niego sie zatruł moze jest za ciezkie?doradzcie cos prosze bede wdzieczna jutro chyba pojde z nim do lekarza
A jak przeszlas na Aptamil 3 od razu czy stopniowo?
Jesli od razu to moze to byc od mleka a jesli nie to moze byc chory albo na zeby....bo slyszalam ze nie ktore dzieci na zeby tez wymiotuja....

A czy maly wymiotowal juz kiedys?tzn zaraz po urodzeniu czy mial takie chlustajace ulewania?
Bo jesli tak to moze miec refluks ...... moj Szym mial:-( ale juz jest ok.....przeszlo mu.....mozesz kupic mleko Enfamil ar jest bez recepty....ja placilam w aptece 5,50 za puszke a w innej to samo mleko bylo po prawie 9e:wściekła/y::baffled:

suszara nie pomoł:no:wcisnęłam mu plantex bo był głodny i wypił:tak:
mam nadzieje ze będzie nam sie dobrze mieszkało w nowych domkach:-)

mój sie nie pręży tylko próbuje zrobić kupke i nie moze,sie wysila i płacze,ja kolek dawno sie pozbyłam:tak:pisałam wczesniej ze miałam dobry syrop na koki specjalnie robiony:tak:

Jak kupki nie moze zrobic to masarz mu zrob,brzucha rzecz jasna i podginaj nozki do brzucha-powinno pomoc:tak:
MArta F tez mam taka nadzieje bo wystraszyłam sie strasznie :-(teraz zasnał na rekach u meza..niewiem czy mam mu podac cos do picia pozniej na noc boje sie zeby sie nieodwodnił biegunki i temperatury niema ale przypomniało mi sie ze dzisiaj kupke miał zielona:confused::-:)baffled:nieiwem czy to kwestia tego mleka ale mysle ze chyba nie:confused: chocia zkto wie moze za wczesnie na 3 jest od 6 miesiecy wiec pomyslałam z ejuz pora:baffled:ale pierwszy raz sie cos takiego zdarzyło boje sie tylko zeby to niebyła tylko jakas infekcja tyle sie słyszy o tych rotavirusach:baffled:no coz zobaczymy co noc pokarze ...napewno bedzie nieprzespana bo bede sie bałą zeby sie nizadławił gdyby znowu wymioty sie powturzyły:-(
Pic mu mozesz dac....a kupy zielone moga byc od tego jak za dlugo "siedza" w jelitach....jak maly nie robil ze 2 dni kupy to zielona moze byc.....ale po Aptamilu tez nie ktore dzieci robia zielone kupy-Szym czasami robil.....
Jak pojdziesz do lekarza i beda Cie zbywac to zapytaj czy to czasami nie refluks i moge podpowiedziec ze na to jest dobry Motilium.....taki syrop....ja dawalam przez dwa tyg.....

Misia kartki rewelka.......

Ostatnia edycja:
Witam wieczorową porą:-)
Misia karteluszki extra!!! Super pomysł! Super model!
Jola.24 trzymam kciukasy oby jutro wszystko poszło sprawnie i aż Ci trochę zazdroszcze tych excytujących chwil gdy wiesz że lada chwila ujrzysz swoje maleństwo

A my z Emiką po powrocie z Pl do mroźnej IE trochę pochorowałyśmy się ale juz jest ok. Tylko w mieszkanku mimo że ogrzewanie chodzi prawie nonstop to ciągle zimno:-(Dobrze że już tabletów nie biore to będe się rozgrzewać grzańcami:tak: No i też myślimy o przeprowadzce, wczoraj oglądaliśmy jedną chatke, nawet spoko ale to jeszcze nie to co mi się marzy. Wolałabym domek z ogródkiem, kominkiem na drzewo a nie gazowym, wielką łazienką.... Ale takie chatki to raczej gdzieś na uboczach a jak się zdarzy coś blisko centrum to cena nie ciekawa No cóż zobaczymy, grunt to nie tracić nadzieii, może kiedyś.. Trochę się rozmarzyłam ale trzea wracać do rzeczywistości, idę zaunduje sobie gorący przysznic (wanny niestety nie pasiadam:-() Dobrej nocki

reklama
Jolu powodzenia jutro :-):-):-):-):-)

Ciąża stanowczo trwa za krótko,dopiero co z pierwszymi pytaniami do nas zawitałaś,a jutro już synek będzie z Tobą i forumowymi ciociami :-D

KasiaIrlandka ja to mam zapłon.Powodzenia po 21 marca w Polszy.Mam tylko nadzieję,że nie zostawisz nas tutaj.:evil:

Margarittę
chyba śnieg zasypał:unsure::oo:

Mąż ogląda jakiś średniowieczny chiński film,czyli to oznaka,że czas na mnie:baffled:

Misia
zdjęcia bomba:cool2:
A my po lekarzu,cała moja trójca chora na antybiotykach.No tak,tylko ja baba muszę się trzymac,nawet Mila cierpi na chorobę kobiecą :szok::-D

Do góry