reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Jak sie kochana urzadzisz koniecznie foty wklejaj!
Jezu mi jeszcze tyle mebli brakuje,co prawda to nie moj dom ale my wynajmujemy nie umeblowany.A dom jest ogromny wiec mam co zagospodarowac.Brakuje mi jeszcze lozek do goscinego,wieszaka nie mam w przedpokoju hih szafek nocnych do lozek,ale w sumie najwazniejsze meble mam,,reszt to pikus tylko trzeba tak czy siak kupic..

Nie draznij glodnej ciezarnej kobiety!:-D

A ja wrocilam ze spaceru i moje dziecko przednio sie bawlo,gralismy w pilke na boisku tylko ze spacer skonczyl sie placzem ,bo moje dziecko sie wylozylo jak dlugie w samo bloto i nie powiem jak wygladal.Ale nie plakal z tego powodu ze sie wyolyzl bo wstal i dalej gral tylko z tego powodu ze powiedzilam ze czas do domu:-D
Zapraszam serdecznie+uuuu...zapach sie rozniosl po calym domku

reklama
Dziewczynki,dziękuję w imieniuKaroliny,przekażę pozdrowionka na pewno:tak:
Męczy ją,biedną gorączka,tzn.jak podadzą jej leki to gorączka spada,jak tylko leki przestają działać,skacze do 38-39 st.:-(Leży pod kroplówką
A u nas jakaś mgła za oknem się porobiła:baffled:
lubiczanko:zaraz jestem na tej drożdżówce,:-Da ten link na Dafta,możesz jeszcze raz podać bo nie wyświetla żadnego konkretnego mieszkanka?A widzę,ze dzięki klawiaturce plusujesz na całego:-D
Wyrobiłam się ze wszystkim,ale czym tu się chwalić jak już 16:30:sorry2:
Jutro służba:tak:A Dylan w czasie tej świątecznej przerwy zaczął chodzić więc będę miała ciekawie:-D

Ostatnia edycja:
Madbebe- fajna chatka ale ja bym sie zalamala, mieszkajac na wiosencji...:tak:;-) Fajnie- ogrodek, warzywka i takie tam, ale ja zwierze stadne jestem, a tam to juz bym nikogo nie ujrzala pewnie ze znajomych;-) Cena- genialna!! A. az pozazdroscil...:tak:

Jak sie Al obudzi idziemy robic sesje zdjeciowa bo potrzebuje zrobic kartki na te dni Babci i Dziadka:-)
ja tam nie lubie zbednych halasow i wole miec irlandzkich sasiadow i kawal podworka tez :-) Nie ma co zazdroscic bo teraz jest w czym wybierac-ceny spadly.A do znajomych zawsze mozna podjechac:tak:pewnie Twoj A.tez by z checia wybyl na country side,ale jako ze Ty 'miastolubna'...;-)

Wszystkiego dobreho i szybkiego powrotu do zdrowia dla Karolinki:tak: oby tylko straszyli:baffled:

Juhuuuuuuuuuuuuu:-D:-D:-D:-D:-D udało się :-D:-D:-D:-D pobiłam 3 inne aplikacje na apartament który chciałam :tak::tak::tak: jestem przeszczęśliwa:-D:-D:-D:-D
chatkę wysprzątałam, choinkę złożyłam , zrobiłam totalny eksperyment na obiad:szok: a jak się okazało coś pysznego wyszło :tak::-):-) zaraz po dokładkę pójdę :-D:-D:-D
Byli nawet oglądać moją chatkę ale odległość ich zraziła:-( za daleko od centrum a to tylko kilka km ehhh:sorry2: no ale kilka tel. jeszcze miałam więc może ktoś się znajdzie :tak:

http://www.homeseekers.ie/properties.php?id=546

Ostatnia edycja:
ja tam nie lubie zbednych halasow i wole miec irlandzkich sasiadow i kawal podworka tez :-) Nie ma co zazdroscic bo teraz jest w czym wybierac-ceny spadly.A do znajomych zawsze mozna podjechac:tak:pewnie Twoj A.tez by z checia wybyl na country side,ale jako ze Ty 'miastolubna'...;-)

Ja tez taka jestem,szukalismy domow poza miastem.Wcale by mi to nie przeszkadzalo.Szukalismy przede wszystkim domow wolnostojacych.Ale udalo sie nam trafic na dom poza miastem ale tak fajnie bo na nogach spoko dochodze w 20 minut.Wiec prwie w miescie hihh No a osiedle samych ludzina poziomie.Jezu jaki tu spokoj jest,az wygladam czasem czy ci ludzie sa czy nie:-D
Ale mielismy do wybou jezcze jeden dom nowiusienki juz zupelnie poza miastem jakies 15 kilometrow zupenie w miejscu gdzie tylko stal jeszcze jeden dom.Pustka zupelna.Ale za daleko troszke do przedszkola,wozic malego i przywozic nie chcialo by mi sie codziennie w przyszlym roku.Ale jestem jak najbardziej za takimi domami z prywatnoscia.Ja uwielbiam zupelna prywatnosc..

Hej
Ja wpadlam sie tylko przywitac i zyczyc milego dnia, bo nic badziej interesujacego nie wymysle:tak:
Ty jeszcze tutaj:szok: wyganiaj ta dzidzie szybciutko!;-)

Misia znow mi sie snilas:sorry2:zreszta Twoi mezczyzni rowniez;-):-)
Czy Ty kazdego czestujesz likrem?:-D
A swoja droga pyszny byl.....
Heh cos nie mialas wprawy do ululania Alexa,jakas taka nie zdarna bylas,dzwonilas po A zeby przyszedl uspic Alexa....a pozniej sie okazalo ze Ty pijana bylas.....
A sie wkurzyl ze sie opilas a mial bukiet roz dla Ciebie i je wszystkie w koncu do kosza wyrzucil:-D:-D:-D

Bylam na poczcie a potem w sklepie....chleba na polkach brak....no wzielam dwa ostatnie....ludzie przychodzili i brali bagietki albo jakies bulki...jakie kolwiek....warzyw praktycznie zero...owocow tez :szok:.....masakra...gadalam z kolezanka co pracuje w tym sklepie mowila ze maja straszny ruch ze wszyscy u nich kupuja bo kazdy boi sie jechac do marketu bo slisko....robia zakupy na zapas bo nie wiadomo co dalej:baffled:...... u nas podobno bylo -16 w nocy a nad ranem cos kolo -10......
masakra

Moj Szym dzis przeszedl prawie cala kuchnie sam a pozniej pokoj....oczywiscie go asekurowalam zeby sie nie wywalil....jeszcze sioe chwieje ale mysle ze to kwestia paru dni

reklama
Tichonek-wklejam,mam nadzieję,że będzie ok Daft.ie : Search Results[cc_id]=c18&s[a_id][0]=1375&s[route_id]=&s[a_id_transport]=0&s[street_name]=&s[txt]=&s[mnp]=&s[mxp]=&s[bd_no]=4&s[pt_id]=&s[move_in_date]=0&s[lease]=&s[furn]=0&s[npt_id]=&s[days_old]=&s[single_beds]=&s[double_beds]=&s[twin_beds]=&s[agreed]=&s[search_type]=rental&s[transport]=&s[advanced]=&s[price_per_room]=&s[refreshmap]=1&offset=10&limit=10&id=801046,nie,nie jest ok:(
teraz- http://www.rent.ie/houses-to-let/Kilbarron-Nenagh-Co-Tipperary/801046/

Ostatnia edycja:
Do góry