reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam laski wieczorowa porą
Pauletta fajna chatka:)
Trzymam kciuki za Karolcie oby wszystko było ok!
My dzis z Olivierem pieklismy pierniczki pycha wyszły:) Ja uwielbiam słodycze a takiej domowej roboty to juz wogóle:)
Pózniej poszłam paznokcie zrobic hi cos dla odmiany..:)
A teraz czekam na Na wspolnej w kominku sie pali i jest goraco, znajomi u nas siedza dzieci rysuja w kuchni wiec luzik:)

Dziewczyny to jutro Busy Bees o 11 ???? Przyniose ciasteczka hihi
Buziaki

reklama
Temat domow wciazna tapecie jak widze.U nas takie domki chodza w granicach od 800 do 120o nawet.
Jezzuu najadlam sie zielonej faoslki raz a potem powiedzialam mezowi z enie chce obiadu chce znow fasolke hih i brokuly.Noo niepowiem jak sie teraz czuje..chyba eksploduje hih A teraz wyslalam go po truskawki bo jutro na sniadanie zamierzam zjesc owsianke ze swierzymi truskawkami.
Alez mam zachcianki ihh a biedny J kursuje w te i spowrotem,

Hej Babeczki mam dzisiaj straszny problem moj filip wymiotuje dzisiaj juz 4 raz wogule ciagle płacze i jest marundy niewiem co sie dzieje od rana dostał tylko mleko wiec niewiem bo wogole niechce jesc teraz znmowu strasznie wymiotował:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(niewiem co mam robic jak mu masuje brzuszek to sie troche uspokaja jakos bardzo nie płącze ale widac ze cos jest nie tak od 2 dni zmeniłąm mu mleko na Aptamil 3 czy mozliwe ze to od niego sie zatruł moze jest za ciezkie?doradzcie cos prosze bede wdzieczna jutro chyba pojde z nim do lekarza
kurcze moze rzeczywiście to od tego mleka:confused:mam nadzieje ze to nic poważnego:tak:
Temat domow wciazna tapecie jak widze.U nas takie domki chodza w granicach od 800 do 120o nawet.
Jezzuu najadlam sie zielonej faoslki raz a potem powiedzialam mezowi z enie chce obiadu chce znow fasolke hih i brokuly.Noo niepowiem jak sie teraz czuje..chyba eksploduje hih A teraz wyslalam go po truskawki bo jutro na sniadanie zamierzam zjesc owsianke ze swierzymi truskawkami.
Alez mam zachcianki ihh a biedny J kursuje w te i spowrotem,
ja wcinałam fasolke po bretońsku:sorry2:
a zdjęciami sie napewno pochwale jak juz wykończymy wszystko:tak:

to moze sprobuj z ta suszarka i goracymi pieluszkami:tak::-)fajnie - my tez w nastepny weekend juz bedziemy w nowym domku,ciesze sie razem z Toba:-)
suszara nie pomoł:no:wcisnęłam mu plantex bo był głodny i wypił:tak:
mam nadzieje ze będzie nam sie dobrze mieszkało w nowych domkach:-)
Tichonku,ojej az mnie ciarki przeszly....oby to nic strasznego....normalnie mi lzy w oczach stanely....:-( duzo zdrowka zycze dla Karolinynicoli.

Marta juz pisalam Ci ze moj Szym tez taki byl.....i uzywalam suszarki;-) pomagala....masuj brzuszek....prasuj pieluche zelazkiem i przykladaj do brzuszka tylko nie na goly a na body....to napewno sa kolki....ja sie meczylam dlugo...przeszly mu jak brakowal mu tydzien do 3 miesiecy,...wtedy juz bylo cacay:-)....

Do Iroli nie mam zastrzezen,wszytskich ktorych znam sa ok...tylko znam jedego buraka.....i to w dodatku mieszakamy z nim....:wściekła/y::baffled::baffled:

Pozniej napisze cos wiecej i poczytam teraz nie mam czasu lece jakies szybkie pranko w rekach zrobic poki maly lula......
mój sie nie pręży tylko próbuje zrobić kupke i nie moze,sie wysila i płacze,ja kolek dawno sie pozbyłam:tak:pisałam wczesniej ze miałam dobry syrop na koki specjalnie robiony:tak:

tichonku ta temperatura brzmi niedobrze razem z tymi badaniami,mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze z Karoliną

El@- a moze maly jest przeziebiony? Czasem dzieciaki wymiotuja jak sa chore. Jak bylam w PL z Alem to on wymiotowal po kazdym posilku. Na wizycie u pedi okazalo sie, ze A jest chory.... a ja nawet nie wiedzialam!! Nie mowie, ze u Ciebie to tez to ale moze moze....nie wiem ale jak mu sie nie polepszy to przeszlabym sie do lekarza:-)

Kamcia
- to juz wiem po kim OLi tak uwielbia slodycze!!:-):tak:

A ja sie bardzo ciesze bo kolega A z pracy poza tym, ze jest ochroniarzem jest tez fotografem i powiedzial, ze w ramach prezentu slubnego dla nas zrobi nam foty w czasie slubu i mala sesyjke po! Strasznie sie ciesze, bo nie mielismy miec nic takiego, a tu prosze suprise!! :-)
Coraz bardziej zaczynam o tym wszytskim myslec....
Tyle rzeczy trzeba przygotowac. Slub w czwartek, chrzciny w niedziele i przez te kilka dni wszyscy beda u nas mieszkac.!!! Trzeba nakarmic itp...gotowania mam po pachy. Jestem wlasnie na etapie zastanawiania sie nad menu na obiad weselny, a potem na przyjecie po chrzcinach Ala! Ja sie chyba zastrzele;-)

A tymcazsem nie obejrzalam Na Wspolnej bo Ala usypialam....:baffled: Jutro zobacze sobie powtorke! HA!
A ogladacie Majke?

MArta F tez mam taka nadzieje bo wystraszyłam sie strasznie :-(teraz zasnał na rekach u meza..niewiem czy mam mu podac cos do picia pozniej na noc boje sie zeby sie nieodwodnił biegunki i temperatury niema ale przypomniało mi sie ze dzisiaj kupke miał zielona:confused::-:)baffled:nieiwem czy to kwestia tego mleka ale mysle ze chyba nie:confused: chocia zkto wie moze za wczesnie na 3 jest od 6 miesiecy wiec pomyslałam z ejuz pora:baffled:ale pierwszy raz sie cos takiego zdarzyło boje sie tylko zeby to niebyła tylko jakas infekcja tyle sie słyszy o tych rotavirusach:baffled:no coz zobaczymy co noc pokarze ...napewno bedzie nieprzespana bo bede sie bałą zeby sie nizadławił gdyby znowu wymioty sie powturzyły:-(
moze wróc na te poprzednie mleko:tak:ja tez karmie butlą pierwszy raz i za bardzo sie nie znam ale jak sie rozchorował po tej zmianie to moze to jest przyczyna:confused:

Zycze szybkiego powrotu do zdrowia Karolina i oby okazalo sie, ze to tylko wirus!!!

misia masz jeszcze troszke czasu, najwazniejsze to dobrze sie zorganizowac!Mozesz sobie za wczasu narobic np krokietow z czyms i zamrozic, to juz 1 danie. Im wiecej bedziesz miala wczesniej przygotowane, tym mniej roboty dla Ciebie pozniej!

Mnie nie bedzie w busy bees :-( Z czescia od auta dopiero dzis dzwonili, ze jest juz do odebrania, wiec rano samochodu jeszcze nie rusze. M pojedzie po czesc,ale chyba jutro popoludniu dopiero, wiec niestety odpadam. A ja wykonczylam dzis torta dla meza, wyszedl mniamusny, wkleje zdjecie potem, bo jeszcze nie przerzucilam z aparatu.

Wlasnie skonczylam wykonywac kartki na Dzien Babci i Dziadka. Pochwale sie wam...a co!

Załączniki

• dzien babci i dziadka.jpg
    dzien babci i dziadka.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 76
  • dzien babci i dziadka 2.jpg
    dzien babci i dziadka 2.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 69
  • dzien babci i prababci.jpg
    dzien babci i prababci.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 73
Ej dziewczynki lipa wyszła :-( ja nie mogę jutro do busy bees bo w tym czasie będę pierwsze formalności w agencji załatwiać :tak::-) frog też za bardzo nie może bo mały jej pociągający:-( to mam taką nieśmiałą propozycję co by przełożyć spotkanko na następny tydzień i tak w godz 12-13 aby przedszkolaki też mogly być z nami co Wy na to?? kamcia??

reklama
Do góry