reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam:-)

nocka w miare przyzwoita:tak:co 2 godziny 120ml:szok:ale to norma:sorry2:teraz kupie mleko dla extra hungry babies:tak:boje sie tej zmieny ale nie mam wyjścia bo nawet w dzień nie moge z nim dalej pojechac bo zaraz głodny:baffled:

ewelcia ja mu masuje brzuszek i nóżkami tez uciskam,czasem pomaga ale nie zawsze i musze użyć termometru a i to wczoraj wieczorem nie pomogło:no:

wczoraj stary pomalował nasz pokój na bordowo:-Dwyszło świetnie:-)kurcze tylko powoli to idzie:-(dopiero 2 pokoje pomalowane:-(no ale K maluje tylko 3 godziny dziennie:sorry2:

dzisiaj do Cork po córke czas jechac:tak:bez ogrzewania w samochodzie:wściekła/y:a teraz jest u nas -9:szok:oczywiście mój złom nawet nieodpalił(lubiczanka kupie kable to ci zwróce twoje bo są w codziennym użytku:sorry2:dzięki;-))

miłego dnia:cool2:

reklama
witam:-)

nocka w miare przyzwoita:tak:co 2 godziny 120ml:szok:ale to norma:sorry2:teraz kupie mleko dla extra hungry babies:tak:boje sie tej zmieny ale nie mam wyjścia bo nawet w dzień nie moge z nim dalej pojechac bo zaraz głodny:baffled:

ewelcia ja mu masuje brzuszek i nóżkami tez uciskam,czasem pomaga ale nie zawsze i musze użyć termometru a i to wczoraj wieczorem nie pomogło:no:

wczoraj stary pomalował nasz pokój na bordowo:-Dwyszło świetnie:-)kurcze tylko powoli to idzie:-(dopiero 2 pokoje pomalowane:-(no ale K maluje tylko 3 godziny dziennie:sorry2:

dzisiaj do Cork po córke czas jechac:tak:bez ogrzewania w samochodzie:wściekła/y:a teraz jest u nas -9:szok:oczywiście mój złom nawet nieodpalił(lubiczanka kupie kable to ci zwróce twoje bo są w codziennym użytku:sorry2:dzięki;-))

miłego dnia:cool2:
Spokojnie,bez pośpiechu.Jak na razie-odpukać,mnie nie są potrzebne:blink:
A tak w ogóle witam
Kurczę,jak przymroziło,nawet mi się nie chce na dwór wychodzić...masakra jakaś....Uciekam życząc miłego dnia(Dadzię mimo wszystko do przedszkola trzeba odstawić).

Witam!
Co Wy?Śpicie jeszcze?Jeszcze chyba nigdy nie byłam 3-cia:-)
U nas -7st.:szok:i przed chwilą sypał śnieg.Wszystko ładnie,pięknie,ale ja muszę iść do Dylana:baffled:,jak się nie rozjadę po drodze,albo śnieg mi oczu nie zasypie to będzie dobrze:sorry2:A tak mi się chce iść,że szok:dry:,idę oko malnąć(w sam raz na ten śnieg),ubrać się i lecimy:tak:

KasiaIrlandka ja to mam zapłon.Powodzenia po 21 marca w Polszy.Mam tylko nadzieję,że nie zostawisz nas tutaj.:evil:

Margarittę
chyba śnieg zasypał:unsure::oo:
A my po lekarzu,cała moja trójca chora na antybiotykach.No tak,tylko ja baba muszę się trzymac,nawet Mila cierpi na chorobę kobiecą :szok::-D
Ania - bede tesknic i plakac, i ofkors Was nie zostawie :D internet jest wszedzie (mam nadzieje ze w mojej wioseczce tez :D)
Zdrowka zycze :)

Tichonek-teraz zacznie się konkurencja"kto pierwszy";-):-D...Ale jak dzieciątko do przedszkola rusza to mamunia zawsze do bb zagląda(przynajmniej ja tak mam-zupełny automat:śniadanko dla dzieci ,ubieranko,bb:tak:)
KasiuIrlandko-podejrzewam,że w nawet największej dziurze w pl internet chodzi lepiej niż tu(i w nie koniecznie dziurze)-moi rodzice są doskonałym tego przykładem
Misia-zapomniałam,ale pochwalić muszę-karteczki 1-sza klasa:tak:
A widzę,że temat domków i przeprowadzek jest u nas na forum na czasie...Zobaczymy jak się dogadamy z naszym landlordem(bo18-go kończy się nam umowa).Na wszelki wypadek też się rozglądam za chatką-oczywiście jak na złość nic specjalnego nie ma:no::dry:
U nas(tzn u mnie na górce)-8...Nawet nie chcę sobie wyobrażać ile było w nocy...U MartyF musiałam szyby odmrażać(dzięki wielkie),bo Dadzię odwiozłam z wyskrobaną dziurką na szybie:baffled:
A teraz uciekam ,bo z Dawidkiem cieszymy się soba nawzajem korzystając z ostatnich dni wolnego.

Ciao Dziewczynki!

Sluchajcie, gdzie kupowalyscie wdzianka na chrzest w Galway? Jakis bialy garniturek czy cos...
Jakos tak nie rzucilo mi sie w oczy nigdzie i nie wiem gdzie szukac za bardzo. Jakos nie sezon na biale ubranka i zaczynam sie stresowac, ze nie znajde..:tak:

Hej dziewczynki

Witam wieczorową porą:-)
Misia karteluszki extra!!! Super pomysł! Super model!
Jola.24 trzymam kciukasy oby jutro wszystko poszło sprawnie i aż Ci trochę zazdroszcze tych excytujących chwil gdy wiesz że lada chwila ujrzysz swoje maleństwo

A my z Emiką po powrocie z Pl do mroźnej IE trochę pochorowałyśmy się ale juz jest ok. Tylko w mieszkanku mimo że ogrzewanie chodzi prawie nonstop to ciągle zimno:-(Dobrze że już tabletów nie biore to będe się rozgrzewać grzańcami:tak: No i też myślimy o przeprowadzce, wczoraj oglądaliśmy jedną chatke, nawet spoko ale to jeszcze nie to co mi się marzy. Wolałabym domek z ogródkiem, kominkiem na drzewo a nie gazowym, wielką łazienką.... Ale takie chatki to raczej gdzieś na uboczach a jak się zdarzy coś blisko centrum to cena nie ciekawa No cóż zobaczymy, grunt to nie tracić nadzieii, może kiedyś.. Trochę się rozmarzyłam ale trzea wracać do rzeczywistości, idę zaunduje sobie gorący przysznic (wanny niestety nie pasiadam:-() Dobrej nocki

Jolu powodzenia jutro :-):-):-):-):-)

Ciąża stanowczo trwa za krótko,dopiero co z pierwszymi pytaniami do nas zawitałaś,a jutro już synek będzie z Tobą i forumowymi ciociami :-D

KasiaIrlandka ja to mam zapłon.Powodzenia po 21 marca w Polszy.Mam tylko nadzieję,że nie zostawisz nas tutaj.:evil:

Margarittę
chyba śnieg zasypał:unsure::oo:

Mąż ogląda jakiś średniowieczny chiński film,czyli to oznaka,że czas na mnie:baffled:

Misia
zdjęcia bomba:cool2:
A my po lekarzu,cała moja trójca chora na antybiotykach.No tak,tylko ja baba muszę się trzymac,nawet Mila cierpi na chorobę kobiecą :szok::-D

Dziekuje za slowa otuchy
zazdroscisz:szok: Ja umieram ze strachu, czym blizej tym gorzej
anineczkamasz racje czas biegnie nieublaganie:tak:

No to byloby na tyle, trzymajcie za mnie kciukasy, odezwe sie jak tylko bede miala mozliwosc:tak:

reklama
Do góry