reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Didi Martuska jak tam dzieciaczki pierwszy dzien w przedszkolu??
Witam sie:happy2:
moniadan Tak jak mi piałas wczesniej Juleczka dala rade weszla do przeczkola i odrazu pobiegła sie bawiec wiec mnie stres minoł bo moja corcia dala rade.;-)
MisiaJak noga?
Pauletta fajnie by bylo z tym spotkankiem za tydzień.

reklama
Jola powodzenia!To juz jutro..Wow.:-):-)
Misia ja jakies stroje do chrztu widzialam w little angels na terrylandzie,ale co dokladnie to sie nie przygladalam..:sorry2:Ja zamawiam z Polandii,wlasnie czekam na przesylke:tak:

Ostatnia edycja:
Hejka
jola bedzie ok, wiem co mowie bo chyba nie ma takiej drugiej panikary jak ja:-D:-D:baffled: jak sie zacznie to nie myslisz o niczym tylko o swojej kruszynce i zeby ja jak najszybciej zobaczyc, apozniej to juz sie nic nie pamieta:tak::-D trzymam kciukasy i czekam na wiesci:tak:don't worry be happy

ahhh Ksiuirlandko ja tez Ci troszeczke zazdroszcze:-), jak mawiaja - dom jest tam gdzie jest sie szczesliwym, wiec zycze duzo szczescia po powrocie do kraju i mam nadzieje ze bedziesz zagladac i zdawac relacje jak to tam jest po powrocie;-)ahhh zapachnialo wiosna.........:-D

Ela i co byals u lekarza? Jak synek?
Marta a u Ciebie jak tam? probowalas czopkow glicerynowych? U nas pomagal plantex:tak:
Lubiczanka ales Ty ulozona:-D:-D wszystko jak w zegareczku:-D
Monia jak masz nerwa to sie bujnij z gorki na saneczkach na kawe do mnie;-)
Misia kartki extra no ale jakie mialyby byc jak model pierwsza klasa;-):-)
Anineczka jak tam chinski film skonczyl sie kamasutra?????:-D;-):-D

Czesc dziewczynki.Widze ze dzis ruch od rana.
Jola ja tez trzymam kciukasy,bedzie git.
Ja dzis mam wizyte u GP ;-) Mdlosci sie skonczyly,przynajmniej te kolosalne,ale mam problemy jelitowe.Co nie zjem to mnie rozsadza jak balon.Jem sliweczki,jabluszka,pelnoziarniste chlebki,ziarna i nie pomaga..
Cokolwiek wsadze do pyska mam kamien na zoladku i napompowana jestem jak pilka i mam wrazenie ze odlece heheh.Dobra uciekam cos zrobic w domciu, i zupy musze dwie zrobic bo maz chce krupnik a mi zaszkodzi i musze sobie ogorkowa zrobic..Ech oo a dla dziecka jeszcze cos wymyslic bo ten to wogole zupy tylko dwie rosolek i pomidorowa..

Hejka
jola bedzie ok, wiem co mowie bo chyba nie ma takiej drugiej panikary jak ja:-D:-D:baffled: jak sie zacznie to nie myslisz o niczym tylko o swojej kruszynce i zeby ja jak najszybciej zobaczyc, apozniej to juz sie nic nie pamieta:tak::-D trzymam kciukasy i czekam na wiesci:tak:don't worry be happy

ahhh Ksiuirlandko ja tez Ci troszeczke zazdroszcze:-), jak mawiaja - dom jest tam gdzie jest sie szczesliwym, wiec zycze duzo szczescia po powrocie do kraju i mam nadzieje ze bedziesz zagladac i zdawac relacje jak to tam jest po powrocie;-)ahhh zapachnialo wiosna.........:-D

Ela i co byals u lekarza? Jak synek?
Marta a u Ciebie jak tam? probowalas czopkow glicerynowych? U nas pomagal plantex:tak:
Lubiczanka ales Ty ulozona:-D:-D wszystko jak w zegareczku:-D
Monia jak masz nerwa to sie bujnij z gorki na saneczkach na kawe do mnie;-)
Misia kartki extra no ale jakie mialyby byc jak model pierwsza klasa;-):-)
Anineczka jak tam chinski film skonczyl sie kamasutra?????:-D;-):-D
:-D

Nie no-kamasutra-extra!!!!może ja dziś też jakieś chińskie cacko wieczorkiem zapuszczę;-):-D:-D:-D
Co do mojego ułożenia:dry:chciałabym,ale nieeee:happy2:Może z boku tak to wygląda...ale np.od przyjazdu z zakupów siedzę w czapce:baffled:-ale to pewnie nie z roztrzepania,ale z tej jakże"goracej"atmosfery.brrrrr.
a teraz znowu uciekam,bo 1-zaraz po Dadzię trzeba się szykować,2-nakarmić(najpierw obudzić)Danielka,3-dokończyć naklejanie z Dawidkiem...I wszystko w odwrotnej kolejności...
Jolu-NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ
Misia-ja też zamówiłam z pl....właściwie,to moja siostra,która jest chrzestną kupuje(bo u nas jest taki zwyczaj),a ja dokupiłam okrycie wierzchnie...
Gastone-wykorzystuj ,że jesteś w stanie błogosławionym i sobie nie żałuj...Udanej wizytki u gp...:tak::-D

Witam i ja
witam się i ja :blink:ja dzisiaj od rana mam jakiegoś nerwa:wściekła/y: i cholera wie od czego :wściekła/y:
Moze hormony a moze juz noga przebierasz by sie przeprowadzac

Ciao Dziewczynki!
Sluchajcie, gdzie kupowalyscie wdzianka na chrzest w Galway? Jakis bialy garniturek czy cos...
Jakos tak nie rzucilo mi sie w oczy nigdzie i nie wiem gdzie szukac za bardzo. Jakos nie sezon na biale ubranka i zaczynam sie stresowac, ze nie znajde..:tak:

Misia ubranka do chrztu na pewno beda w Little Angles, ale polecam poszukac na Allegro badz w sklepach internetowych. Wybor slodki i co najwazniejsze duzy

Hej dziewczynki
Dziekuje za slowa otuchy
No to byloby na tyle, trzymajcie za mnie kciukasy, odezwe sie jak tylko bede miala mozliwosc:tak:

Trzymaj sie kochana zobaczysz wszystko pojdzie jak po masle i niedlugo malenstwo bedzie w twoich ramionach

Pauletta fajnie by bylo z tym spotkankiem za tydzień.

No ja rowniez jestem za niestety mlody z glutami po pas i strasznie kaszle wiec zis przepraszam ale odpadlismy ze spotkanka. Szkoda bo tak sie cieszylam ze nie salony nasze pociechy beda roznosic

A u mnie jak juz wspomnialam mlody chory, strasznie kaszle ja tez cos nie za wyrazna. No coz znow uziemiona jestem. A tak fajnie rok mi zaczal....no coz nic nie moze trawac wiecznie.
Ide zrobic syropek z cebuli i wszamie kanapke z czosnkiem i mam nadzieje ze to cosik pomoze.
Milego dnia wszystkim

Ach gapa ze mnie Misia kartki wypasione, bardzo mi sie podobaja szczegolnie ten model;-):-D, a tobie KasiuIrlandko wszystkiego dobrego wraz z nowym startem w Pl, jak pisala Agusiek dom jest takm gdzie czujemy, ze to DOM.

Witajcie dziewczyny.Na tym portalu jestem zarejestrowana juz jakis czas,ale czesciej Was podczytuje jak sama cos pisze.Jezeli juz to na Mamy z Dublina.Ale tam jakos strasznie cicho...Czasami czytajac rozne wypowiedzi mam wrazenie,ze wszystkie jestescie takie mlode,tylko ja taka stara mama.Mam syna ktory ma juz 18lat,a teraz we wrzesniu urodzilam drugiego.Macius ma 3mc i troche.Jakie to zycie przynosi nam niespodzianki,nawet sami nie wiemy kiedy...Mieszkam w Dublinie,ale daleko od centrum i nie bardzo mam kontakt z innymi mamami.Zasypalo nas sniegiem,wiec i na spacerki ciezko wychodzic.Moze na tym forum znajde jakas bratnia dusze?Co czasami mozna bedzie ponazekac i wygadac sie,a nie ciagle do poduszki.pozdrawiam:-(

reklama
ewa72 Witaj i rozgośc się ;-):tak::tak:
A gdzie dokładnie mieszkasz? Bo jest tutaj chyba kilka dziewczyn z Dublina.
Czy starszy syn jest tutaj z Wami?
Jak maluszek ma na imię? Zrób sobie suwaczek ;-)

Agusik kamasutry nie było.Wstyd się przyznac,ale nie znam się na niej :szok::sorry2::-D
Za to w łóżku ponarzekałam na to,że w Lidlu nie kupiłam gofrownicy :-D
Bo M tak długo się zbierał od rana by mnie zawieźc do sklepu,że zawitaliśmy po 18:00 i jej już nie było.
Taka prośba jak któraś z Was będzie w Lidlu rozejrzyjcie się czy są gofrownice u was bo się strasznie napaliłam na nią.

Frog łączę się w bólu bo moje też chore no i zdrówka życzę.

Misia ja kupowałam gajerek wraz z koszulą na chrzest w Next.Fakt,że był on beżowy.A to było dla Antka.
A dla Matta kupiłam białą koszulę w Next i beżowe dżinsy i młody też wyglądał elegancko ;-)

KasiuIrlandko takiej odpowiedzi właśnie oczekiwałam :-D

Tichonku masz jakieś wieści od Karolinynicoli?

Do góry