lubiczanka
Fanka BB :)
A ja taka zakręcona jestem-z resztą tu my wszystkie jesteśmy mamunie,wiięc takiej strasznej gafy nie walnęłam(ale i tak karolinęnicolę przepraszam za wpadkę)Dzień doberek;-)
U nas ciemno jakby to 17-ta byłaŚnieg pada,wiatr wieje,ze szok!Całą noc tak wył,że aż ciary przechodziły po plecachDobrze,że ja wczoraj do tego lekarza szłam a nie dziś bo piękną drogę bym miała,z buta i jeszcze z Radkiem,wygwizdałoby nas na wszystkie strony
Wyniki badań dopiero za tydzieńMamęnicolęKarolinęnicolę
A ja,dziękuję,już dużo lepiej,tylko katar mi został,ale i tak w delikatniejszym wydaniu niż wcześniej
Boszsz...nawet mi nic nie mówcieMój Radek od poniedziałku idzie do przedszkola,mam stracha jak 150!Jestem pewna na 99%,że będzie ryczałJuż prosiłam P,żeby wziął wolny dzień wtedy bo ja nie wiem jak to przeżyjęI tak roboty w styczniu maleńko mają,może jeden dzień offa wziąć.Bo mój Radek jest taki cwany i wygadany jak się czuje pewnie i jest wśród znajomych.Ostatnio,przed świętami kilka dni mi truł,że chce jechać kolejką w Dunnesie(taką świąteczną),więc byliśmy na zakupach,P zapłacił,wsadził go,inne dzieci powsiadały,kolejka ruszyła a ten w rykWszystkie dzieciaki się cieszyły,machały do rodziców(dodam,ze wszystkie młodsze od Radka),a ten jak syrena.Tak płakał,że odgłosów kolejki słychać nie było,tylko jego wycieA dzieci do mnie:What's wrong with him?
Tak więc,obawiam się,że jak tylko znikniemy mu z pola widzenia lub pani przemówi do mojego dziecka będzie rykotPowaga,mam takiego stresa
Wolfia-ale zaszaleliście z prezentem-cacuszko.To teraz zapewne od tv nie odchodzicie;-)