reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dziewczynki.
Kiedy w IRL obchodzony jest dzien Babci i Dziadka? Wiecie moze bo nie moge sie doszukac...
A jak tam wasze pociechy cos kombinujecie na nasze dni dziadkow? Bo to juz za chwile!
Ja bede cykac Alowi fote z serduchami i zrobie kolaz. Potem zrobie z tego kartki. Odbije jego raczke i wysle:-) Ale nie wiem czy Irlandcy Dziadkowie tez juz teraz obchodza to Swieto czy w jakims innym terminie.

A wogole Madbebe- pytalas o kawe do ekspresu. Ja uzywam Jacobs (zielona)- do dostania tylko w polskim sklepie. W irlandzkim jak juz musze kupic to najbardziej lubie Lavazze:-)

anineczka ja tez miała gości od 21 do wczoraj:-)ale w przeciwieństwie do ciebie przybyło mi kaski (z chrztu:-))i mój K chciał sie podlizać i kupiliśmy 42 calowego samsunga:-)

mały dalej sie drze:baffled:a ja padam z nóg:-(
No to zaszaleliscie z Tv:-)
mojego Szymka kaska ze chrzcin lezy na koncie-ma osobne!
JAk pojedziemy do PL to znow mu jakas kwote wplacimy:-);-)

MartaF muszę koniecznie jakieś chrzciny zorganizowac :-D:-D
Tylko juz nie mam kogo bo dzieciaki ochrzczone :dry:
Starajcie sie o core;-)

No jak tak dalej bedzie sypal snieg i mroz trzymal to oglosza kleske zywiolowa

No to zaszaleliscie z Tv:-)
mojego Szymka kaska ze chrzcin lezy na koncie-ma osobne!
JAk pojedziemy do PL to znow mu jakas kwote wplacimy:-);-)

Starajcie sie o core;-)

No jak tak dalej bedzie sypal snieg i mroz trzymal to oglosza kleske zywiolowa

Mój Antek zbiera do skarbonki ,ale zanim matce uzbiera na TV to lata świetlne miną :baffled::-D

Gdyby ktoś mi dał gwarancję,że trzecie będzie córą to juz bym do łóżka wskakiwała :-p

No w Anglii to dopiero pada,właśnie widziałam w tv,że ludzie ze sklepów wykupują mleko,żywnośc i karmy dla kotów :-D:-D

Mój już jedzie 1,5 godziny z pracy gdzie zwykle zajmuje mu to 40-50 min :dry:

Misia znalazłam coś takiego:
http://www.slowfoodusa.org/index.php/slow_food/blog_post/celebrate_international_grandmothers_day/

Ostatnia edycja:
Witam laski
Ja chate wysprzatałam uff z pomoca L. Bo sie zaniedbalo przes Świeta no i teraz mam duzo wolnego wiec bede sobie wymyslac zajecia, moze okna umyje czy cos..:)
Chce ciasteczka jutro zrobic z Olivierem bo fajna zabawe mielismy ostatnim razem.
Wczoraj zrobiłam gołabki Łukasz zjadl cała sterte a dzis reszte zamroziłam:)
Nie zazdroszcze dziewczynom w Dublinie taka zima:) W Europie tez jest masakra, nie wiem jak wy ale ja tu mieszkajac odzwyczailam sie od mrozów a tu takie zimno ze tylko w domku przy kominku siedze:)

Miłego wieczoru buziaki

Jestem,jestem dziewczynki i nadal w dwupaku. Zrobili mi megaprzyjemne badanie szyjki znowu:wściekła/y:, do tej pory nie moge dojsc do siebie, brzuch i kregoslup mnie tak napiernicza...
W piatek o 19.30 mam sie zglosic na porodowke, na wywolanie:-( Co zrobic zeby samo sie zaczelo:no:
Dzieki za pamiec milego wieczorku:tak:

Anineczko idz do wrozki:-D;-).....
Do cyganki nie radze...moja ciotka byla ale to juz bylo dawno,miala tak jak Ty dwoch synow i chciala corke .... poszla do cyganki ta mowi zeby sie starali bo na 100 bedzie dziewczynka..... miala miec na imie Anna albo Malgorzata a urodzil sie Grzegorz:-D
Wujo jak byl we Francji to juz pierscionek dla cory i branzoletke zlota kupil,tak sie cieszyl:-Da tu zonk

Jola more sex :)

Oho małż wrócił z drogi.:tak:

Ewelcia kurcze wróżkom też za bardzo nie ufam.A cyganki to szerokim łukiem omijam.
Tak więc raczej poprzestanę na dwójeczce,zwłaszcza,że m i jego brat jak narazie samymi chłopakami strzelają :sorry2:
Kamcia a to,że hotel zamykają na miesiąc to nie będzie nic płatne?A starac się o JB na ten czas nie możesz?
A jak nazywa się Twój hotel?

Jolu yes,more sex :cool2::-D
Ale nie stresuj się już tak.Pomyśl,że w piątek,najpóźniej sobotę spotkasz już się z synkiem. ;-)

reklama
wpadłam miłych snów Wam życzyć....bo Danielek po przespaniu6 godzin nie do zniesienia jest:-(.Ale dobrze,że Was nadrobiłam,bo do jutra pewnie kilka stron przybędzie

Do góry