Hej
Mało mnie tu ostatnio, bo dzieciaków mam "dużo" w domu
A tak poważnie to strasznie się rozleniwiłam przez te Święta
Dopiero powoli dochodzę do rzeczywistości i codziennego życia;-)
A pochwalę się, bo bardzo się cieszę... :-)
Zrezygnowaliśmy z wszelkich drobnych prezentów dla siebie, na rzecz jednego, na dobrych kilka lat;-)
40'' telewizor LCD full HD LE40B650 - LCD - Telewizory | SAMSUNG
Obraz praktycznie nie różni się w ogóle od tego LED UE40B6000, o którym wcześniej myśleliśmy, no i mamy prawie 300e w kieszeni;-)
Wiem, że pobór energii jest różny;-) Dla tego LCD max 150W, a dla LED 105W, ale jak sobie pomyśleliśmy, kiedy by nam się zwróciło to 300e w rachunkach (różnica w cenie między wybranymi modelami) to stwierdziliśmy, że w naszym przypadku gra nie warta świeczki
Poza tym nasz dotychczasowy 21" kineskopowy telewizor pobierał 75W, a ten LCD w trybie oszczędnym zejdzie spokojnie do 100W jak nie trochę mniej;-) Zobaczymy jak to będzie wyglądało w praktyce za dwa miesiące... z najbliższym rachunkiem
Gastone muszę powiedzieć, że robiłam w II dzień świąt kurczaka (zamiast indyka) z pomarańczami wg Twojego przepisu i wyszedł rewelacyjny i jaki soczysty
Pychotka:-):-)
MartaF cieszę się, że już jesteś na etapie urządzania sobie domku;-) Ten narożnik bardzo gustowny i praktyczny - super
Oby Wam się tam dobrze mieszkało w piątkę i na piątkę, bez żadnych problemów i pecha
Lubiczanko całe szczęście, ze już po bólu
Ból zęba to najgorsze co może być
Dobrze, że Danielek był grzecznym Aniołkiem i odciążył troszkę Mamusię
Tichonek zdrówka dla Was
Mam nadzieję, że już powoli Wam przechodzi;-) Mówisz, że Radek aż taki panikarz
Może Was miło zaskoczy swoim pójściem do przedszkola i nie będzie tak źle jak myślisz;-)
Nowy Rok i jak się przedszkolnie zrobiło;-) Ja też myślę o przedszkolu od września, tak na 3-4h dziennie, tylko ja to się jeszcze obawiam jak Victor się zaaklimatyzuje w środowisku typowo anglojęzycznym
Mam nadzieję, że sobie poradzi... dobrze że jeszcze zostało do tego trochę czasu;-)
KasiuIrlandko ależ sobie piękny dzień na powrót wybraliście:-) Ja troszkę zazdroszczę, bo też bym chciała być w PL blisko rodziny. Tylko problem z mieszkaniem/domem, ale może przed 30. nam się uda
Trzeba być dobrej myśli i na razie cieszyć się z tego co mamy tu;-) Tak czy inaczej życzę Wam wszystkiego dobrego, żeby wszystko układało się po Waszej myśli i na Waszą korzyść
:-)
A co z
Anineczką? Gdzie ona się podziewa?;-)
Miłego dnia:-)