aga1401
Grudniowa Mama'06
my mamy za soba wigilie 2004,2006 w irl, wielkanoc 2005,2006,2007 w irl, ale nie ma glupich wigilia 2007 w polsce.powodow jest kilka. pierwsze swieta mojego synusia i beda z babciami ciociami kuzynami kuzynkami i w ogole roczek, nie ma mowy. tutaj nie ma tego klimatu. i niech nikt mi nic nie doradza kazdy ma swoje zdanie a dla nas Boze Narodzenie to najpiekniejsze swieta.
bilety drogie, nikt nie mowil ze beda tanie, co rok wiadomo ze swiata to biznesowe szalenstwo a bilety przyprawiaja o zawrot glowy, zabukowalam szybciej, bylo nie tak zle.a teraz zostaje po godzinach troszke w robocie i sobie to drabiam.
sylwestrowe balety. juz mam zabukowane. ach. co tu bede sie rozpisywac, no nie ma u mnie zadnego za zebym zostawala tutaj.
moze dlatego ze nastawiona jestem tylko na 3 letni pobyt tutaj.
ja tez nie wiem aneczka za jaki wynik trzymac kciuki.
testy sa w aptekach i jest wybor. kup 2 dla pewnosci.
u lekarza wiem ze tez robia za darmoche. tak czy siak trzymam kciuki
ja jeszcze raz zycze milych wakacji. ale faktycznie pogoda jest dosc fajna w irlandii. w polsce ponoc zimno. no ale lecimy. na wesele i na grzyby.
nie tak na serio to dogladnoc budowy, kupic material i przy okazji weselicho.
ale dzis piekna pogoda u nas.
ocean wzburzony, pieknie:-)
bilety drogie, nikt nie mowil ze beda tanie, co rok wiadomo ze swiata to biznesowe szalenstwo a bilety przyprawiaja o zawrot glowy, zabukowalam szybciej, bylo nie tak zle.a teraz zostaje po godzinach troszke w robocie i sobie to drabiam.
sylwestrowe balety. juz mam zabukowane. ach. co tu bede sie rozpisywac, no nie ma u mnie zadnego za zebym zostawala tutaj.
moze dlatego ze nastawiona jestem tylko na 3 letni pobyt tutaj.
ja tez nie wiem aneczka za jaki wynik trzymac kciuki.
testy sa w aptekach i jest wybor. kup 2 dla pewnosci.
u lekarza wiem ze tez robia za darmoche. tak czy siak trzymam kciuki
ja jeszcze raz zycze milych wakacji. ale faktycznie pogoda jest dosc fajna w irlandii. w polsce ponoc zimno. no ale lecimy. na wesele i na grzyby.
nie tak na serio to dogladnoc budowy, kupic material i przy okazji weselicho.
ale dzis piekna pogoda u nas.
ocean wzburzony, pieknie:-)