reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
He Aneczka 81 fajnie mysmy jeszcze nie byli na Ring of Kerry daleko to od Corku my jak pogoda to nad morze jedziemy dzieci sie wybiegaja po plazy zawsze cos innego:) niz podworko.
A z Szymonkiem nie bylam jeszcze u lekarza az zla jestem moj maz zapomnial umowic nas na wizyte to i tak on musi jechac z malym ja z dziewczynami zostane nie chce ciagnac calej 3 do lek bo jeszcze cos zlapia.A tak pozatym to Szymon je sjowe mleko i powiem wam spokoj najda sie spi cala noc nie budzi sie co 4 godz jesc jak to bywalo niedawno hmm nie wiem moze tamto mleko bylo przyczyna .No coz poczekamy co powie lekarz

my tez za 5 dni lecimy do polandii, ciesze sie a jakze.
grzybow wysyp, budowa sie rozkreca, szal allegrowych zakupow i tylko zabrac to teraz do irlandii:laugh2:
aneczka czyzby brak @ oznaczal fasolinke.
daj znac kobietko. ach te irlandzkie klimaty.....
didi Sycylia no super wycieczka, udanego odpoczynku.

A ja się cieszę, ze Święta spędzimy tu:D W zupełnie innych okolicznościach niż w Polsce... a jak ten barszcz będzie smakował... hmmmm....

Jej, musze chyba test kupić, bo oszaleje... w sumie dalej karmie Marte i miałam dopiero pierwszą @@@ po porodzie miesiac temu, ale... jakos nic nie zapowiada następnej. Można tu kupic test? Nawet nie wiem...

Miłych wakacji życzę raz jeszcze!

My juz jedne swieta w Irlandii mamy za soba. I powiem Wam ze pomimo tego ze naleze do tych setymentalnie teskniacych to wspominam je cudownie. Bawilo mnie ogromnie to ze moglam wszystko zrobic sama. W Polsce bywalismy zawsze u jednych lub u drugich rodzicow. Tutaj staralam sie stworzyc jak nalepsza atmosfere. Takze mysle ze sie udalo - byly koledy, polskie dania i prezenty :-) Nie wspominam tego zle, wrecz przeciwnie... no a po kolacji polaczylismy sie z rodzina na skejpie i jakos tak przelecialo.

dzieki laski za zyczonkamilych wakacji

ja juz dzisiaj powoli pakuje walizke :-D oby bylo super i cay pogoda ale napewno bedzi esuper i pogoda lepsza niz tu:tak:

co do swiat to ja juz tez mam 1 swieta na wyspie za soba bylo milo ale to zawsze co innego niz z rodzina .spedzilismy je u znajomych no i powiem szczerze jakos brak u nich bylo tej atmosfery swiatecznej ale i takbylo milo mam nadzieje ze te swieta beda juz lepsze i przyjemniejszeno i atmosfera bedzie bo oczywiscie spedzamy je tez na wyspie bo biety co Pl powalaja na kolana ...no chyba ze polecimy do mojej psiapsiolki do hiszpani bo ona tez nie leci do Pl na swieta ...a bilety tam nie sa drogie

.
Można tu kupic test? Nawet nie wiem...
Mozna w kazdej aptece ;-)
Niewiem czy mam trzymac kciuki za I czy II kreski :sorry2:

Didi szalonych,pelnych slonca wakacji.Tylko uwazajcie na mafie sycylijska :cool2::laugh2:

Swieta w Irlandii:
Wielkanocne 2004,Wigilia 2005,Wigila 2006 (z moimi rodzicami) Wielkanoc 2007.
Teraz znowu Wigilia 2007.
Tak wiec sporo zdala od rodzinki.:eek:
Ale na wielkanoc 2008 pojedziemy do Pl i odrazu ochrzcimy dzidzie:tak:

reklama
:-D:-D:-Dmafii sie nie boje oni kochaja turystow i dbaja aby byli bezpieczni na wyspie bo to ich kasa:-Dhmm...zawsze chcialam byc w mafii;-)

no co do swiat wielkanocnych 2008 to tez mamy w planach spedzic je w PL

Do góry