reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej mamuski ja tez sie pisze na spotkanko jestem z okolic Merlin Park. A w Oranmore tez czasem bywam na spacerku na tymfajnym placu zabaw wiec z chęcia sie spotkam.pozdro

reklama
witam
chciałabym się Was poradzić odnoścnie fotelika - gdzie w Irlandii mogę kupić używany fotelik 9-18kg. oprócz ebay?

gdzie mozna kupic uzywany fotelik to nie mam pojecia..ale napewno od znajomych moze znajomi maja znajomych iroli z pracy i oni maja ...a tak to mozesz kupic w ARGOS .. sklepy z zabawkami dla dzieci tam jest dzial dla maluskich i sa foteliki no nie wiem gdzie jeszcze

a tak w ogole to z kad jestes??/z jakiej czesci irlandii??

Kobietki ale dzis ladna pogoda!!!! Pewnie wszystkie na spacerkach jestescie, co? My tez zaraz ruszamy :-)

kamcia a chodzisz czasem na ten maly plac zabaw naprzeciwko fabryki TYCO?

laski a moze umowimy sie na jutro na jakims placu albo moze na plazy na Salthill maluszki pobawilyby sie w piachu ..sprawdzalam pogode i ma byc taka sama jak dzisiaj..wskazcie miejsce a ja sie dostosuje

jesteśmy w PL, a do Irlandii lecimy w odwiedziny do przyjaciół, ale kto wie - może sięzostanie kiedyś.

Didi, Anineczka - dzięi za namiary

Hej dziewczyny naczytalam sie i chyba moje podejrzenia sa prawdziwe moj szymon uczulnony na bialko chyba .Po tej biegunce co mialy dzieci bylo ok dwa dni Szymon znowu zaczol robic nie czesto ale dalej dzis sie juz wystraszylam ze biegunka wraca i doczytalam sie i obiajwy sie potwierdzaja u niego ze uczulony na bialko .Tylko nie weim skad to teraz do tej pory jadl wszytkie kaszki mleka bylo dobrze nawet juz probowal serkow dla dzieci.A tu teraz to musze isc z nim do lek najlepeij polskiego poszukam aby sie dobrze dogadac.Tylko skad to.Ma moze ktoras z was dziecko z uczuleniem na bialko .kupilam mu dzis sojowe dam mu zobaczymy ale i tak musze isc z nim do lek. skonsultowac to .

iwka i jak Szymonek? Co powiedzial lekarz?
didi i czemu ja teraz dopiero widze ze tutaj z twojej strony taka konkretna propozycja padla? :-(Szykujecie sie juz do wakacji? jesli mozna spytac gdzie jedziecie?

Sluchajcie dziewczyny dzis przytrafilo sie nam cos niesamowitego. Zupelnie przypadkiem spotkalam jedna z dziewczyn z tego forum w realu. Zauwazylam i rozpoznalam ich w sklepie. Stali za nami w kolejce no i zdobylam sie na odwage by zagadnac. Byla to stokrotka z urocza Zosia i mezem. :-):-):-):-)sa wspaniali :-) no Galway jest jednak male ;-)

reklama
Do góry