reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao Dziewczynki!

Ja na spotkanko sie nie pisze niestety, gdyz ledwo sie poruszam. Zla jestem jak cholera bo nawet na spacer z Alem nie moge pojsc i zanosi sie na to, ze troche go pokisze w domu...:-( Palec mi zsinial i jest 3 razy wiekszy niz w drugiej nodze. Obstawiam, ze jednak zlamalam dziada. Co prawda moge chodzic ale bardzo bardzo powoli i kustykajac.
Ewelcia- do lekarza sie nie wybieram bo nie bardzo wiem, w czym moglby mi pomoc...? Na przeswietlenie czekalabym pewnie w szpitalu caly dzien. Nawet jesli jest to zlamanie to i tak w gips palcow nie wsadzaja. Daliby mi przeciwbolowe i wyslali do domu, a i to kicha, bo ja i tak moge tylko paracetamol brac, a to to ja w domu mam:-) Takze generalnie sama sie wylize jakos;-) Twardym trzeba byc :-)
Martuska- dzieki za oferte pozyczki kuli. POradze sobie jednak bez niej. Jakos daje rade:-)

Didi- tak. Dostalam prace. :-) Zaczynam w sobote:-)

Dziewczynki, czy ktoras z Was widziala juz 'Avatar'? I gdzie??

reklama
Dzień doberek :-)
Frog z kąpieli ze świeczkami nic nie wyszło:sorry2: zanim zdążyłam pójść do łazienki wbił się tam mój P i zrobił sobie dłuuuższe posiedzenie:dry: no i jak wstał uruchomił bombę biologiczną i w łazience stworzył komorę gazową:baffled: przez prawie godz. nie można było tam wejść nie mówiąc już o relaksującej kąpieli:-D:-D:-D a nie chciałam wietrzyć bo z komory gazowej łazienka by się zmieniła w komorę kriogeniczną :dry::-D no a później to już spać poszłam ... i dzisiaj rano brutalna rzeczywistość P do pracy wstał od 7 wył budzik jakąś nieziemską muzyczkę sobie ustawił której nwet nie słyszał a mnie zerwało na równe nogi i jeszcze musiałam go dobudzać:wściekła/y: no i Wiktora obudził i koniec spania poleżeliśmy tylko z małym przez pół godz. jeszcze bo miał ochotę na przytulanki:tak: i tak jak mówiłam mąż do pracy a mi plan dnia wraca do normy :-) pranie wstawione śniadanko zjedzone zaraz za sprzątanie się biorę :tak: i obiadek szykować w między czasie rano zrobiłam likier jajeczny bo mi z Sylwka czystej zostało i wyszło mi prawie półtora litra :-) tylko na te niespełna pół zabrakło mi butelki :-( może reflektuje któraś z mam :confused::tak:

Witam:-)
przez weekend byliśmy u mojej mamy, co by babcia i ciocie mogły się Anią nacieszyć. :-):-):-)Miałam kilka rzeczy napisać wczoraj, ale szwagierka nie wiedzieć czemu zamknęła moja przeglądarkę i już drugi raz nie chciało mi się szukać:-p:baffled:

Tichonku zdrówka, Misia a Ty do lekarza powinnaś pójść, jak tak boli. Martuś dobrze, że zaczyna być ok. Tobie też zdrówka życzę

asieńka dzięki;-)

lubiczanka w tym problem ze kase moge wyciągnąc z lokaty za 30 dni i nie wiem czy jeszcze będzie:-(a do domu narazie podłogi zamówiliśmy:tak:

Hej mamunie.Dzis narazie jestem w lepszej kondycji mdlosci nie mam,zobaczymy po poludniu.Troszke wiecej energii wiec biore sie za odgruzowanie chalupy i gotowanie obiadu.Nawet posciel zmieniam i piore.Musze korzystac bo oczywiscie nie wiadomo co jutro bedzie,moze spedze dzien w kibelku hehe.
Jola widze ze sie przeterminowalas.Ale fajnie,ze cie nie zlapalo 31.Teraz juz mozesz rodzic kochana.
Misia biedaczko wspolczuje.Ja tam na twoim miejscu zeby odciazyc palucha uzylabym jakiejsc laski.Ja mam problemy czasem z rwa kulszowa i cala noge mam sparalizowana.Mezu mi kupil laske w argosie,taka skladana hih do torebki nawet.Odciaza czaasem,bez niej nie dala bym rady wstac.
No dobra to splywam,bo to juz 12!A ja w pizamie.

Dobry;-)
No,powiedzmy...Nadal mnie przeziębienie trzyma:-(
Muszę się do jutra trochę podkurować bo na badanie krwi czas iść,a to pół godziny w jedną stronę...Na razie to mi się nic nie chce:-(
witam

lubiczanka poza tym ze mam cały nos i gardło zawalone to wszystko ok:tak:mój K powiedział ze moge sobie autko kupic(podlizuje sie teraz) bo ostatnio moje jak sie nie pociągnie to nie pali:baffled:i moge wybrac jakie mi sie podoba a więc:
Opel Astra 1.7 Diesel (2005) for sale in Waterford - Used car on Cars Ireland .ie

miłego dnia:-)
Witaj w klubie chorowitek:sorry2:A autko...Ulala:shocked2:Niczego sobie....przyjedź nim do mnie na kawkę:tak:Lubiczankę też przywieź:-D

Witam
Melduje ze zyje, w dwupaku i milego dnia zycze bo weny brak:sorry2:
Że żyjesz to dobrze,że weny brak to już gorzej,ale,że w dwupaku to już przesada!:baffled:Czekamy na rozpakowanie..Życzę rychłego i bezbolesnego:tak:

Ciao Dziewczynki!

Ja na spotkanko sie nie pisze niestety, gdyz ledwo sie poruszam. Zla jestem jak cholera bo nawet na spacer z Alem nie moge pojsc i zanosi sie na to, ze troche go pokisze w domu...:-( Palec mi zsinial i jest 3 razy wiekszy niz w drugiej nodze. Obstawiam, ze jednak zlamalam dziada. Co prawda moge chodzic ale bardzo bardzo powoli i kustykajac.
Ewelcia- do lekarza sie nie wybieram bo nie bardzo wiem, w czym moglby mi pomoc...? Na przeswietlenie czekalabym pewnie w szpitalu caly dzien. Nawet jesli jest to zlamanie to i tak w gips palcow nie wsadzaja. Daliby mi przeciwbolowe i wyslali do domu, a i to kicha, bo ja i tak moge tylko paracetamol brac, a to to ja w domu mam:-) Takze generalnie sama sie wylize jakos;-) Twardym trzeba byc :-)

Hej Misia ja jednak bym poszla do szpitala zrobic przeswietlenie, ja kiedys zlamalam sobie malego palca u nogi i wlozyli mi w gipsa na 1,5 miesiaca ale to bylo w Polsce. Skoro jest tylko uderzony i spuchl to przykladaj altacetem bo jak jest krwiak to musi ci zejsc , ale jak masz jakies pekniecie to lepiej jednak dmuchac na zimne :no: bo to roznie bywa. Sama musisz zadecydowac ,pozdrawiam i wspolczuje bo wiem jak to boli :wściekła/y:

Ja juz humorek lepszy, M mi zrobił sniadanie, nakarmil Emcie i tak siedzi i siedzi ja mówie, no idź juz do pracy, jakos sobie poradze, a on na to ze ma jeszcze dziś wolne, skubaniec jeden nie powiedzial mi wczesniej i po co ja go budziłam o 8:30 jak wczoraj do 2 w nocy pracował
MartaF autko sobie fajne wybrałas, mi tez sie marzy nowe, a jak taka pogoda to juz w ogole
Kamcia z ta karta to ja mysle, ze to zalezy od przychodni, ale ze raczej moga cie nie przyjać, jesli rzeczywiscie to nie jest nagły wypadek, no bo co powiesz, ze mu cos do oka wpadło, czy ze nagle dostał wysypki?? a prywatnie to na pewno nie przyjmuja na taka karte, płacisz za wizyte i ich nie obchodzi czy masz ubezpiecznie czy nie
u nas w przychodni jak zobaczyli ze karta nie ma chipa to nie wiedzieli co zrobic i nas przyjęli bez zadnej karty bo jeszcze w komputerze wszystike dane mieli ;-)
A to chciałas tak kontrolnie, czy coś sie dzieje Oliemu?

reklama
Marta-chyba właśnie Twoje podłogi dojechały?kochana-dobrze,że chociaż na lokacie masz jakieś pieniążki,jak nie ten to inny-teraz jest pełno fajniutkich aut:tak:
Dziś byłam zapytać o tą chatkę z socjala-a babka do mnie czego ja chcę-trzeba pół roku czekać:wściekła/y:jędza:-p
Tichonek-my do CASHEL TEŻ SERDECZNIE ZAPRASZAMY:tak::-)

Do góry