reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam laski
Witam tez nowe mamuski:)
To kiedy sie spotykamy????Ja jestem wolna cały czas..??
DZięki za odpowiedz na temat karty, a to może tez byc lekarz któy przyjmuje prywatnie czy tylko na kase chorych ogólnie.
W takim razie bede tak robic ze niby nagly przypadek:)
Misia nie zazdroszcze boleści stopy:(
Nam sie Sylwester wczoraj udał kolezanka zostala mi z Olivierem i sie fajnie pobawilismy szampan był sztucznie ognie:)
Dzis pojechalismy w Conemare ze znajomymi slicznie było slońce i snieg na górach, pożniej pojechalismy do Karcmy na kolacje i objedzona teraz siedze:)
W Karcmie jest 30% znizki na danie głowne od pon do pt tak pomyslałam że powiem Galwayowskim mamom:)
Buziaki

reklama
tichonku biore cilest i to tylko na wywołanie miesiączki bo wkładke zakłądam a tabletki wczesniej brałam i nigdy nie zdażyło mi sie coś takiego:szok:

lubiczanka jutro lece od razu z Szymonkiem i założyć wkładke i spokój na 5 lat:-p

mój K sie podlizuje,pozmywał podłoge,uspał małego,a ja siedze i winko z koleżanką pije:-p

U mnie dziś mała przygoda:sorry2: wychodzę do sklepu mąż prosi żebym odpaliła też jego samochód aby akumulator trochę pochodził bo coś ostatnio słabo ciągnie :dry: no to wychodzę chce odpalić P samochód a on tylko kaszle no cóż ok odpali sobie później na pych bo mamy z górki :cool2: wsiadam do swojego i zonk nawet kontrolki mi się nie zapaliły:szok: taka ze mnie gapa że zostawiłam na światłach:baffled: i na nic mi kable w samochodzie bo P samochód też padnięty :-D:-D:-D no i musiałam biedaczka wywalić z domu aby swoje auto odpalił na pych a później mój kablami:sorry2:
ehhh dobrze że to nie stało się jutro jakbym miała gdzieś jechać bo bym chyba kogoś z ulicy łapała co by mi energii użyczył :-):-)
Synek zaraz idzie spać :tak: ja sobie nogi wywoskowałam i stwierdzam nigdy więcej maszynek do golenia:-):-) myślałam że będzie bardziej bolało ale muszę przyznać że wąsik bardziej boli jak nogi choć zrobiłam tylko do kolan ale bikini czy pach w życiu nie zwoskuje:no::baffled: teraz tylko ciepła kąpiel ze świeczkami przydałaby się muzyka klasyczna ale niestety brak :-(ale co tam zwykła muza też może być :-) także pewnie dopiero jutro do was zajrzę :sorry2:
Co do spotkania co powiecie kochane na piątek godz 11 w Busy Bees?? trzeba w końcu podjąć konkretne decyzje :tak:

Ja jestem spotkaniem w piatek, choc w sumie pasuje mi kazdy termin poza wtorkiem:-)

U mnie mlody spi juz ale dzis zajelo mi to nadzwyczaj duuuzooo czasu prawie 2 godz. szok.
Ja juz sie zegnam, maz z pracy wrocil i trza sie ni troszke zajac;-).

Pauletta ta kapiel ze swieczkami to za mna chodzi od tygodnia ale codzien cos mi w tym planie przeszkadza. Moze uda sie jutro...hmmm...czas pokaze

Dobrej nocki mamuski:happy2:

Mój P Radkowi kupił Playstation na święta,a dziś sobie gry pokupował i strzela mi tu w livingromie:-D.Max Payne się znalazł:-D:-DCi faceci,jak dzieci,jak dzieci:sorry2:A niech się bawi,jego ostatnie wolne,jutro:do pracy rodacy:tak:,a tak poważnie to mi szkoda,ze już po P urlopie,fajnie było mieć go cały dzień przy sobie,a tak od jutra powrót do szarej rzeczywistości:-(
tichonku biore cilest i to tylko na wywołanie miesiączki bo wkładke zakłądam a tabletki wczesniej brałam i nigdy nie zdażyło mi sie coś takiego:szok:
Ja też brałam Cilest 3 lata i nic takiego mi się nie przytrafiło:no:A nie słyszałam,prawdę mówiąc,że można dzięki Cilest wywołać miesiączkę:blink:,ja brałam Luteinę:tak:.Ale u Ciebie widać podziałało i to szybciej niż powinno:eek:
Idę spać (szybko jak na mnie:baffled:),ale tak się fatalnie czuję,że lepiej się położę,dobranoc paniom...

Witam w Nowym roku!
Sofik pojechała, było bardzo fajnie, M idzie do pracy, a ja sama z dziećmi i tak dziwnie dom pusty :baffled:
Ja tez bym chciała na spotkanie, ale nie moge jeżdzić moim autem, jest tak slisko ze na kazdym zakrecie auto sie kręci, nie mamy abs'ów opony letnie, takze do BusyBee na pewno nie dajade :-(

Witam się poniedziałkowo
J do pracy wyprawiony,dzieci nakarmione...mama może zasiąść przed komputerkiem:-)
mary-mary-sprawdzałam w necie,niby stronka była,ale nie mogłam jej otworzyć:-(Ale skoro jest na irlandzkiej stronce to przypuszczam,że w aptece też dostaniesz...A jeśli nie,to zawsze możesz zapytać czy byliby tak uprzejmi i dla Ciebie sprowadzili:tak:
Marta-powodzenia,mam nadzieję,że wszystko jest w jak najlepszym porządku:blink:
Tichonek-ja też chciałam zakupić play station dlaJ,alezdeklarował zdecydowanie po co skoro xboxa mamy?i racja,ale psp go ucieszyło i faktycznie wszędziie go zabiera(mam nadzieję,że do pracy nie zabrał:-p:szok:).Tak,że koniec końców gdyby J miał imię na D to miałabym te swoje4D(czytaj dzieci);-):-D
Uciekam,bo Danielkowi nie w smak,że mama zajmuje się czymś innym,a nie nim samym.
Miłego dnia i zapewne do potem:tak:

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry