reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie i ja:-)
Dzis u mnie dzien pidzamowy, lep mi peka tak sie zdenerwowalam o swicie i do tej pory po 2 kawach z cytryna i tabletkach nie przeszlo. A oczy mi zaraz wyplyna:-( masakra.

Ja cały czas jestem podczytuję tylko bo kompletnie nie mam weny do pisania :-( wczoraj po spacerze czułam sie fatalnie cały dzień mi się cały brzuch napinał nie bolało za bardzo ale czułam straszny dyskomfort:baffled: no a do tego mąż w domku to staram się jakoś nim zajmować ;-) ale tak w sekrecie wam powiem że on rozbija mi kompletnie plan dnia :sorry2:nic mi się nie chce i z chęcią bym pidżamowała all the time:tak::-D:-D wstaję o 12 robię śniadanko a później jakiś szybki obiadek a raczej gwizdany obiadek jak to moja mama mówi :-p
A co do spotkanka Galwayskie mamy:-) mam propozycję może zamiast okupować w większej liczbie salon którejś z nas to możemy spotkać się np. w busy bees sala zabaw miła i ciepła dzieciaki by polatały a my pogadały i kawki się napiły:tak: piszcie co myślicie na ten temat:confused::tak:

Wiec sprawa sie wyjasnila czemu nie odpisujesz na gg:wściekła/y:;-). Co do spotkania to mnie pasuje fakt bedzie to przyjemne i pozyteczne dla nas i maluchow:-p

julia 28 ja jak już mówiłam sparzyłam się na lekarzu irlandzkim w Twoim przypadku tak nie musi być i może lakarz postawiła słuszną diagnoze. Z tego co pamiętam jak nam z kolei dr. w polsce mówiła to skaza białkowa z czasem mija a dzieci 2-3 letnie nie powinny już jej doświadczać więc problem pewnie jest w czymś innym. Może zanim wybierzecie się do Polski to wszystko przejdzie. Szkoda Twojego dziecka ciekawe czy tak jak moją to swędzi:confused:
Ja mam cd. bawienia się z Agatką kręci mnie w nosie kicham i czekam aż mój J z pracy wreszcze wróci to sobie odpocznę.

Mojego bratanka corka ma 6 lat i od urodzenia ma skaze bialkowa i jak widac z wiekiem jej nie przechodzi. Wiem ze ma rewelacyjna masc z PL oczywiscie:-p ,ktora jej zawsze szybko pomaga. Wiec Julia28 albo pojedz gdzies kochana z corcia do Pl dermatologa (w Dublinie podobno jest ktos) albo czekaj na wyjazd do PL, tylko szkoda mlodego by tak cierpial

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja:-)
Dzis u mnie dzien pidzamowy, lep mi peka tak sie zdenerwowalam o swicie i do tej pory po 2 kawach z cytryna i tabletkach nie przeszlo. A oczy mi zaraz wyplyna:-( masakra.

Wiec sprawa sie wyjasnila czemu nie odpisujesz na gg:wściekła/y:;-). Co do spotkania to mnie pasuje fakt bedzie to przyjemne i pozyteczne dla nas i maluchow:-p

Mojego bratanka corka ma 6 lat i od urodzenia ma skaze bialkowa i jak widac z wiekiem jej nie przechodzi. Wiem ze ma rewelacyjna masc z PL oczywiscie:-p ,ktora jej zawsze szybko pomaga. Wiec Julia28 albo pojedz gdzies kochana z corcia do Pl dermatologa (w Dublinie podobno jest ktos) albo czekaj na wyjazd do PL, tylko szkoda mlodego by tak cierpial
no musze cos wymyslic!!!!!dzieki za podpowiedzi

ahaha ty sie pytaj mnie a ja Ciebie :-D:-D:-D:-D a wiesz gdzie jest ten hotel przy rondzie bodajże pierwsze rondo jak się jedzie od Galway taki brązowy z zegarem (chyba) ej no dziewczyny pomóżcie wyjaśnić ja tam byłam tylko raz hhee
jesli sie nie myle to lewej od strony galway jak sie jedzie tam jest tez kino itd....tak czy to tam???????:baffled:

tichonku czytam was ale dostałam @ a zostały mi 4 tabletki,strasznie źle sie czuje:-(nie wiem dlaczego tak dziwnie sie stało bo powinnam dostac po skończeniu opakowania:confused:mój K bardzo grzeczny i za kare sam wykańcza domek a ja odpoczywam:tak:

tichonku czytam was ale dostałam @ a zostały mi 4 tabletki,strasznie źle sie czuje:-(nie wiem dlaczego tak dziwnie sie stało bo powinnam dostac po skończeniu opakowania:confused:mój K bardzo grzeczny i za kare sam wykańcza domek a ja odpoczywam:tak:
I dobrze(że K pracuje),natomiast nienajlepiej z tą@.O ile dobrze pamiętam niedługo wybierasz się na szczepienie z Szymonkiem,więc od razu koniecznie dowiedz się co jest grane:tak:

Podobno praca uszlachetnia,niech więc K pracuje ile może i jeszcze więcej bo Ty zniosłaś więcej niż można:tak:
A z pigułami to dziwne,faktycznie:sorry2:Brałaś kiedyś już te tabletki?A jakie masz?
U mnie zdychania ciąg dalszy
b11454679944446745a704ee.gif
Łepetyna mi naparza jak DJ na imprezie
b1149506007448411d78eec2.gif

Dawno się tak podle nie czułam
b119764499647629cc4276a6.gif

A,jeszcze się dziś dowiedziałam,że następna moja koleżanka w ciąży
b1149106109447df7bdc5515.gif

reklama
Tichonek-trzymaj się dzielnie!!!Niech choróbsko odejdz\ie w niepamięc,a jego miejsce zajmie ...coś innego ,ale w brzusiu:tak::-)
Pora na mnie...Co prawda dzieci pokąpane,w łózeczkach ułożone,Danielek dzielnie po całej nocce i wdzień podejrzanie grzeczny,ale muszę zająć się fryzurką mojego J ,aby po przerwie świątecznej wyglądał jutro w pracy jak na faceta przystaje,a nie jak troglodyta;-):-D.Tak więc miłego wieczorku i dobrej nocki kochane:cool2:

Do góry