reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Przepraszam, ale tel zostawilam na goze!:zawstydzona/y:
Moze w tym tyg mnie odwiedzisz??? Mi pasuje jutro po 15, we wtorek jade do lekarza, ale srode mam cala wolna. Czwartek- dublin i piatek wolny! Wiec kiedy:-)??
Więc środa lub piątek :-):tak: dam Ci jeszcze znać bo tak czy inaczej musisz mnie pokierować bo jeszcze w nowym domku nie byłam:-)

julia 28 ja jak już mówiłam sparzyłam się na lekarzu irlandzkim w Twoim przypadku tak nie musi być i może lakarz postawiła słuszną diagnoze. Z tego co pamiętam jak nam z kolei dr. w polsce mówiła to skaza białkowa z czasem mija a dzieci 2-3 letnie nie powinny już jej doświadczać więc problem pewnie jest w czymś innym. Może zanim wybierzecie się do Polski to wszystko przejdzie. Szkoda Twojego dziecka ciekawe czy tak jak moją to swędzi:confused:
Ja mam cd. bawienia się z Agatką kręci mnie w nosie kicham i czekam aż mój J z pracy wreszcze wróci to sobie odpocznę.

witam sie w nowym roku!
pauletta super pomysl z tym spotkaniem w busy bee, dzieci by sie wyszalaly i ja bym Was wkoncu mogla poznac osobiscie:tak:. Tylko kiedy chcecie sie spotkac, bo mi ten tydz.i weekend wogole nie pasuje bo czeka mnie przeprowadzka :baffled: moze przyszly tydz??piatek?? moze uda mi sie wyciagnac Larcie :-D bo sie w domku zasiedzi bidulka bez auta. Co Wy na to???

witam laseczki noworocznie

my jeszcze w hiszpani ale juz w wtorek bedziemy w domku wiec jesli spotkanko mialoby byc w srode to ja sie pisze na nie ..w bussy bees

u nasz wszystko ok..dopiero kumpeli podlaczyli neta
swieta super...pogoda tez super 2 dni temu mielismy po 24 st ..chodzilismy w bluzach
ale co ja widze ze w ie zimno strasznie

Misia wspolczuje bolu nozki...ale juz nie bedziesz chyba chciala pieska kopac nigdy ;-)no i powiedz masz ta prace w szkole bo nie moge doszukac sie na forum

Witam nowe mamusie ...:tak:

zmykam bo moja dziewczyna sie budzi..w koncu wlosy jej rosna na glowce i ma ich coraz wiecej..hahah

reklama
Ulala-"chwilkę"mnie nie było i tyle pisałyście:szok:
Tichonek-napewno K dzielnie się sprawuje,bo jezdzi w te i na zad,więc jak mniemam praca wre(u Marty).A co do mojej możności pobytu dzisiaj na BB,to mój prezent na gwiazdkę dla J się sprawdził i kiedy tylko może to sobie gra:tak:
Ewelcia-no wielka szkoda,że ta Irlandia niby takim małym krajem jest,a mimo to daleko mi do Was:-(

Do góry