reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao Dziewczynki!

No a moja stopa dzis taka, ze sie w kapec nie mieszcze prawie...Boli jak cholera. Chodzic nie moge wiec A nosi wszedzie Alexa...:-( Ma mi dzis sprobowac skombinowac skads kule!:szok:
No co za pech!!! Mam nadzieje,ze nie potrwa to bardzo dlugo bo przeciez za tydzien zaczynam prace!!!:szok::tak:

Witam sie w nowym roczku!
Misiajak twój A ci niezałatwi kul to ja mam pozyczyc tak sie skałada,ze moj E mial niedawno złamana noge.;-)

reklama
julia 28 tak sie zamyśliłam o tej skazie że zapomniałam że Ty masz duże dziecię:sorry2: Naszych znajomych mała od ur. nie była uczulona na mleko a co dziwne to takie plamki wyskoczyły jej jak roczek skończyła i dopiero ta skaza jej wyszła co prawda mała. Może u Was problem tkwi w czymś innym ale możesz spr i ograniczyć co nieco.
misia właśnie zaczełam myśleć jak ty do pracy pójdziesz ale trzymamy kciuki że wrócisz na sobotę do formy. Na pewno do wesela się zagoi ;-)tak sie mówi podobno.
A co tam u gastone i pauletty ostatnio mało Was widzę dziewczęta ?:confused:

julia 28 tak sie zamyśliłam o tej skazie że zapomniałam że Ty masz duże dziecię:sorry2: Naszych znajomych mała od ur. nie była uczulona na mleko a co dziwne to takie plamki wyskoczyły jej jak roczek skończyła i dopiero ta skaza jej wyszła co prawda mała. Może u Was problem tkwi w czymś innym ale możesz spr i ograniczyć co nieco.
misia właśnie zaczełam myśleć jak ty do pracy pójdziesz ale trzymamy kciuki że wrócisz na sobotę do formy. Na pewno do wesela się zagoi ;-)tak sie mówi podobno.
plamy wygladaja na skaze ale gdzie tu sie udac????zmienilam proszki,plyny nic nie pomaga coraz gorzej!

Czy ktoras z Was moglaby mi udzielic informacji na temat zalatwiania paszportu w irlandii, i oplaty za autostrade??? Czy zdjecie dla malego musze zrobic w galway czy na miejscu jest jakis fotograf??? I jak jest z oplata za autostrade? W czwartek jade a cos mi kuzynka wspomniala ze niby przez neta trzeba oplacac! Orientujecie sie moze???

Czy ktoras z Was moglaby mi udzielic informacji na temat zalatwiania paszportu w irlandii, i oplaty za autostrade??? Czy zdjecie dla malego musze zrobic w galway czy na miejscu jest jakis fotograf??? I jak jest z oplata za autostrade? W czwartek jade a cos mi kuzynka wspomniala ze niby przez neta trzeba oplacac! Orientujecie sie moze???
polskiego tak??z tego co wiem trzeba sie umowic na wizyte ,fotograf jest obok ambasady,a autostrade placilismy na stacji benzynowej , Informacje Konsularne tu jest link do konsulatu o wszelkich informacjach

Ja cały czas jestem podczytuję tylko bo kompletnie nie mam weny do pisania :-( wczoraj po spacerze czułam sie fatalnie cały dzień mi się cały brzuch napinał nie bolało za bardzo ale czułam straszny dyskomfort:baffled: no a do tego mąż w domku to staram się jakoś nim zajmować ;-) ale tak w sekrecie wam powiem że on rozbija mi kompletnie plan dnia :sorry2:nic mi się nie chce i z chęcią bym pidżamowała all the time:tak::-D:-D wstaję o 12 robię śniadanko a później jakiś szybki obiadek a raczej gwizdany obiadek jak to moja mama mówi :-p
a do tego modlę się tylko aby temperatura niżej nie spadła bo i tak musieliśmy ograniczyć ogrzewanie żeby nam oleju starczyło do wyprowadzki pod koniec stycznia i kleszczy w tej chacie okrutnie :dry: a jak temperatury jeszcze spadną to już w ogóle będzie masakra:-( jak i z tą przeprowadzką :shocked2: tyle tych rzeczy nie potrafię sobie tego wyobrazić :no:
Misia a może Ty lepiej pójdź do lekarza skoro tak ci napuchło to możesz mieć złamany palec a lepiej żeby prawidłowo się zrósł.

A co do spotkanka Galwayskie mamy:-) mam propozycję może zamiast okupować w większej liczbie salon którejś z nas to możemy spotkać się np. w busy bees sala zabaw miła i ciepła dzieciaki by polatały a my pogadały i kawki się napiły:tak: piszcie co myślicie na ten temat:confused::tak:

Ja cały czas jestem podczytuję tylko bo kompletnie nie mam weny do pisania :-( wczoraj po spacerze czułam sie fatalnie cały dzień mi się cały brzuch napinał nie bolało za bardzo ale czułam straszny dyskomfort:baffled: no a do tego mąż w domku to staram się jakoś nim zajmować ;-) ale tak w sekrecie wam powiem że on rozbija mi kompletnie plan dnia :sorry2:nic mi się nie chce i z chęcią bym pidżamowała all the time:tak::-D:-D wstaję o 12 robię śniadanko a później jakiś szybki obiadek a raczej gwizdany obiadek jak to moja mama mówi :-p
a do tego modlę się tylko aby temperatura niżej nie spadła bo i tak musieliśmy ograniczyć ogrzewanie żeby nam oleju starczyło do wyprowadzki pod koniec stycznia i kleszczy w tej chacie okrutnie :dry: a jak temperatury jeszcze spadną to już w ogóle będzie masakra:-( jak i z tą przeprowadzką :shocked2: tyle tych rzeczy nie potrafię sobie tego wyobrazić :no:
Misia a może Ty lepiej pójdź do lekarza skoro tak ci napuchło to możesz mieć złamany palec a lepiej żeby prawidłowo się zrósł.

A co do spotkanka Galwayskie mamy:-) mam propozycję może zamiast okupować w większej liczbie salon którejś z nas to możemy spotkać się np. w busy bees sala zabaw miła i ciepła dzieciaki by polatały a my pogadały i kawki się napiły:tak: piszcie co myślicie na ten temat:confused::tak:
ja sie chetnie spotkam jesli mi nic nie wypadnie....a czy w tym kolo tesco???

Tu możesz zapłacić: Payment options on www.eFlow.ie for eTags and eTolls - barrier free tolling
Albo np. w Sparze,Centrze..

Aniu z tego co mówi mój mąż to jeżeli jedziesz do samego Dublina to na autostradzie masz bramki i tam opłacasz gdybyś jechała na lotnisko to tam masz odcinek płatny przez internet lub w innych punktach:tak:co do paszportu nie pomogę bo jeszcze nie robiłam ...a jak długo twój już jest w irlandii nie łatwiej by było wyrobić ie. paszportu??
I odbieraj telefony jak do Ciebie dzwonię:wściekła/y:;-)

reklama
Do góry