reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam niedzielnie
U mnie nadal nic:wściekła/y: nie chce miec wywolania:no:

No mi tez dlugie wyszly ale jakie pyszne:-D
Moj m sie dzis pytal kiedy znow zrobie te pyszne makowce....

Lubiczanko wszystkiego najlepszego dla corci w dniu urodzin od ciotki z bb:-D:-D:-D

Jola a okna juz umylas---ech pewnie tak bo dopiero co sie swieta skonczyly....ale nie zaszkodzi umyc jeszcze raz skoro schodow nie masz;-)....no albo sexik z lubym? nie wiem czy u nas to pomoglo ale przytulanka byla w czwartek a w sobote o 3 nad ranem wody mi odeszly i urodzilam 2 tyg przed terminem:-p

Misia zawin sobie ta noge bandarzem elastycznym,zamoczonym w wodzie z octem.....ja mialam zlamanego palucha przy noce(tego mniejszego obok duzego) i do tej poty mam krzywego i niskich butow w palcach juz nie zaloze bo boli jak diabli

Okna umyte,seksik jest codziennie:zawstydzona/y: nie zebym zboczona byla ale staram sie jak moge:-p
Ide chyba na spacer na plaze. Milego dnia

reklama
Hello!!!
Julia 28 czytając Twojego posta kojarzy mi się taka wysypka tylko z jednym ze skazą białkową. Moja mała ma ją od urodzenia i cechą charakterystyczną tej skazy są takie plamy czerwone na buzi pod zgięciami u kolan, na rączkach. Wiesz Ci lekarze irlandcy nie znaja się na tym oni nie uznają czegość takiego jak skaza białkowa jak przepisali mi maść to jeszcze gorsze Agatka miała plamy. Dopiero w Polsce lekarz złapała się za głowe jak można było do czegoś takiego dopuścić. Ciekawa jestem czy karmisz piersią czy butelką jeśli butelką to sprubój kupić mleko nutramigen i spr czy zmiany ustąpią a jak piersią to wyeliminuj wszystko co z krową związane. Mogę się mylić najpewniej to zbadasz dziecko w Polsce jak mówiłam na irlandzkim lekarzu się zawiodłam.
lubiczanko gorące buziaki i słodkości dla Dagmarki niech się chowa dobrze i rośnie duża.
3757.gif

Oj zjadłabym twojego torcika.
Dziś cd. pociągania nosem mam nadzieje że jutro będzie już tylko dobrze. Niedziele więc spędzam w domu paradując w cieplym dresie i szlafroku z kubkiem herbaty z miodem i cytryną. Ciekawe jak Tichoncio??:-D:-D widzę że męzowie mają z nas pożytek obydwie pociągające:-D:-D

Hello!!!
Julia 28 czytając Twojego posta kojarzy mi się taka wysypka tylko z jednym ze skazą białkową. Moja mała ma ją od urodzenia i cechą charakterystyczną tej skazy są takie plamy czerwone na buzi pod zgięciami u kolan, na rączkach. Wiesz Ci lekarze irlandcy nie znaja się na tym oni nie uznają czegość takiego jak skaza białkowa jak przepisali mi maść to jeszcze gorsze Agatka miała plamy. Dopiero w Polsce lekarz złapała się za głowe jak można było do czegoś takiego dopuścić. Ciekawa jestem czy karmisz piersią czy butelką jeśli butelką to sprubój kupić mleko nutramigen i spr czy zmiany ustąpią a jak piersią to wyeliminuj wszystko co z krową związane. Mogę się mylić najpewniej to zbadasz dziecko w Polsce jak mówiłam na irlandzkim lekarzu się zawiodłam.
lubiczanko gorące buziaki i słodkości dla Dagmarki niech się chowa dobrze i rośnie duża.
3757.gif

Dziś cd. pociągania nosem mam nadzieje że jutro będzie już tylko dobrze. Niedziele więc spędzam w domu paradując w cieplym dresie i szlafroku z kubkiem herbaty z miodem i cytryną. Ciekawe jak Tichoncio??:-D:-D widzę że męzowie mają z nas pożytek obydwie pociągające:-D:-D
serdecznie zapraszam-została dobra połowa,a chętnych brak:baffled:
ja jak jestem chora zawsze chciałabym być tak upierdliwa jak facet ,ale nie mam serca udawać umierającej przy byle kichnięciu:-(

Ciao Dziewczynki!

No a moja stopa dzis taka, ze sie w kapec nie mieszcze prawie...Boli jak cholera. Chodzic nie moge wiec A nosi wszedzie Alexa...:-( Ma mi dzis sprobowac skombinowac skads kule!:szok:
No co za pech!!! Mam nadzieje,ze nie potrwa to bardzo dlugo bo przeciez za tydzien zaczynam prace!!!:szok::tak:
Gosik- ale fajnie! To rzeczywiscie malutka roznica wieku:-) Musialsmy byc w takim razie w tym samym czasie w szpitalu:-)

Witam niedzielnie!
U mnie też psikania ciąg dalszy:baffled:Oczy mi łzawią,kręci w nosie niemołesiernie,głowa od tego boli,ale gorączki ani bólu gardła nie mam:happy2:Tyle dobrze...Jak zadzwoniłam do mamy i się odezwałam to mnie mama nie poznała,pyta się:Jadzia?A Jadzia o moja teściowa,ma taki chrypiący głos po spieprzonej przez lekarzy operacji krtani:sorry2:Mama była pewna,ze to ona bo tak chrypiałam:-D
Lubiczanko,nie wiesz co u Marty?
Toś się,Misia pięknie urządziła:szok:Nie ma co!!!Życzę szybkiego powrotu stopy do kapcia:blink:

Tichonek-jedyne co mogę powiedzieć na pewno to to,że przygotowania do zamieszkania w nowym domku trwają w najlepsze:tak:.
Misia-nie zazdroszczę...ale jak o kuli pójdziesz do pracy zrobisz niezapomniane wejście;-)
Jak na złość w niedzielę,kiedy o dziwo mogę posiedzieć przed komputerkiem cisza taka na forum:baffled:

Hello!!!
3757.gif

dzieki za podpowiedz moj Justin ma prawie 3 lata je kaszki bobovita i nestle na noc i rano !!!!moze faktycznie ma za duzo bialka!!!!nie wiem sama:sorry2:

reklama
Misia a do lekarza sie nie wybierasz?
Lubiczanko szkoda ze blizej nie mieszkasz napewno bym wpadla na torcika!!
Jola chyba m za slabo sie stara z tym wypedzaniem dzidzi z brzuchola;-)....

Ale zimno brrr...wczoraj padal snieg wieczorem i chyba w nocy bo przed domem na betonie troche lezy ale zamarzl na kosc:cool2:

Do góry