reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

siemanko

tak sobie mysle ..a moze mamuski z Galway ..zrobiy jakies grupowe spotkanko na w jakis gdzie na placu zabaw no albo nie wiem gdzie ...co wy na to ja jeste cheetna :-D

reklama
HEJ DZIEWCZYNY fajnie ze sie spotykacie bo to b umili czas wam i dzieciaczkom.a czy sa mamy z dublina -moze tez bysmy zorganizowaly jakis spacerek na plac zabawach:-)

Hej dziewczyny, no co tak slabo piszecie?
didi ja juz nie moge sie doczekac na spotkanie z Wami. Myslalam ze moze uda sie juz nawet w tym tygodniu no ale Natanek lekko przeziebiony jest i katarek ma wiec nie chcialabym Twojego chlopaka zarazic. Ale co sie odwlecze to nie uciecze...

A gdzie reszta mamus z Galway?

Kaziowa napisz co u WAS? Pewnie na wszystko czasu brakuje? Napisz jak mezus i nowa praca.

:tak:siemanko

co prawda ja juz nie Oranmore ale co jakis czas jezdzimy do praku i na plac zabaw ten duzy :-)to nasze ulubione miejsce w tej wiosce :-D wiec moze kiedyc sie tam umowimy ..moj pracuje od czwartku do soboty i reszte dni mamy wolne jesli nie ma innych planow wiec z mila chcecia mozna tam sie spotkac i szkraby wybiegaa sie :-)

Sotrotki..ogladalam wasza galeryjke z fotkami ..sliczna wasza corcia i jaka do mamusi podobna :tak:

jakby co to podalam juz wczesniej moje gg wiec iszcie smialo...bo ja w irlandii jestemdo 16 wrzesnia b lecimy na wakacje wracamy 26 no i 6 pazdziernika jade do Pl na 10 dni

Witam po dosc dlugiej przerwie w pisaniu! Widze, ze na forum duzy ruch sie zrobil, przybylo pare nowych mamusiek.
Ja mialam ostatnio doslownie urwanie glowy, moja Ola poszla w poniedzialek pierwszy raz do szkoly. Klasa mieszana, tzn. razem chlopcy i dziewczynki, ale w pozniejszych klasach maja rozdzielac na zenskie i meskie. Oprocz mojej corki jest jeszcze jeden polski chlopczyk - szczerze mowiac spodziewalam sie wiecej dzieci z Polski, bo przeciez w Oranmore jest kupa Polakow. Nauczyciel mily i bardzo przystojny ;), narazie dzieci glownie bawia sie i jeszcze nie maja nic zadane. Wkurza mnie tylko, ze zajecia rozpoczynaja sie o 8.50 i mniej wiecej o tej godzinie otwieraja szkole, a ja mam na 8.30 do pracy i sie spozniam.
Poza tym to wyurlopowalam sie za wszystkie czasy, bylam dwa tygodnie w Polsce z czego tydzien z mezem na Slowacji i w Bieszczadach. Naladowalam akumulatory na caly rok, pogoda byla swietna. Teraz czekam na kolejne lato.
Po powrocie do pracy mam mase roboty, ale sie ciesze bo przedluzyli mi umowe no i szepnelam szefowi juz slowko o podwyzce, a jak sie do tego ustosunkuje - zobaczymy ;)
Pozdrawiam wszystkie mamuski z okolicy!

Didi no to jakos bedziemy musialy kiedyś sie umówić i spotkać na placu oczywiście jak pogoda dopisze :-) a plac naprawde jest bardzo, bardzo fajny i do gustu nam też przypadł :-) no licze także na inne chetne mamy :-)
Didi jesteś raptem trzcią osobą ktora mowi że Zośka jest podobna do mnie ;-):tak: kazdy mowi że to wykapany tatuś :-) no i dziekuje za miłe slowo

reklama
Do góry