reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku ja tam widze ze wszystko ok z tym Lubiczankowym suwaczkiem

ostatnio jakos nie mam czasu tu pisac ale czytam was caly czas nieprzerwalnie hiohihiih
MIlego dzionka i jeszcze raz szczesliwego nowego roku :)

reklama
Chodzi mi o brak suwaczka(zamiast tego napis) po prawej stronie zdjęcia Batmana i nietoperza:eek:Czyżbym tylko ja to widziała?:baffled:

UE6Xp1.png
fLvvp1.png

To tutaj,u góry:tak:

Tichonku i ja tez to widze tak jak Ty:-D czytałam,ze się wybieracie do Ikea- to otwarte dziś?:confused: No i sie nie boicie dróg;-) byliśmy na spacerze i jak widziałam samochody jak dziś się poruszają to szok:baffled: w niektórych miejscach to lod na jezdni jest . A do tego dzis w nocy ma byc do -8 :confused: A jutro trza małą do polskiej szkoły odtransportowac .No nic- damy rade.

Pozdrawiam wszystkie cieplutko noworocznie:tak:

Witam mamusie i te nowe takze:)
Ja juz po pracy zaraz ide zjesc gołabki bo głodna jestem.
Ogl tv ale nic ciekawego chlopaki pojechali na zdjecia w conemare.
Wczoraj wyjechalam do Karcmy ale nie dojechalam znajomi nas wysterowali wiec wrócilismy sie do domu no ale ze bylo po 22 to juz alkoholu kupic nie moglam Wiec że bylam ubrana i pomalowana to poszlismy do naszego mini studia mała sesje mi zrobic i Olivierowi:)(Jak Łukasz zrobi zdjecia to wkleje) potem ogl tv napilismy sie Martini bo tylko to mialam i do wyrka.
Jakbym wiedziala ze tak wyjdzie z ta Karcma to bym polozyla Oliviera spac ugotowala kolacje kupila szampana i romantic wieczór a tu lipa, no ale spoko nie bylo żle:)
Jeszcze tylko jutro do pracy i mam wolny miesiac bo hotel zamykaja.A 19 stycznia do Polski.
Wiec laski nowy rok trzeba uczcić i sie spotkac moze po weekendzie co wy na to??Jakies pomysły??

Mam jeszcze pytanie bo mam ta karte medyczna europejska i myslalam czy jak bede w Polsce to moge na nia pojsc z Olivierem do okulisty i dermatologa ze niby nagły przypadek... no nie wiem moze wiecie cos na ten temat jak to wygląda. Dzieki
Miłego popołudnia

(...)
mary mary a gdzie mieszkasz w Galway?
(...)

Larcia
Mieszkam w okolicach Lackagh tj niedaleko Claregalway.

U nas ten rok nie zaczął się pomyślnie niestety;
*brat mojego Ł został dotkliwie pobity na imprezie sylwestrowej, a 5tyg córeczka znajomej wylądowała w szpitalu - złapała jakiego wirusa atakującego układ oddechowy oraz zapalenie pęcherza. Dzis miała miec punkcję kregosłupa żeby sprawdzić czy czegoś nie pominięto...
ehhh życie...:baffled:

Witam noworocznie:-)
Dotrwalam, maly ma furte otwarta ale ani mysli sie ruszac teraz:sorry2: O polnocy chyba mi reszta czopa odeszla lekko podbarwionego i tyle, brzuch bolal ale tylko z przejedzenia wiec sobietak poczekam pewnie:sorry2:
Jeszcze raz wszystkiego naj w nowym roku:sorry2: A juz bym chciala byc po:tak:
Jeszcze raz wszystkiego naj w nowym roku:-)

reklama
Do góry