reklama
kinia220v
Fanka BB :)
Zbliżający się Nowy Rok
niesie wszystkim nadzieję na uspokojenie, życzliwość i spełnienie marzeń.
W te piękne i jedyne w roku chwile,
chcę złożyć najlepsze życzenia pogodnych, zdrowych i radosnych dni,
bogatego Gwiazdora i szczęśliwego Nowego Roku!!!!!
niesie wszystkim nadzieję na uspokojenie, życzliwość i spełnienie marzeń.
W te piękne i jedyne w roku chwile,
chcę złożyć najlepsze życzenia pogodnych, zdrowych i radosnych dni,
bogatego Gwiazdora i szczęśliwego Nowego Roku!!!!!
Witam sie i ja wrócilam z pracy zjadlam obiadek teraz poodkurzalam i umylam podlogi.
Wsumie mialam siedziec w domu ale znajomi nas wyciagaja do Karcmy moja kolezanka tam pracuje i zalatwila nam stolik hi wiec Olivier zostanie z rodzicami tych znajomych a my pojdziemy poszalec. Chociaz ja duzo nie bede pic bo jutro do pracy na 7
Mi tez sie nie chce wierszyków szukac wiec:
Życze Wam dużo zdrowia miłosci usmiechu na twarzy, radosci z pociech i spełnienia marzen w Nowym Roku 2010!!!
Miłego wieczoru musze isc poszukac jakiegos stroju na impreze
Buziaki
Wsumie mialam siedziec w domu ale znajomi nas wyciagaja do Karcmy moja kolezanka tam pracuje i zalatwila nam stolik hi wiec Olivier zostanie z rodzicami tych znajomych a my pojdziemy poszalec. Chociaz ja duzo nie bede pic bo jutro do pracy na 7
Mi tez sie nie chce wierszyków szukac wiec:
Życze Wam dużo zdrowia miłosci usmiechu na twarzy, radosci z pociech i spełnienia marzen w Nowym Roku 2010!!!
Miłego wieczoru musze isc poszukac jakiegos stroju na impreze
Buziaki
lubiczanka
Fanka BB :)
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
No i wszyscy poszli....- powiedzial prosiaczek i powedrowal sam w ciemny las...;-) Tak i ja wezme w dlon swojego Irish Knightsa i pojde sie tulic na kanape z kotami:-) No i Vinci leci w TV:-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
tez oglądam..
nuuudy..
czekać tylko do 23...
nuuudy..
czekać tylko do 23...
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
No straszne nudy...
nic ciekawego nie zapodali.
Troche podpatruje na Sylwester z Dwojka bo przynajmniej jakas muzyka...i troche widokow jak sie POlandia bawi. Nasi rodacy to potrafia sie bawic!! To nam trzeba przyznac! Bo tu to lipaaa taka, ze mala bania! Pamietam jak bodajze 3 lata temu bylam na Sylwka w Karcmie i Ochrona nas o 1 do domu juz wypraszala bo zamykali!!!! O 1 w nocy!!! No szok normalnie...Petardy to tu nie uraczysz...no z rzadka moze gdzies tam ktps sobie jakiegos korsarzyka podrzuci ale to na tyle. Choc w sumie dla mnie to dobrze, bo by sie zwierzaki baly. Ale ja osobiscie kocham fajerwerki!!! :-)
nic ciekawego nie zapodali.
Troche podpatruje na Sylwester z Dwojka bo przynajmniej jakas muzyka...i troche widokow jak sie POlandia bawi. Nasi rodacy to potrafia sie bawic!! To nam trzeba przyznac! Bo tu to lipaaa taka, ze mala bania! Pamietam jak bodajze 3 lata temu bylam na Sylwka w Karcmie i Ochrona nas o 1 do domu juz wypraszala bo zamykali!!!! O 1 w nocy!!! No szok normalnie...Petardy to tu nie uraczysz...no z rzadka moze gdzies tam ktps sobie jakiegos korsarzyka podrzuci ale to na tyle. Choc w sumie dla mnie to dobrze, bo by sie zwierzaki baly. Ale ja osobiscie kocham fajerwerki!!! :-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wiem coś o tym..
akurat nam jest dane że każde Święta i sylwka spędzamy tu (to już 3 nasze) no i niestety nie za wesoło...
jedynie co mnie ratuje że zawsze mam tą świadomość że świętujemy naszą rocznicę więc bardziej o tym myślę niż o sylwku..:-):-):-)
a fajerwerek to jeszcze nie widziałam wogóle....
Mój D też kończy teraz o 11 bo o 1 bar zamykają... heh,.. fajny mi sylwester... oni zawsze na dyskotekę później idą....
nie chciałabym na dyskotece spędzać sylwestra... w pl to zawsze się działo....
akurat nam jest dane że każde Święta i sylwka spędzamy tu (to już 3 nasze) no i niestety nie za wesoło...
jedynie co mnie ratuje że zawsze mam tą świadomość że świętujemy naszą rocznicę więc bardziej o tym myślę niż o sylwku..:-):-):-)
a fajerwerek to jeszcze nie widziałam wogóle....
Mój D też kończy teraz o 11 bo o 1 bar zamykają... heh,.. fajny mi sylwester... oni zawsze na dyskotekę później idą....
nie chciałabym na dyskotece spędzać sylwestra... w pl to zawsze się działo....
Ostatnia edycja:
reklama
wiesienka123
mama Asi
Witam! Ja tez siedze i gramy jak na razie w Wii, oby do północy a potem lampka szampana i lulu, goście rano wyjeżdżają na lotnisko wiec trzeba będzie ich wyprawić i pożegnać;-). A jutro nie wstaje do południa- trzeba będzie odpocząć po odwiedzinach rodzinki
Udanej zabawy sylwestrowej oraz spełniania marzeń w NOWYM ROKU i oczywiście zdrówka
Udanej zabawy sylwestrowej oraz spełniania marzeń w NOWYM ROKU i oczywiście zdrówka