reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

400_F_17407526_goDS6WXObWx2nFRS56ua3gOP8pUCPoXv.jpg

Dziewczeta - w nadchodzacym Nowym Roku zycze Wam milosci i szczescia :-):-):-)

reklama
hey dziewczynki!

U nas pali sie w kominku, tort sie chlodzi. Jestem z siebie dumna, bo wkoncu udalo mi sie zrobic american icing na tort z goracego cukru, wiec bedzie mniam mniam.Kiedys probowalam,ale zakonczylo sie to klapa. No i mam piwko i szampana w lodowce. Lozeczko poscielone przy kominku,bo dzis bedziemy spac tu :-)

mary mary a gdzie mieszkasz w Galway?

Dziewczynki zycze Wam, aby ten Nowy Rok byl lepszy, radosniejszy, przyniosl wiecej slonca do Waszego zycia, wiecej usmiechu i mnostwo mnostwo zdrowka dla Was, Waszych pociech i mezow (albo boyfriend-ow :-) )

851814rm82k14a1z.gif

Ostatnia edycja:
no i mamy 2010 :)
misia83_83 no faktycznie w podobnym wieku mamy pociechy. Kiedy dokładnie Twój skarb sie urodził? No i mam pytanie o jakich spodkanich galway'skich mam wpominałaś? Bo faktycznie jest nas troche tutaj :)
Bardzo miło że tak serdecznie witacie na tym forum :) aż chce się dołączyć!

Witam w Nowym Roku wszystkie babyboomowe mamuśki!!! Oby ten Rok był dla Nas wszystkich pełen radosnych dni i uśmiechu na twarzach naszych i naszych najbliższych, spełnienia i zadowolenia z tego co 'tu i teraz'.
A my dziś już od kilku godzin w Irlandii, właśnie wróciliśmy od znajomych bo Emilcia nam już padała. Na dziś wystarczy jej wrażeń (podróż i jej pierwsza impreza sylwestrowa) mam nadzieje że pośpi przynajmniej do 10 rano:tak:

Dzień Doberek laski w 2010 :-) ale piękna pogoda w Galway nas zastała oby tak dalej tfu tfu odpukać :-D:-D:-D my niedawno wróciliśmy bo na ostatnią chwilę wybyliśmy z domku do znajomych:tak: mąż mi się schlał i jak go wiozłam rano do domku to jeszcze był pijany teraz zaległ w łóżku i zdycha aaa mi tak strasznie przykro z tego powodu że szok :-D:-D:-D:-D cierp ciało jak żeś chciało hehehe:cool2: ja się zabieram za sprzątanie domku bo wczoraj w pośpiechu niezły sajgon zostawiliśmy a ma mnie frog odwiedzić :tak: kochana czekam z kawką i serniczkiem:-D:-D:-D oby taki humor mi dopisywał przez caluśki rok i Wam dziewczynki również i pociechy z dzieci i tych małych i tych dużych czyt. mężcyzn naszego życia:-D:-D:-D:-D buziaki kochane
Gosiu misia pisała o spotkaniach towarzyskich bo my mamy z Galway lubimy się spotkać na pogaduchy:tak:

Witam w Nowym Roku!!!
Misia-dopiero teraz przyuważyłam,że Al urodził się w tym samym dniu,co mój Dawidek:-)
My wczoraj (właściwie dzisiaj)legliśmy o 4-ej...a o 8-ej już na nóżkach byliśmy...ale o dziwo nie czuję się specjalnie zmęczona...Na koniec jakże fascynującego Sylwestra przy tv(nawet Dawid wytrwał do 24.30:szok:)oglądaliśmy program na mtv o różnych obrażeniach ciała-masakra:szok::baffled:...A dziś nuuuudy...Jutro Dadzia ma urodzinki,więc cosik dziś przygotuję...Jakiś serniczek,deserki,a tort zrobię jutro,bo lubię świeżuteńki.
Na razie uciekam,ale tylko na inne stronki.Miłego dnia Dziewczynki

reklama
I ja się melduję:tak:
Jeszcze raz wszystkiego dobrego w Nowym Roku;-)
My bez szaleństw,ale wytrwaliśmy do 4:szok:,Radek odpadł ok 1:szok::szok:,wstał o 9,ale przeleżeliśmy z nim do 11:30:sorry2:,teraz dopiero reszta towarzystwa wyszła z łóżka i zaraz jemy śniadanie:baffled::-D,potem jedziemy do Ikei:tak:Może po drodze o kręgle zahaczymy:confused:Nie wiem czy są otwarte i czy nie będzie za dużo ludzisków:happy2:Pyknęło by się partyjkę:tak:
Lubiczanko coś niedobrego Ci się z suwaczkiem stało:-D

Do góry