reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczyny Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2010 Roku

Sylwester i po sylwestrze:sorry2:; choć długo nie świętowałam bo moja gwiazdeczka zaczęła koło 20:00:szok: marudzić to i tak mile spędziłam czas w gronie znajomych; maluszki miały małe kinder party:-D Sama aż wstyd się przyznać nie przywitałam jak należy Nowego Roku bo o 23:00 pokładłam się spać:baffled:oby cały rok nie był taki senny:shocked2: Dziś odwiedziliśmy znajomych nie obyło się bez małego drinka więc jakby nie patrząc 2010 przywitany nie szampańską zabawą a likierkowym spotkankiem. I tak zleciały te dwa a jak krejzolkowe dni. Jutro wraca codzienność a z nią porządki. Ok zmykam Agatkę uspać i idę się delektować resztką pizzy oj będzie co zrzucać. Miłej nocki

reklama
Witam!!
Kamcia no to troche lipa wyszla z tymi znajomymi:dry:
My weszlismy do sypialni przed 4 i maly sie obudzil wiec nakarmilam i poszlismy spac ale co ? pobutke nam zrobil o 7:baffled: ale dalam mu zabawki i do 8 wytrzymal w lozeczku:shocked2: ale pozniej zaczal wyc iu ubralam go i puscilam na podloge i wywalil wszystkie swoje skarpety,rajtuzki,czapeczki i sliniaki z szuflady i jeszcze prawie wszystkie ubranka z szafki:cool2:ale tym sposobem dokimalismy do 9 ale nie wyspana jestem strasznie bo nie dalo sie tak dobrze przysnac bo piszczal,gadal,smial sie i ciagle dochodzil do lozka i wolal mama:-).
Teraz popijam Bulmersa gruszkowego..... i trzeba isc lulu nie dlugo;-)

Dzień dobry dziewczynki!
Szału na forum wczoraj nie było:baffled:ale to może lepiej-poodpoczywałyście sobie i w dodatku nie musiałam za dużo nadrabiać.
A my wczoraj wybraliśmy sie do Thurles-kolejne pieniądze na wyprzedażach stracić(w dunsie)a przy okazji szefów odwiedziłam(wczoraj mięli otwarte:sorry2:-i w takich momentach dziękuję,że jestem na macierzyńskim)powiedzieć Happy New Year-z cyklu podlizywania ciąg dalszy;-):-)
Tichonek-nie wiem o co chodzi z tym suwaczkiem-tzn.widzę,że się sknocił,ale nie za bardzo wiem co z tym fantem zrobić:sorry2:.Dobrze,że chociaż:-Dwidzi wszystko jak sie należy
Asieńka-to nie poszaleliście...Tzn.Ciebie rozumiem doskonale,bo trzeba wykorzystywać każdą możliwą chwilę na odpoczynek,ale M i teściowie tak szybciutko legli?Czyżby Sylwester w Pl.na psy spadał(oczywiście żartuję):-D
Ewelcia-dobrze,że Twoje Dzieciątko na tyle duże jest,że sam sobie czas zorganizuje(a przy okazji mamusi na po przebudzeniu się:happy2:-nie ma lekko)
A teraz uciekam torcika tworzyć dla Dadziuni:tak::blink:

Dziewczynki!
Ja tak na sekund piec, bo zaraz na schopping lece.
Chcialam sie tylko zapytac, czy macie jakiegos znajomego/znajoma co na skrzypcach gra? Na slub mi potrzeba :-)

Dobry!
Mam nos i gardło zawalone jak stąd do Polski:-(Krople w ruchu,chusteczki:dry:
Nic w związku z tym najchętniej nie robiłabym:zawstydzona/y:,ale muszę podskoczyć na 2 godzinki popilnować Dylanka,bo mnie znajomi potrzebują:tak:
A wczorajszy dzień spędziliśmy bardzo miło.Zaliczyliśmy Ikeę,kręgle również były otwarte,pograliśmy,potem jeszcze udało mi się synowi maskotkę z maszyny wyciągnąć,a muszę przyznać,ze to był mój debiut wyciągacza:-DA wieczorem graliśmy w karciochy na życzenia,dawno się tak nie uśmiałam:-D:-DCo tu się działo:-D:-D:-DA najlepsze,że przez cały dzień,prawie w każdej grze wygrywałam:tak:Znaczy chyba,że tak cały rok już będzie:blink:Oby,oby....
U nas zimy ciąg dalszy,ponoć dziś też ma śnieg padać,drogi nigdzie nie poodśnieżane.Jakoś się poruszaliśmy,ale dupskiem auta zarzucało choć P bardzo wolniutko jechał:shocked2:Ja się tam z nim jeździć nie boję,bardziej się obawiam innych kierowców:baffled:
Lecę gości nakarmić,paaa....

Lubiczanko z tego co widze musisz stworzyc nowy suwaczek :tak:

U nas dobrze, powolutku do przodu, szkoda tylko, ze do pracy w poniedzialek musze isc :growl:
Ale jeszcze 20 dni, no moze mniej bo nie wiem ile mam urlopu, a musze wykorzystac przed plus wizyta w szpitalu i woooolnnnneeee :-):-):-)

Ewelcia makowce palce lizac :-) Tylko strasznie duzo mi ich wyszlo :-D
Ciekawe co u Joli...
Lece chatke ogarnac.
Milego dzionka ;-)

Witam laski dawno tu takiej ciszy nie było!!
Dzis był ostatni dzien pracy!!!!!:))
No mój sylwek nalezy do mało udanych ale.... dzis w pracy ustalilismy że robimy powtórke Sylwka dzis u znajomej, mamy dekoracje szmpany jedzenie z hotelu wiec bedzie impra i zimne ognie:))
Ładna pogoda za oknem ale zimno podobno w przyszl tyg maja byc duze mrozy do -18 masakra.
Ponawiam pytanie o tą karte med europejska.
Buzaki

Witam laski dawno tu takiej ciszy nie było!!
Dzis był ostatni dzien pracy!!!!!:))
No mój sylwek nalezy do mało udanych ale.... dzis w pracy ustalilismy że robimy powtórke Sylwka dzis u znajomej, mamy dekoracje szmpany jedzenie z hotelu wiec bedzie impra i zimne ognie:))
Ładna pogoda za oknem ale zimno podobno w przyszl tyg maja byc duze mrozy do -18 masakra.
Ponawiam pytanie o tą karte med europejska.
Buzaki
A o co konkretnie pytasz(bo mam)-najwidoczniej jakoś ominęłam ten wątek i nie wiem o co pytasz:sorry:

reklama
Ale tu pustki:szok:
Tabasia mnie wyszlo 3 makowce...a Tobie ile?

Kamcia ja nie mam tej karty wiec nie pomoge bo sie nie znam:sorry2:
Udanego Sylwestra:-D:-D:-D
chyba zartujesz ze ma byc taki mroz:szok:.....
mnie juz teraz jest zimno!!

Do góry