reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzien doberek wszystkim
No w koncu udalo mi sie jako tako wyspac. Mlody od kilku dni budzi sie w nocy i drepta do nas a my nie wiemy co sie stalo bo tak ladnie przesypial nam nocki.
Wczoraj to wiem czemu - wiatr tak hulal i gwizdal ze nawet ja zasnac mialam problem.
Na szczescie mamy ciepla chatke i nie musimy sie dogrzewac, a na poprzednim domku bylby problem jak u niektorych z was kochaniutkie.

U nas pizdzi caly dzien jak w Kieleckim.....w domu zimno,jak piec nie dziala,wszystko wywiewa:dry:....
Tichonku skoro piszesz ze jutro w Dublinie ma padac snieg to moze i do mnie doleci?
Zazdroszcze Wam tego sniegu w Galway

No tak Ewelcia masz racje jak w Kieleckim!!!!:-):-):-)

My zaraz na szybkie zakupki ruszamy wiec Zyczenia na Nowy Rok dla was Mamuski ode mnie:

Stary Rok mija lecz marzenia zostają
Niech one się wam wszystkie spełniają
I z Nowym Rokiem niech los wam sprzyja
A ogród życia wnet się zazieleni
Szampańskiej zabawy i mocnej głowy
na tę jedyną noc w roku
I Szcześliwego Nowego Roku

Załączniki

• 31mnt5[1].jpg
    31mnt5[1].jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 28
P z Radkiem pojechali na lotnisko po gości więc korzystam z okazji i wpadam z życzonkami.Dziewuszki:
Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami. A ja życzę Wam, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni.
97.jpg

1056.jpg

Hej witam laseczki wpadam żeby złożyć życzonka :)

Niech Nowy Rok przyniesie radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. A gdy się one już spełnia nich dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens. W Nowym 2010 Roku wielu szczęśliwych tylko chwil.

|Dla wszystkich mamuś szampańskiej zabawy :)

a ja się pochwalę że u mnie podwójne świętowanie bo mamy jeszcze dziś naszą rocznicę :)

Ostatnia edycja:
No dobra ja wam nie rzuca wierszykami bo nie znam...a szukac nie mam czasu bo kurakowi musze pomarancze w tylek jeszcze powtykac! Ale to nie znaczy, ze Wam Moje Drogie nie pozycze!!! Wszystkiego cudownego, kolorowego, usmiechnietego i radosnego w Nowym Roku! Oby byl jeszcze lepszy niz poprzedni!! Oby kazdy dzien uplywal nam w poczuciu, ze jest nam dobrze i szczesliwie! Spelnienia choc czesci marzen (jakies trzeba sobie na pozniej jeszcze zostawic ;-) NO! I wszytskiego naj! Ach! I zdrowia duzo- bardzo wazna rzecz! I obysmy w nastepnym roku w tym samym, lub wiekszym o nowe foremki, skladzie znow mogly sobie skladac zyczenia!

My zaraz ruszamy na spacer na boiska z psami:-) Trzeba sie troche przewietrzyc i dac sie wybiegac tym szatanowm, zeby im glupie mysli ze lbow wywialo;-)

Witam dziewczynki sylwestrowo i w dwupaku i melduje ze wszystko wskazuje na to ze jednak wytrzymam do Nowego Roczku:-)
Po nocnej wichurze dopiero udalo mi sie nadrobic was, winko bezalkoholowe czeka ale marzy mi sie w skrytosci lampka szampana:sorry2:
No to puki mam okzaje

Zycze Wam ciepla i szampanskiej zabawy w sylwestrowy wieczor, a na Nowy Rok samych radosnych i szczesliwych chwil i wytrwalosci na obczyznie, no i oczywiscie zdrowka dla dzieciaczkow:-)

Ewelcia-Uświadom mnie gdzie Ty mieszkasz,skoro rodziłaś w Kilkkeny?Wiem,że w co.na K ale nie Kilkkeny:dry:...Ja też chcę śnieguuuuu-a u nas tylko dyszcz:baffled:
Droga Lubiczanko ja mieszkam w Co.Kildare w Castledermot,ale do GP chodzilam do Carlow Co,Carlow i mialam do wyboru Porllaois,New Ross( chyba tak sie pisze) albo Kilkenny....wybralam Kilkenny bo dobrze z tym mialam ze cala ekipa lekarzy z Kilkenn przyjezdzala w srody do szpitala w Carlow i nie musialam jezdzic nigdzie indziej:-);-).
A do Carlow mam 11 czy tam 12km;-):-).....

A do samych Kilkenn mam prawie 60km....ale autostrada jedzie sie szybciutko:tak:....

Frog no teraz to juz nie ma Kieleckiego tylko Swietokrzyskie:-).
ja caly czas pamietam ze Ty ze skarzyska jestes;-) ja tam do szkoly chodzilam ale tylko jeden semestr:cool2:

No to i ja Wam dziewczynki zycze,szampanskiego Sylwka,zabawy do bialego rana;-) spelnienia marzen w Nowym Roku:-) lepszych dni i czego sobie zamarzycie:-)

reklama
I ja najserdeczniej Wam wszystkim zyczę...

wielu sukcesów, odważnych marzeń, mądrych decyzji, satysfakcji, spokoju i pomyślności w całym 2010 roku ;-)

happy_new_year.jpg

Do góry