asienka_r
mama Ani i Gabrysi
U nas śnieg pada od wczoraj, nie tylko bałwana można ulepić. Jednak polskie zimy as piękne:-). Już jakieś 40 cm śniegu u nas leży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas pizdzi caly dzien jak w Kieleckim.....w domu zimno,jak piec nie dziala,wszystko wywiewa....
Tichonku skoro piszesz ze jutro w Dublinie ma padac snieg to moze i do mnie doleci?
Zazdroszcze Wam tego sniegu w Galway
Droga Lubiczanko ja mieszkam w Co.Kildare w Castledermot,ale do GP chodzilam do Carlow Co,Carlow i mialam do wyboru Porllaois,New Ross( chyba tak sie pisze) albo Kilkenny....wybralam Kilkenny bo dobrze z tym mialam ze cala ekipa lekarzy z Kilkenn przyjezdzala w srody do szpitala w Carlow i nie musialam jezdzic nigdzie indziej:-);-).Ewelcia-Uświadom mnie gdzie Ty mieszkasz,skoro rodziłaś w Kilkkeny?Wiem,że w co.na K ale nie Kilkkeny...Ja też chcę śnieguuuuu-a u nas tylko dyszcz