reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam się znowu ranną porą
Tichonek-Dziewczyno,co Ty?Na sterydach jakichś?Ale ucztę naszykowałaś...Chyba się zwlę na zabawę do Dublina;-):-).Ja mam kłopot z wymyśleniem jakiejś sałatki i ciast,a Ty całe menu przygotowałaś-szacuneczek:tak:
Gosik_mor-witamy i zapraszamy(kiedy tylko duracelek Ci na to pozwoli:-D)
Ewelcia-Uświadom mnie gdzie Ty mieszkasz,skoro rodziłaś w Kilkkeny?Wiem,że w co.na K ale nie Kilkkeny:dry:...Ja też chcę śnieguuuuu-a u nas tylko dyszcz:baffled:
MartaF-co tam:confused:Melduj jak tam na polu bitwy...Widzę,że ostatnimi czasy nawet siły nie masz na BB-w zasadzie wcale Ci się nie dziwię...Buziaka ślę:blink:
mary__mary-dobry sposób na oszczędność i ciepełko przy okazji:cool2:
Puki co lecę,a właściwie zostaję w miejscu,tylko zmienię stronki-będę szukać kulinarnych inspiracji...Do potam i miłego dnia Wam wszystkim

reklama
Bonjour Dziewczyny.
Od dość długiego czasu udało mi się z rana wejść na forum z czego jestem zadowolona. Moje drogie ja przez tą pogode wietrzną i deszczową złapałam małe chorobsko biore gripexa i polopiryne i jest dobrze miejmy nadzieje że tak bedzie przez cały dzień bo idziemy do znajomych na sylwestra. Kurczak przygotowany ciasto kupione :-);-)martini sie chłodzi jeszcze po trasie balony musze kupic zrobimy maluszka kinder party. Ostatnimi dniami szalalam na wyprzedazach i najbardziej sie ciesze z cieplego szaliczka i czapki wreszcie nie bede sie mroziła i rzadne mi wichury straszne:cool2:
Korzystając z okazji że tu już zajrzałam bo póżniej może byc róznie życzę Wam

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2010 ROKU

nowy_rok_1.jpg

Nowy_Rok_1.jpg

Ciao Dziewczynki!

Gosia- Witam Cie i ja! I bardzo sie ciesze, ze zawitala do nas kolejna Mama z Galway! Bedzie nas wiecej na naszych spotkankach! No i jeszcze mamy w tym samym wieku pociechy! Suuuuuuper:-)

A ja od rana rozdzielam tylko moja zwierzyne, ktora jakby na jakis drugach byla...leja sie, gryza i skacza nam po glowach..:szok: Juz im imprezowanie w glowach!

A wraca dzis kolo 13 :-) co bardzo mnie cieszy. Wyskocze do Dunnsa po kuraka to moze zrobie dzis ten obiad co go mam glowie i juz mi slinka cieknie!

Tichonek- a Ty kobieto to rzeczywiscie ostro dalas czadu! Imprezesia sie szykuje maxymalna!

I ja witam w ostatnim dniu starego roku:tak:
Troszkę przed chwilą sypnęło śniegiem,a raczej garstką styropianu:baffled:,ale zawsze to lepsze jak całe dnie przepłakane deszczem:tak:
Wstawiłam brokuły,jak przestygną zrobię migdałki do tego i w sumie mam gotowanie z głowy:blink:
Dżizas! Niezły maraton sobie urządziłas... Jestem pełna podziwu :tak:
:zawstydzona/y::-DTak mnie naszło jakoś:sorry2:

Witam się znowu ranną porą
Tichonek-Dziewczyno,co Ty?Na sterydach jakichś?Ale ucztę naszykowałaś...Chyba się zwlę na zabawę do Dublina;-):-).Ja mam kłopot z wymyśleniem jakiejś sałatki i ciast,a Ty całe menu przygotowałaś-szacuneczek:tak:
Nie musiałam się narobić na święta,to teraz się wykazałam:tak:A,chętnie przyjmę takich zwalonych na moją sylwestrową ucztę:-DZapraszam,jedzenia starczy(z tarczy to się lotki wyciąga:dry:),wystarczy i dla Was:tak:
Gosik mor:zapraszamy,witamy:tak:
Lecę migdałki prażyć,buźki....

Gosik - witam! Kolejna foremka z naszego regionu-fajnie:tak::-)
A juz myslalam ze tylko my sobie taka wygwizdowa chate zafundowalismy:szok::wściekła/y:u nas kominek nie gasnie,a od niedawna kuchnie odzielilismy od livingu kocami bo nam prez nia cale cieplo wywiewalo i jest lepiej ale jeszcze nie to czego bym chciala.Nie nawidze jak jest zimno w domu:no::-(

Stary Rok już odchodzi
i żegna się już z nami-
zostawia nas na rozdrożach
z naszymi wspomnieniami.

Zmęczony i przygarbiony
Staje na moment w drzwiach,
jak gdyby chciał nam powiedzieć:
- "Co złego to nie ja".

I że się bardzo starał
być dobry i radosny -
od lata do jesieni,
od zimy aż do wiosny.

Cóż...trochę mu nie wyszło,
choć nie był aż taki zły -
może jego następca
przyniesie lepsze dni...

.•´,•*´¨)¸.•*¨)✬⋰
¸.•´¸✬⋰.•*´¨)✬⋰
(¸✬⋰.•´ (¸.•` * ¸.✬⋰•´¸.•*´¨)✬⋰
......\~~~~~/.....\~~~~~/
.......\~~~~/.......\~~~~/
........\~~~/.........\~~~/
.........\~~/...........\~~/
..........\~/.............\~/
...........||...............||
......./****\........../ ****\.
SZAMPAŃSKIEGO SYLWESTRA!!!
SZCZĘŚLIWEGO 2010 ROKU!!!

Ja powiedzizlam Maxiowi ze bedzie mial siostrzyczke albo braciszka i on teraz klepie mnie po brzuszku i mowi puk puk dzidzia.Ale najlpeszy byl jak moj maz sie najadl na swieta,a ten sie polozyl na jego brzuchu i mowi tato ma dzidzie!

Mały słodziak:-D:-D:-D

Cześć wszystkim mamusiom. Pierwszy raz jestem na tym forum, z checią czasem coś bym popisała, poradziła sie coś innych mam, jak znajde chwile przy moim "duracellu" - bo moj 6-ciu miesięczny synek to nie jest "zwykła bateria" hihihih :) A więc witam wszystkich!

Witamy:-)

Niech Nowy Rok będzie lepszy od mijającego, niech realizują się wasze plany i spełniają marzenia:-D:-D:-D:-D. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Czesc mamunie.Wpadlam tylko zyczonka zlozyc bo i tak pewnie pustki dzis tu beda.Meza wygnalam po zakupy,sama sie pizamuje hihi
A wiec kochane zycze wam

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!Oby ten 2010 byl lepszy niz poprzedni!

Hej Kochane :-)
Wpadlam na chwile, jednak nie wybralismy sie do Dublina, bo nam sie nie chcialo :-D
Zaraz bede piekla makowiec, ten z przepisu Ewelici, juz mi slinka cieknie :-p Tylko musze najpierw wyskoczyc do sklepu po walek :-D

Zycze Wam wszystkim szampanskiej zabawy (dla niektorych przy bezalkoholowym :-p) i wszystkiego dobrego w Nowym Roku :-)
1013.jpg

reklama
Witam się i ja:-) Gosiu jak miło że do nas dołączyłaś odzywaj się jak najczęściej:tak:
ja dopiero po śniadanku nie dawno się z łóżka zwaliłam:cool2: daje mi mój kochany mąż pospać :tak: a muszę przyznać że najlepiej mi się śpi właśnie nad ranem bo w nocy to nie za bardzo:no: plecy mnie okropnie bolą jak leżę:dry: no i komputer mi padł moje szczęście właśnie przeinstalowuje mi system a ja okupuje jego komputer :-)
No i dzisiaj po śniegu ani widu ani słychu czyli nici z bałwana a już sobie wyobraziłam jak będzie wyglądał nawet mi się śnił skubany a tu zonk zielono mi na dworze:wściekła/y: idę się trochę ogarnąć bo jeszcze w pidżamie siedzę choć lubię tak ale dwa dni z rzędu nie wypada :-p:happy2:

Do góry